Keresés

Részletes keresés

Ypszilon Creative Commons License 2001.04.17 0 0 3
Valóban kellemetlen, ha egyből kicsúsznak. Próbáld a "Pace Yourself" esetleg az "Ease Off" utasításokat, hátha akkor nem csúsznak ki.

A beállításokat majd leírom, de jelenleg nincsenek nálam (otthon játszom és kb. másfél hétig nem megyek haza). Egyébként még az elején tartok: első szezon negyedik futam. De jól állok: Hakkinen vezet a világbajnokságban. Igaz sokszor visszatöltögettem, mert nagyon sokszor képes kirakni a versenyből. Főleg, ha gyorsítva játszatom le.

Van egy hely: www.f1sims.com
Itt a GP Manager menüpont alatt akadnak érdekes dolgok. Azt hiszem beállításokat is lehet letölteni.
Vagy próbáld egyből a gpm2.f1sims.co.uk-t!

Előzmény: IST (1)
ATi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2
Nekem már régóta megvan ez a progi, de kb rég nem jáccottam vele, mert meguntam pár dolgot benne. Sose sikerült mondjuk a Minardival 1 vagy 2 pontnál többet szereznem egy szezonban, míg ha egy Benettonnal vagyok akkor tuti bajnok leszek, csak egy id? múlva elkezd ez a csapat is romlani, és ott tartok mint a Minardival...
IST Creative Commons License 2001.04.17 0 0 1
Üdv, már azt hittem, hogy ez egy nullás topic lesz. Jut eszembe, el is felejtettél 0-zni! :-)))
Az esőnél igazad van, megmondják, hogy mit és merre, de a ciki az, hogyha mindjárt az első vagy a második körben kicsúsznak a rossz beállítások miatt, és ezért nem is tudják megmondani, hogy mit állítsak a kocsin. :-(
A beállításaidat a különböző pályákhoz viszont leírhatnád. Kíváncsi vagyok, hogy milyen beállításokkal (szóismétlés, sebaj!) milyen eredményt tudsz elérni. Ha nem felejtem el, akkor majd én is leírom otthon.
Amúgy hol tartasz a progiban?
Előzmény: Ypszilon (0)
Ypszilon Creative Commons License 2001.04.17 0 0 0
Hello!

Én is nem rég jutottam hozzá (szintén szerény a gépem teljesítménye). Mivel én is kezdő vagyok benne, ezért még nem nagyon tudok hozzászólni a kérdéseidhez, de majd gyűjtöm a tapasztalatokat. Addig is néhány dolog:
3. Ha felügyeled a versenyt, szerintem jobb eredményt tudsz elérni (nem kell végig felügyelni). Közbe tudsz szólni, ha hamar kopna el a gumi, rohamosan csökkene a benzin, vagy elered az eső.
4. A pilóták általában segítenek, hogy mit merre állíts (legalábbis Amateur szinten). De ez gondolom a pilóta képességeitől is függhet (Én a McLarennel nyomulok: Hakkinen elég jól megmondja, hogy mit milyen irányba állítsak, Coulthard néha csak azt mondja, hogy valami nem jó). Általánosságban: Szárnyakat egy kicsit feljebb, felfüggesztést lazábbra, nyomást nagyobbra kell állítani esőben. No és persze esőgumik (erre gondolom magadtól is rájöttél :) ).

Egyelőre ennyi. Elkezdtem gyűjtögetni faq-t, meg update-et, meg mindenféle nyalánkságot, de még nem nagyon próbálgattam ki őket. A faq nem valami bőbeszédű, sajnos.

Előzmény: IST (-)
IST Creative Commons License 2001.03.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
A címben jelölt progit most sikerült megvennem (tudom, hogy van újabb is, de a gépem igen szerény teljesítménye miatt ez megy nálam - amit nem is bánok, mert nagyon megragadott a hangulata), és meglehetősen kezdő vagyok benne. A segítségeteket kérném, hogy hogyan tudnék egy kiscsapatot világbajnoki címhez juttatni. Akinek bármiféle leírása van hozzá, az nyugodtan kajabáljon! Kérdéseim vannak most is, csak úgy gondolatébresztőnek:
1. Az oké, hogy a szélcsatornában lehet tesztelni a gép aerodinamikáját, de mikor érdemes ezt csinálni?
2. Milyen épületeket érdemes felépíteni? Mindegyik 16 verseny ideje alatt épül fel, vagy lehet ezt valahogyan csökkenteni?
3. A gép irányításával (mármint a versenyeken, időmérőkön) tudok elérni jobb eredményt, vagy ha végig felügyelem a versenyt? Ha a gép irányít, akkor ő megváltoztatja a kocsi beállításait?
4. Mit állítsak át, ha esőben kerül sor a futamra??? Ugyanis esőben még egyszer sem sikerült valami értelmes beállításokat találnom.
5. A szponzorálásoknál megváltozik az felajánlott összeg a támogatók részéről, vagy 1-2 verseny után ami csak van hirdetési felületem, adjam el. A pénz ugyebár kellene nagyon, mert anélkül nem tudom, hogy hogyan fogom kihúzni az év végén.
Na, hát topicnyitónak csak ennyi, majd még kérdezősködöm, ha látom, hogy valaki ráugrott a témára. Jó szokáshoz híven, üdv a nullázónak!
IST

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!