szia :) Igen mindenképpen menjen! Gál Emőkét nagyon ajánlom, nemcsak profi, hanem nagyon kedves is :) Igaz én egy ilyen száraz talp kezelésén voltam nála, nem cukorbeteg láb ápoláson, de aki előttem volt, az azon volt, és tényleg mosolyogva távozott, nagyon ajánlom, és tényleg fontos a megelőzés, amíg lehet...
Pl használt ruha, Póló vagy éppen fellépő dressz ruha?
Teli a mellkasom a nyakam sok kis mütyür kinövéssel és jól látszik, hogy ott ahol a balett dressz, fürdőruha vagy a póló vagy a táska íve megy...
Egyik helyen azt írják HPV okozza másik helyen azt hogy a dörzsölés.
Saját véleményem az, hogy a ruhán átadható simán...és mosás után se tűnik el ott marad az anyagban és fertőz. Majd miután 1-2 helyen megjelenik a pici fibróma, az utána dörzsölésre még jobban tova terjed szóródik a bőrön.
És reménytelenül kiirtatlan...Borotva csak ront, a kis sebekbe még tovább szórja.
Szerintem viszont az. Nekem legalabbis a kezdeti stadiumban levo szemolcsok egyike se szokott erdes feluletu lenni, hanem pont mint egy kis holyag eleinte, aztan kesobb ahogy novekszik holyagosodik ki.
Sziasztok sorstársak. A Wartner szemölcsfagyasztót naponta egyszer kell használni? Mert minden van a leírásban csak erről semmi. Ez a 12db-os habszivacs rudacskás cucc. Köszi a választ.
Igen.Nekem ennyi idő kellett hozzá.De valljuk be őszintén,csekély áldozat volt ez a 6 év szenvedéshez képest.Azért mondtam, hogy a folyékony változatot kell szedni,mert igazából ha nem jó a felszívódási képessége a gyomrodnak,akkor sajnos nem fog tudni megfelelő mértékben hasznosulni.Nekem ez működött,és őszintén bevallom,nagyon örültem volna egy ilyen kommentnek,amikor elkeseredetten kerestem a megoldást a problémámra.Ettől függetlenül lehet működik a tablettás vagy a nyers verzió is.Nem tudom lehet e ezen a felületen márka nevet feltüntetni de a vitalitaswebaruhaz.hu oldalán megtalálható a termék.
Amit tudok ajanlani bioboltban van feketekömegymagolaj, van olaj formajaban is vagy kapszula. Mondhatni olcsó es jó. Hpv ellenes. Erdekes h ezt nem reklamozzak, baratnőm ajanlotta nekem is.
Sziasztok. Nekem is hosszú a történetem. A kezemen volt (még van) nagyon sok pici szemölcs. Kb 2 évvel ezelőtt kaptam el, a hogyan-ról kicsit később. Elhatároztam, ha elkezd végre javulni a helyzet, mindenképpen írok ide, mert szinte teljesen végig olvastam a fórumot és próbálok segíteni masoknak is . Amiket próbáltam ez idő alatt: két bőrgyógyász: szalicilsavas ecsetelők, Verrumal, Acetoqaustin: eredmény: rosszabb lett mint volt, nagyon csúnya vörös hegek, sebek, szemölcsök pedig ugyanúgy virultak, ennek eredményeként már gondot okozott társaságba menni, mert nem győztem rejtegetni a kezeimet, roppant kínos volt. Aztán egy ponton elegem lett es befejeztem a szalicilsavas ecsetelést. Részletesen utana olvastam minden alternatív kezelésnek, , angol nyelvű oldalakon is. Próbáltam nagyon sok dolgot, de ezeket nem reszletezem. Ahonnan a javulást számítom: előttem párral vki említette a shiitake gomba folyékony kivonatot. 25 nappal ezelőtt beszereztem én is, nem írok márkát a reklám miatt, de ha rakerestek, az elsők között hozza a kereső es egy magyar hölgy mutatja be a terméket az oldalon, ő a tulajdonos..gondolom. Szóval kb egy hete komoly javulás kezdődött, már látom h teljesen el fognak tűnni, egy részük el is tűnt. Viszont ezzel paralel, kb 3 hete elkezdtem hasznalni minden kézmosás utan a só szappant, (dm-ben kapható), amit nem öblítek le, hagyom megszaradni, plusz Sved cseppel is kenem a kezem, kb 4x5x. Hogy most pontosan melyik kezdett hatni, nem tudom, de a boldogságom határtalan. Lehet h mindhárom segített. A gomba kivonatot még további 3 honapig szedni fogom. Viszont, amiről nem beszéltünk eddig: Essék szó a megelőzésről! Nagyon fontos! Én úgy kaptam el, h egyrészt abban az időszakban nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem, plusz, ahova sportolni jártam, ott a közös eszközökről kaptam el sajnos. A sport jellegébol fakadoan, valószínűleg az en kezemen is történtek a megeroltetes miatt mikro hámserulesek, ami miatt a virus kvázi akadálytalanul tudott bejutni, majd a legyengült immunrendszer ezt képtelen volt ezt kivedeni. Hatalmas tanulság: az eszközöket amiket használtok mások után, nagyon alaposan fertőtlenítsétek le vagy edzzetek kesztyűben! De a legjobb a kettő egyszerre! Az is roppant fontos h a kéz bőre mindig hidratálva legyen, az ép hamfelszinen nem tud bekerülni a vírus, vagy nehezen. Remélem tudtam segíteni Nektek. Mindenkinek gyors gyógyulást. :)
Szia! Meg lehet próbálni a gardasil oltást. Elvileg megelőzésére van, nem kezelésre, de segíthet. Nekem volt egy makacs condyloma szemölcsöm, nagyon sokszor ecseteltem, de mindig ugyanott újból előjött. Az első gardasil adag után kb 6 hétre viszont teljesen eltünt magától.
