Hát... Most következett be. Ahogy nézem, kicsit zavaros ez a topiknyitó és a topik is.
http voltam, 48 éves, 2 fiú apja, az egyik fiam nem a házasságomból származik, korábbról való. Andrásnak hívják.
Boldog házasságban élek már 25 esztendeje, nagyon sokat köszönhetek a türelmes és a megértő feleségemnek.
Nagyon szeretem a gyerekeket, és értek is a nyelvükön. Többnyire ők is szeretnek engem.
Ugyanis gyerek vagyok.
Mindenkitől elnézést kérek - a szemét yazoo-t kivéve:-))) -, akit megbántotam volna. Ilyen a természetem.
Kedves rali,
akkor a témához, ahogy kérted, keresetlen szóval: Marhaság!
Bővebben: A törzsasztal mára teljesen áttekinthetetlen lett, "túburjánzott", ezért meg kellett próbálni valamiféle áttekinthető struktúrát adni a sokezer témának. Erre a próbálkozásra többféleképpen lehet reagálni: el lehet fogadni, meg lehet próbálni jobbító szándékú javaslatokat tenni, lehet persze kritizálni is, de a már említett "Kurvaanyátokat" kitétel nem kritika, hanem tahóság.
Maradtam tisztelettel...
Kedves pancho,
az iskolában viszont még így tanítják, bár lehet hogy igazad van, éljen beszélt nyelv mindenekfelettisége, jó lesz így, mindenki megláthassa... :(
rali,
a témaindítás irodalmi stílusa (miszerint: "A kurva anyátokat!" késztetett csaholásra, mert mit ér az irodalom, nyelvtan nélkül?
Ezt az utóbbi időben már a nyelvészek is vitatják (az ikes igék alanyi ragozásában egyre inkább elfogadottá válik E/1-ben a beszélt nyelvben amúgy is elterjedt -k rag), újabban nem számít hibának.
Én sem teljesen értem a moderátorokat. Mit sem sejtő topicok mennek át különböző helyekre. Az sem volt jó amikor egy téma öt különböző topicban szerepelt, de ez már túlzás. Ha valaki valahol megnyitott egy topicot, akkor az maradjon is ott, hacsak nem szerepel ugyanott más hasonló témájú topic. Legfeljebb ha nincs rá érdeklődés akkor megszűnik. Persze ehhez olvasni is kellene a fórumokat, sokkal egyszerűbb áthelyezgetni őket :-(.
Ejj. Úgy látom valami nagy lázadás van itt készülőben. Amíg izzanak a kedélyek, nézzétek meg ezt itt. A világ legjobb ötlete. Bocs az offért, de valamilyen szinten ide is passzol és nem ártana bereklámozni azt a negatív helyet... :). Aztán lehet, megint szörnyülködni :(