Keresés

Részletes keresés

Vámpír Creative Commons License 2001.03.22 0 0 7
Először is: Drukkolok a Tatabányának, és személyesen Bíró úrnak is. Számomra szimpatikus az olyan szent hülye aki ebbe a szar magyar fociba pumpálja a pénzét.
Ami a Lombard nagy baja: Az egész csapat egy elfekvő. És ezt nem rosszindulatból mondom, de tény, hogy gyakran az egész csapat sérült. Ez már a fáradtság jele. Olyan játékosok, mint Mészöly, Szalma, Süveges, Zsivóczky, Kiprich, akik túl vannak 10-15 profi éven, bizony már sok helyütt nyikorognak. Az öregek úgy jók, mint a Dunaferrben Lengyel, vagy az UTE-ban Kozma: Kell a rutinjuk, a tapasztalatuk, de azért a fő terhet cipeljék a fiatalok. A Lombardnál ilyen nem nagyon van. Például szeretném tudni, miért ment el az egyik legtehetségesebb fiatal játékos, Kovács Attila?
Stuka Creative Commons License 2001.03.21 0 0 6
Az mindenesetre szép történet, hogy Bíró Péter nem beszélt a levegobe, amint Ebedlinek azt mondta, mikor elváltak útjaik (gy.k. megvált a Lombard Ebedlitol még az NBII-ben), hogy "Ferikém, dolgozunk mi még együtt". Hát igen, ezen mindenki csak mosolyogna...

Remélem bejön az edzováltás. HAJRÁ TATABÁNYA!!!
És szép volt Kipu és Ferling, azért ok is letettek valamit az asztalra, újoncként 4. hely...! De most váltani kellett.

mc_pepperoni Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5
Szevasztok!

Tisztelem és becsülöm a Kiput, szerintem Ő a '90-es évek legjobb labdarúgója, de sajnos ezt a lépést meg kellett húznia a Bíró Péternek. Egyébként ezért dícséret illeti Őt is, hiszen Tatabányán egy élő legendát állított fel a kispadról.
Amúgy nem nagyon értettem, hogy az alapszakaszbeli remeklés után, hogyan tudott így szétesni a csapat.
Az Ebedliről nem akarok most semmit sem mondani, majd a csapat teljesítménye minősíti Őt is.

Stuka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 4
Hát igen, eléggé megérett a dolog... sajnos.
Az oszi rossz befejezés még magyarázható volt az eros alapszakaszbeli játék utóhatásaként, de ez a rossz tavasz egyértelmuen szakmai hiba...
Sajnos azt kell mondanom, tényleg szétesett a csapat, egyszeruen nullák voltunk a Zete és a Gyor ellen. Egyedül Vincze Pilu próbált tenni valamit, de neki sem ment. Nem is (csak) az egyéni teljesítmények voltak annyira rosszak, hanem a csapatjáték katasztrofális, pedig korábban épp csapatként arattunk babérokat, nem nagy egyéni teljesítményekkel (leszámítva Pilut)

Hogy Ebedli? Hát, nem tudom... Talán valami tapasztaltabb edzo kellene. Volt már edzo nálunk, az NBII-ben. Tóth Bálint, aki utána jött, jobb volt.
Meglátjuk. Remélem felrázza a csapatot az edzováltás, mint a Lokit.
Mostanában az volt a véleményem, hogy Kiput valami kevésbé felelos pozícióba kellene tenni, segédedzonek. Nagyon ismeri a csapatot, de talán túlságosan is a barátjuk, nem lehet elég szigorú. Még jó edzo lehet belole, de biztos sokat kell még tanulnia is. Mindenesetre ot nem lehet bántani semmiért, nála többet senki sem nagyon tehetett Tatabánya futballjáért.
HAJRÁ TATABÁNYA!!!!

Creative Commons License 2001.03.19 0 0 3
www.sporhirek.hu

Ebedli Ferenc lett a Lombard FC Tatabánya NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután Ferling Béla lemondott edzői posztjáról. A szakvezetés másik tagja, Kiprich József továbbra is a csapat játékosa marad és szakmai igazgatóként utánpótlás vonalon dolgozik tovább.

Előzmény: zoliku (2)
zoliku Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2
Elnézést, de kit váltott fel? Kiprich József szakmai igazgatót vagy Ferling Béla edzőt?
Creative Commons License 2001.03.19 0 0 1
Meglepett a dolog, már csak azért is mert a Lokival már állítólag mindenben megegyezett, csak közbeszólt a városvezetés. Annyira azért nem sajnálom, volt már ő edző Debrecenben és nem alakított nagyot. Mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy a két kieső a Lombard, Sopron, Debrecen hármasból kerül ki, így nem nagyon drukkolok Ebedlinek:-)
Előzmény: jasu (0)
jasu Creative Commons License 2001.03.19 0 0 0
Érett, nagyon érett a dolog....
Vajon képes lesz-e benntartani a Tatabányát Ebedli Ferenc.
Az egyik haverom az előbb hívott, hogy hallottam-e róla hogy Ebedli Zoli (az ISTENI) lett az edző Tatabányán. Hát tévedett! Kiváncsi vagyok a véleményetekre, mit szóltok az újabb edzőcseréhez?
jasu Creative Commons License 2001.03.19 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!