Szia:)Lehet tudok neked hasznos tanácsot adni . 7 éven keresztül nem tudtam megszabadulni a talpi szemölcseimtől,pedig 6x műtöttek különböző módszerekkel(fagyasztás,kanalas,lézeres)és semmi.Úgy kb 12 db volt,és ebből a legtöbb brutál méretü.Kicsit utánna olvastam,és valahogyan rátaláltam a shitake gomba áldásos hatásairól szóló cikkre.Ebben pontosan kifejtették,hogy ez a gomba fajta kifejezetten HPV vírus "ölő"hatással bír.4 hónapos szedése után,volt nincs szemölcs.Hát majdnem elsírtam magam amikor megláttam.Soha nem gondoltam volna,hogy valaha is megszabadulok ezektől a szörnyektől.Tudom neked más területen helyezkednek el,de az teljesen mindegy szerintem,mert a vírust gyilkolja:)Remélem tudtam segíteni.Ja,és mindenképpen a folyékony kivitelt válaszd,mert sokkal hatékonyabb állítólag mint a tablettás,mert már a nyálkahártyádon keresztül is felszívódik a nagy része,és így sokkal jobban hasznosul.Én egy magyar terméket fogyasztottam.
Sziasztok !26 éves férfi vagyok 4 napja voltam bőrgyógyásznál Nemi Szemölccsel. 3 db volt 2 nagyon pici es 1 kicsit nagyobb kiálló. Dr út helyben le is fagyasztotta mindet.Kaptam ecsetelőt amit használok is ,már másnap észrevehető volt hogy a nagyobb szemölcsnek a színe kezd sötétedni , ma màr teljesen fekete színű a szemölcs.Nem fáj nem viszket semmi. Szeretném kérdezni , hogy ez természetes -e ? és , hogy ha igen mennyi idő mire a szemölcs eltünik teljesen ? Teljesen fekete színű es megvan keménykedve meg száraz ! esetleg valaki aki ugyan így volt szívesen varom a tapasztalatokat :)
Lassan én is végső "stádiumban" leszek az elkeseredésemmel.
1,5 éve küzdök a HPV okozta Condyloma szemölcsökkel. Azt hogy kitől hogyan ...felesleges rajta agyalni. Ezt már megtanultam. Van egy 5hónapos kislányom és egy szerető jegyesem akire mindig számíthatok. Ahogy ebben a dologban is.
Voltam Budapesten egy centrumban ahol std és hpv vizsgalatot csinaltattam. Negatív lett minden. Ahhoz képest hogy nemi szerven és végbélben is vannak szemölcsök. Hogy hogyan kerültek végbélbe? Igazan jo lenne tudni. Járok kezelesekre. Fájdalmas. Sebeszeti úton távolítják el a szemolcsoket injekciós érzéstelenítéssel.
Mindig van egy kettő új,akármit csinalok.
Kérdéseim.:
- lehet e vegbelrakom így a szemölcsöktől ? Mostanában ott is kialakult de az ecseteléstől hamar eltűnnek. Nem mindig tudok elmenni orvoshoz (anyagiak,vagy a munkavégzésem miatt)
-mivel tudnám erősíteni az immunrendszerem? Szedek B,C,D vitamint,cseppeket,Zöldalga kapszulát
-érdemes e valamilyen szűréseket végeznem még pluszba?
