Nem tom, de nincs véletlenül már Desperados 2? Az origón olvastam régebben, hogy a következő, tavasszal várható ( idén) rész minden pályája külön epizódokat fog jelenteni... Hm, nem tudtok vmit, ha ezt az oldalt még egyáltalán olvassátok?
Azt el lehet kerülni, hogy a kövek leomoljanak és nem kell hozzá semmiféle patch. A megoldás Doc.
A pályának azon részén ahol fogvatartják MEXIKÓI kollégát, mielőtt lemennél a lépcsőn van egy ablak, vagy teljesen lemész a lépcsőn, de persze úgy, hogy ne halljanak meg és egyszerűen csővégre veszed a csukjás fószert és tüzelsz. Azt nem mondom, hogy ez elsőre sikerül mert El Diablo halála után egy kis zűrzavar támad de egypár pisztolygolyó képes megoldani a helyzetet, de persze így meg ugye nincs értelme a következő pályának aholis El Diablo a nem könnyű ellenfél, de odase neki minden játékba belefér egy-két "bug"
Breki33: ha megfelelő sorrendben lépkedsz akkor (minimális életerő veszteséggel) ki tudod nyit ni az első kaput, utána már jönnek is a lángnyelvek a két kapu között, de nem akarom lelőni a poént, annyit azért elárulok hogy a megfelelő emberrel kell végig szaladni.
Előszöris rúgjad jól p....n az öscikédet,
aztán telepítsd újra a játékot úgy, hogy az elmentések a letörlést túléljék és az újra feltett játék megfelelő könyvtáeába kerüljenek.
Ha így sem működik, akkor ezt már nem játszod végig :DD
Segítsen valaki PLZ!!!
A 24. pályán vagyok, de nem tudok betölteni egyetlen régi állást sem, és újat sem tudok kezdeni!!!Ha LOAD-ot nyomok, kb. 2mp múlva kilép a Windowsba. És ez csak azóta van, amióta öcsém végigjátszotta... Egészen addíg tökéletesen ment a játék. Marha ideges vagyok, elszenvedtem magam idáig (nem is volt ez szenvedés), és NEM TUDOM VÉGIGJÁTSZANI!!!!!!
Figy nálatok is teljesen leakad hogyha megnézem merre néznek az emberek? nálam teljesen leesik az fps és akad mint a nyavaja (400mmx 128ram tnt2 win98)
esetleg van valami patch erre vagy valami...
Ha rosszul látunk neki, ez az egyik legnehezebb és legidőigényesebb pálya a játékban. Sanchezt csak akkor van esélyünk kiszabadítani, ha előbb ártalmatlanná tudjuk tenni az erődben tartózkodó három tisztet. Közülük az egyik egy ház előtt áll a keleti oldalon, míg a másik kettő őrjáratokat vezet. Nélkülük a katonák sokkal kevésbé tudnak majd szervezetten fellépni ellenünk.
A csoport közelében járőröző két fegyveressel John végez, kihasználva hogy a sötétben ellenfelei sokkal rosszabbul látnak. A bódé mellett állomásozó két őr egyikét Cooper órája csalja el őrhelyéről. A másiknak egy centit nem kell ahhoz mozdulnia, hogy meghaljon. A Doki és Sam felszerelkezik. A pálya megoldásának kulcsa Doki. Nézzük meg, hogy hol tud Cooper felkapaszkodni a falon és álljunk oda a fejvadásszal és a kuruzslóval. Hajítsunk fel egy fiolát, kapaszkodjunk fel és végezzünk a kábultakkal. Aztán lőjünk a levegőbe és villámgyorsan másszunk le a csapóajtón. Az érkező katonákat Doki fiolái teszik folyamatosan ártalmatlanná. Az ájult katonákat módszeresen szúrjuk le. Ezek után a ház előtt álló tiszt már könnyű préda. A külső udvaron vezetett őrjárat nálam három fősre olvadt, az ő létszámukat a lépcső alól körönként csökkentettem. Persze a tiszttel kezdtem.
Ha végeztünk, közelítsük meg a belső és a külső udvart elválasztó kerítést és küldjük a másvilágra előbb a dagadékot, majd a harmadik tisztet. Arra vigyázzunk, hogy a toronyból ne lássanak meg...
Cooper ezután dél-nyugati bástyán található ellenállást számolja fel taktikus lépésekkel. Az udvar szépen lassan elnéptelenedett. Itt az ideje Sam belépőjének...
Tegyük a TNT-s hordót a kapu elé és robbantsuk be. A kirohanó katonák viselkedését valóban nem a tervezettség fogja jellemezni. Könnyen csapdába lehet csalni őket például Doki kabátjával. Amíg a bolondok azt lövik, a hátukba lehet kerülni és egy újabb fiolával hatástalanítani lehet őket. Esetleg Sam kígyóját is bevethetjük.
Doki pontos lövésekkel végez a két őrrel a toronyban. Azzal a pár ellenféllel, aki még ránk vár, már gyerekjáték elbánni. Arra figyeljünk, hogy a kerítést és Sanchez zárkáját csak a Doki képes kinyitni, így ő jó, ha mindig kéznél van. A csapat a falról ugrik a lovak nyergébe és elvágtat.
Tudom, hogy CHEAT-ekkel és TRAINER-ekkel nem élvezetes végigjátszani egy játékot (nem is arra kell), de vannak olyan részek, ahol napokig nem bírok átvergődni és már kezdem meggyűlölni a játékot, holott az nagyszerű.
Szóval ugye a CTRL+SHIT+F11 kombinációra előjön egy ablak, ahová külömböző cheteket lehet begépelni, pl. a HOLLOW MAN láthatatlanná tesz, igen ám, de ilyenkor nincs semmiféle fegyver, sőt, ha kikapcsolom a HOLLOW MAN-t, akkor sem adja vissza a cuccaimat, így végül is semmi értelme a cheatnek.
Továbbá letöltöttem az összes fellelhető trainer-t is, amik az F billentyűk hatására örökélete, lőszert stb.-t adnának, de természetesen a 4 trainer közül egyik sem működik.
Kérdés: van olyan cheat, trainer, ami valóban használható és működik ???
Tudom, hogy így nem az igaz végignyomni egy játékot, de néha nagyon jól jönne.
Most éppen a 9-es vagy a 10-es pályán, a folyóson, (emberek a tábortűz körül) vagyok, ami kezd egyre jobban idegesíteni és nincs türelmem 1000x nekimenni.
Hú nemtom ki fordította de THX THX THX!!!!!!!!!
Állati jó a magyarítás, már erre vártam hónapok óta.
Ja és nekem ez az első ilyen stílusú játékom, és ebből kifolyólag elég béna vagyok hozzá. A harmadik küldetést hogy kell teljesíteni? (amikor ki kell szabadítani Kate-t)
lehet, hogy volt mar rola szo bar vegig futottam a topicon es nem talaltam, ha megis akkor bocs. szoval egy kis gondom van a programmal installalas kozben megall es azt irja ki hogy: error number 2
contact your support stb.
en probaltam kontaktolni, de nem talaltam sehol semmit ami megmagyarazna mi ez az error number 2, ha valaki tudna segiteni akkor megkoszonnem.