Keresés

Részletes keresés

alfalfa58 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 10
A franciák már léptek: letolták a gatyájukat...

:-)

Előzmény: Croa (9)
Croa Creative Commons License 2001.03.14 0 0 9
A negyvenek jelmondata:
"Honfitársaim, ne azt kérdezzétek, mit tehetünk értetetek, hanem azt: ti mit tehettek a értünk!"

Előzmény: alfalfa58 (-)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 7
eomer, Te állandóan hisztizel - én meg nem tudom, miért.

Nyugodj meg. Ünnep jön, pár munkaszüneti nappal.

Nézz ki az ablakon: setétkék égen, fehér felhők között, ragyog a nap...

Don't worry, be happy!

Előzmény: eomer (6)
eomer Creative Commons License 2001.03.14 0 0 6
Most, hogy látom, merre terelgeted a topicot, semmi más nem jut eszembe. Ha javasolhatnám, a koronával kapcsolatban is nyiss egy hasonlót...
Előzmény: alfalfa58 (4)
A Nagy Levin Creative Commons License 2001.03.14 0 0 5
"Honfitársaim, ne azt kérdezzétek, mit tehet a hazátok értetetek, hanem azt: ti mit tehettek a hazátokért."

Nekem az jut eszembe, hogy van kb 5000 értelmiségi, aki ezt soha nem fogja megkérdezni.
Félnek a választól. :-)

alfalfa58 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 4
1. Jó kérdés. :-)

2. Bevallom, amikor megnyitottam ezt a topicot, én is teljes érdektelenségre számítottam - és nem is csalódtam.

Kennedy gondolata ugyanis triviális: 10.000.000 emberből talán 40 nem ért vele egyet...

Így aztán a közel tízmillió nem jön ide bólogatni, a negyven sem ide írogat, hanem a francia miniszterelnöknek ír s@ggnyaló levelet...

:->

Előzmény: fordfairlane (2)
eomer Creative Commons License 2001.03.14 0 0 3
Per pillanat nekem eg olyan olvtárs, aki még a magyar nemzet jelképe, a kokárda kapcsán is képes anyázó topicot nyitni, hogy gyalázkodva belerúghasson egy számára nem szimpatikus pártba...
Később talán más is. attól függ, milyen irányt vesz ez a topic...
fordfairlane Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2
Nekem egy konkurrens forumon volt egy hasonlo jellegu topicom. Hadd ne mondjam: igen hamar elhalt. Vajon miert?
alfalfa58 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 1
A 40 darab nulla csak vízszintesen sor. Függőlegesen: cölöp.

Előzmény: iudex (0)
iudex Creative Commons License 2001.03.14 0 0 0
Negyven nulla egy s0rban. :)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 topiknyitó
"My fellow Americans, ask not what your country can do for you: Ask what you can do for your country." (Szabad fordításban: "Honfitársaim, ne azt kérdezzétek, mit tehet a hazátok értetetek, hanem azt: ti mit tehettek a hazátokért.")

Az az érzésem, hogy az árvíz, a zámolyi romák, az anyagi jólétben is követelőző szellemi hajléktalanok és sok minden más miatt John F. Kennedy fenti mondata egyre időszerűbb Magyarországon.

Nektek mi jut eszetekbe róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!