- hogyan álljak a jövőhöz? Van egy csodás kislanyom ,és nem tudok sokszor kikapcsolodni vele sem,mert állandóan jár az agyam ezen az egészen..
Kikészit. Vajon megérem e azt hogy felnő stb.
Az orvoskat hagyjuk.
Múltkor voltam sebészeti úton való eltavolitason. Megkértem az orvost hogy nézzen át rendesen. Hazajöttem és párom talált rajtam 4et pluszban. Nem kis összeget hagytam ott. Javarészt nem egy orvosnál jártam így...
Van remény ebből az egészből hogy a helyzet kicsit jobb legyen?
Nem biztos, h az én módszerem a nyerő, de nekem bejött.
Ecstelés.. azzal kezdtem, infectodell. Nem igázan javaslom, de egy próbát megért. Nekem a nemi szervem környékén is volt, nem akartam pici hegeket. Aztán Octanisept nevű oldattal kentem napi 3x fülpiszkálóval + Lizin c 3x1000 mg. És multivitamin.. sok cinkkel :)
Egy hét után, szerintem az Octanisept miatt, el kezdte a szemölcs közepét "kinyomni a kialakult seb.. kiesik, de ki is lehet szedni, mikor nyomódik ki, úgy néz ki mint egy fehér sörszáll, de akkor vérzik, kenni kell :)
Mivel egy nagy darabot nyom ki, nagy heg lesz, újra kell építeni az a rész amit a szemőlcs helyén maradt, a szemét kis szemölcs mélyen van, lassan gyógyul..
Ez nekem kb 2 hét volt..de picit mindig piros még a helye..
Szóval türelem, nehéz megszabadulni ettől a kis mocsoktól..
Kb 3 évvel ezelőtt az ex csajom nemi szervén megjelent valami. Természetesen gumi nélkül folyt a szex és én folyamatosan borotváltam magam, aminek a következménye a vágások voltak. A vágások helyén viszont nekem is megjelentek a hpv szemölcsök. Körülbelül 20-30 darab. Nem tudtam mi az, elmentem bőrdokihoz aki megnyugatott, hogy ezek papilloma szemölcsök, amik egy sima ecsetelővel el fognak múlni. Az ecsetelő neve Verrumal. A szemölcsök eltűntek, körülette a bőr megégett és ráadásul nyár volt...... Se strand, se uszoda, se szauna. Szépen begyógyultak a sebek, aztán észrevettem, hogy újra előjöttek. kezdődött minden előröl. Kb 1 évig csináltam ezt, úgy hogy közben gumival, vagy néha anélkül mikor már nem voltak a sebesek. Mondanom sem kell, hogy folyamatosan visszajöttek. Heti rendszerességgel alkoholt fogyasztottam, illetve a cigit se tudtam letenni. Elkezdtem olvasgatni az neten, mindenhol azt írták, hogy a cigi és a pia a legnagyobb tápanyaga, illetve a meggyengült immunrendszer. Szóval azóta eltelt három év. A szemölcsök újra és újra visszajöttek. Elmentem ismét bőrgyógyászhoz. kb 120 e ft-t hagytam neki ott fél év alatt az Aldara kenőcsre. Semmit nem ért! Így hozzányúltam a gyógynövénytanhoz.
Leírom mit próbáltam ki:
- 1000 C vitamin 3 hónapig, közben Propolisz csepp 3 hónapig
- Próbáltam csökkenteni az alkoholt és a cigit DE MINDHIÁBA
Olvastam folyamatosan a netet. Az ex barátnőmmel másfél éve szakítottam. A szemölcsök még mindig rajtam voltak. Aztán jött a megoldás!
Találtam egy kb 500 ft-os módszert ami teljesen levitte az összes szemölcsöm. Féltem a lézeres leszedéstől, nem akartam bevállalni. Kb 300 e ft-ba került volna.
A cikkben egy egyszerű kezelési módszer volt. Vettem egy almaecetet, egy ragasztó szalagot és egy csomag vattát. A ragasztószalagon lyukat vágtam úgy, hogy amikor leragasztottam a szemölcs kilátszott. A vattát belemártottam az almaecetbe rátettem a szemölcsre és így ragasztottam le. Tehát a körülvevő bőrt kiégetni nem tudta. Eleinte 2-3 napig csináltam és a szemölcs teteje megfehéredett. Abbahagytam, besebesedett. 3-4 zuhanyzás után le is esett és begyógyult. Ez kb 2 hét volt. A szemölcsök fele eltűnt. Gondoltam én, hogy a szervezetemben tuti ott van még a vírus. Leálltam a cigivel, áttértem elektromos cigire, és a piálást is felére csökkentettem. Aztán rájöttem a többi szemölcsnél ami még maradt (mert nem kezeltem le egyben az összeset), hogy nem 2-3 napig ragasztom így le, hanem duplázom. Amikor már a 4. napon teljesen fehér volt a szemölcs, akkor is leragasztottam, hogy menjen le az almaecet a gyökerére is. Kb 3-4 hét alatt eltűnt az összes. Kb két hónapja tünetmentes vagyok. Egysem jött vissza. Hegek maradtak de szépen begyógyul. Azért gondolom, hogy nem fog visszajönni, mert azelőtt 5 nap után már láttam hogy nő visszafelé a karfiolszerű szemölcs.....
Apropó: volt a kezemen is egy szemölcs amit 1 hét alatt ezzel a módszerrel eltüntettem!
Sokat kételkedtem a módszerben. Kipróbáltam és működött. Az immunrendszerre figyeljetek, dohányzást abba kell hagyni (én áttértem elektromos-nikotinmentes cigire, piát csökkentettem.
Hajráááá!!! Kitartást! Garantálom, hogy fájdalommentes.
De amíg egy Wartner-t dupla áron el lehet adni addig ez biztosan nem kerül vissza a piacra...mert ugye ezzel egy sportiskola össze úszó növendékét szemölcsteleníteni lehet egy üveggel... ahhh... és igen (tegnap rendeltem brit honból, 6 font)
Meg tudja valaki mondani, hogy meddig kell használni a Verrumal ecsetelőt a szemölcsök megszűnése után?
Volt rajtam 4 db(kéz 2, térd 1, lábújj 1), + a lányomon 1 db (lábújj). 1,5 hete kezeljük őket, látszólag már megszűntek. Meddig kell folytatni a kezelést?
Csak érdekességként, felhívtunk egy plasztikai sebészt, hogy lézerrel égesse le a kislányét, de azt mondta nincs értelme, úgyis újra kinő....
Nagyon örülök, hogy ez az ecsetelő ilyen jó, mert gyermekkoromban 117 db volt rajtam, de sosem segítettek az ilyen szerek, csak végül az Isoprynosin tüntette el őket.
Jó hír... Ma egy hosszú és gyötrelmes időszak zárult le az életemben.
Megkaptam a 2 héttel ezelőtti mintavétel eredményét:
"2019-01-10 Férfi nemiszervi HPV Negatív"
Ezzel vége egy több, mint 26 (!) hónapos gyötrelmes gyógyulási szakasznak. Végtelenül boldog vagyok... Sok mindenre megtanított ez az egész, de először is bátorítás nektek sorstársak: meg lehet gyógyulni. Egy éve én és feleségem is HP pozitivak voltunk, ma ismét egészségesek.
Nincs egyedülálló csodaszer, csak sok türelmes próbálkozás. Ne higyjetek a csodaszereknek és főleg ne próbálkozzatok otthoni praktikákkal. Forduljatok szakorvoshoz minél hamarabb, minden mással csak az időket vesztegetitek.
Amit végigcsináltam a gyogyulashoz az utóbbi 1 évben:
Hozzáértő szakorvost kerestem fel aki részletesen tájékoztatott
A tanácsait és a pontos utasitasait betartva: isoprinosin kúra, és szemölcs megjelenéskor azonnal condiline
Mivel makacsul többször visszajött ezért a condilinet váltottunk 2 szer borgyogyaszati szakorvosi eltavolitassal (égetés)
Vitamin kúra: immuno tablet napi 1x1, 1000 mgos retard c vitamin, d vitamin, graepfruit magolaj+ euchenia
Eletmod váltás: több mozgás, stresszkerulés
Étkezés: kevés hus, sertés semmi diszno hus, sok zöldség gyümölcs, folyadék
Alsogatya, pizsama, törülköző mosása 90 fokon
Nincs intim borotvalkozas
Bizakodás
Ez nem szentírás...de mára 2 év után nincs szemölcs, de van negativ lelet.
Nem szeretnék közönséges lenni... De ma este 12 honap után végre megint együtt lehetünk a feleségemmel. <3
A megelőzésnel nincs fontosabb:
Monogam kapcsolat
HPV oltás időben
Gumióvszer
Ja, a legfontosabb:
HPV-CENTRUM
Dr. Ragó Zsuzsanna Multidiszciplináris HPV konzulens szakmai vezető
1124 Budapest, Fodor u. 71. 1124 Rendelési idő: Csütörtök 13.00-18.00 Tel:06-30-202-6062 ÁNTSZ eng. szám:010611500 Praxiskód: 330060477