Keresés

Részletes keresés

hiper fizikus Creative Commons License 2021.04.11 -1 0 40

megint unatkozom, olyan vagyok mint egy puskaporos hordó, ments meg Isten magamtól

hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 -2 0 39

Nagyon tetszik ♥ - megsimogatnám !

Én is mutatok neked egy nőcit: Rumours Digi digi - YouTube . Én fejben szoktam beszélgetni vele !

Kérlek véleményezd ...

Előzmény: polária (38)
polária Creative Commons License 2021.03.09 -1 1 38

eztetetet állitom én is dettó.A falu és a modernitás egymást ki nem zárja. Most pedig bemutatom a hölgyet is aki /hez hasonlo/ egyenlőre még csak az álmaimban ficzánkol

Előzmény: hiper fizikus (37)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 -1 0 37

Rokon lelkek vagyunk egymással, csak szerintem a falusias házba ott kell lennie az internet bekötésnek is és autó vezetés nélkül élhetetlen a falu . Ilyesmi a kertváros is ...

Előzmény: polária (36)
polária Creative Commons License 2021.03.09 -1 1 36

falusias  gyümölcsös nagykertes házban élvezni a földet a zőld buja természetet járni az erdőt párommal akivel esténként finomakat franciázunk és ő is élvezi.

munka pihenés szórakozás egyenlő arányban.888

Előzmény: hiper fizikus (34)
MemetikaTan Creative Commons License 2021.03.09 0 0 35

Ne írj többet!!!

Add ki könyvben!!!

Vedd fel érte a pénzt!!!

Menj el belőle melegebb éghajlatra süttetni a hasadat.

Előzmény: hiper fizikus (33)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 0 0 34

Életcél, menyire vonzó !

Neked mi az életcélod ?

Előzmény: polária (32)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 0 0 33

értem, akkor másképp kérdezem tőled:

Mit csináljak akkor, ha már a fülemen és az orromon is "tinta" jön ki a sok firkálástól ?

Előzmény: MemetikaTan (31)
polária Creative Commons License 2021.03.09 0 1 32

keress életcélt

Előzmény: hiper fizikus (30)
MemetikaTan Creative Commons License 2021.03.09 0 1 31
Előzmény: hiper fizikus (28)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 0 0 30

Ez igaz, de szerinted mit is csináljak ?

Előzmény: polária (29)
polária Creative Commons License 2021.03.09 0 1 29

A gazdag és az unatkozó két külön fogalom !

rengeteg jómódu ember él aktivan mert van hivatása hobbija kedvtelés szenvedélye. Nyomorrégióban pedig sokszor láthatunk lófráló unalmában cigiző-sörözgető alakokat

hiper fizikus Creative Commons License 2021.03.09 0 0 28

Nem vagyok milliomos, de unatkozom . 

Szerintetek mit csináljak ?

Tetsuo Creative Commons License 2001.03.27 0 0 27
elmés, és ravasz észrevételek:))
1. ahoz, hogy üzletemberesdit játszak, miminum írni kéne rendesen megtanúlnom... meg egyébként is a gép forog, az alkotó örököse pihen:))
2.igen
3.igen.

a "vagy esetleg..." már közel jár, de én igazából arra lennék kiváncsi, hogy te mit csinálnál?(és nem csak te persze, hanem mások is)

liliba Creative Commons License 2001.03.27 0 0 26
:)
Van egy olyan érzésem, hogy te csak szeretnél sok pénzt. (bár talán nem is szeretnél)
Azért ez az érzésem, mert akinek tényleg van, az tud vele mit kezdeni.
1. rakosgatja, befekteti, kamatoztatja, egyszoval azt játsza vele, hogy ő a nagy üzletember,
2. és/vagy mindenféle luxusizét vásárol, hipersuper autó, kacsalábon forgó cifrapalota, festmény, stb.
3. és/vagy kétkézzel szórja, ugysmint kaszinó, ilyen klubb, olyan mifene, luxuslányok, megamitakarsz.

vagy esetleg.....

talál valami olyan értelmes tevékenységet, amihez kedve is van és abba teszi bele.
egyik barátom pl. csinált egy ezoterikus nyaralófalut, ahova az érdeklődő és hozzá hasonlóan gondolkodó emberek ingyen mehetnek, bioizéket nevelnek, ilyesmik.
tetszik neki.
neked is biztos tetszene valami és nem a fórumon érdeklődnél. :)

üdv. liliba

Előzmény: Tetsuo (24)
luck Creative Commons License 2001.03.26 0 0 25
Jó látni újra a kihalófélben lévő világparazitafaj itteni klubbbjában Tetsuó.

A kérdésedre keresem a választ,de lehet,hogy magát a pénzt kéne megkérdezni,hova feküdne be szívesen.

Tetsuo Creative Commons License 2001.03.26 0 0 24
Ez mind nagyon érdekes gyerekek, de én arra vagyok kiváncsi, hogy KONKRÉTAN mire költenétek:)))))

a legjobb ötleteket finanszírozom:))

az alap témákat nyugodtan átugorhatjuk (gondolok itt hárem alapításra, kocsi vásárlásra, stb) mert ilyes igényeim le vannak ápolva:))

luck Creative Commons License 2001.03.24 0 0 23
Lujza,kösz a tanácsot a hátrányos helyzetű gyerekek nevében is.
Én a piros lámpáknál kéregető déli bajtársakra gondoltam először,de most helyretettél.

Az ilyen okos,szociális gondolkozás mindíg jól jön a parazitaclubbbban lévő lelki szegényeknek.

(csak vicc)

Lujza71 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 22
Csinálj egy iskolát hátrányos helyzetű gyerekeknek.
Tutti nem fogy többet unatkozni

Mancs

luck Creative Commons License 2001.03.22 0 0 21
Akárhogy is nézzük a pénz nem hátrány ezen a bolygón,sőt nem is akarom leírni,hogy mit jelent,mert az esetlegesen megtöltené az egész fórumot.
Egyébként a FŐD bolygó népiösszgyülekezete és a nagybecsben tartott(egyébként veszélyeztetett primitív HOMO SAPIENS faj)adott ekkora jelentőséget neki.
Ha már így van akkor,az egypár galaxis mellett,nem hátrány ha a földbolygóra tévedve és különböző francos problémák miatt itt vesztegelve,birtokol valaki egy jókora mennyiségű pénzecskét is.
A magazinokról csak annyit,én nem nagyon olvasok ilyesmit,csak ha valami üzleti ügyet előrevisz.
Robbie Williams új barátnője nem érdekel,de különböző szuperintelligens öntudatlan nézőpontú újságírók által megfigyelt események sem.(persze ők állítják,hogy tudatuk van)
Az interneten viszont lehet találni érdekességeket és itt legalább interaktív a hülyeség is.(meg a KOOMOOLYSÁG)
Komolyság=Homo sapiens=gondolkozom,ahelyett,hogy néznék és látnék.

Egy ma már halott testű filozófus mondta:SEGÍTSÉG

Segíteni másoknak,ez elég szórakoztató tevékenység.És szerintem az egyetlen,amiért élni jó.
Még az is,hogy kiválaszd,kinek vagy kiknek fogsz
segíteni.
Csak hát....
Tsók a Parazitaclubbbtagoknak.

liliba Creative Commons License 2001.03.21 0 0 20
ésszel bármit meg lehet oldani. a pénz meg szart se ér, ha nem tudsz vele mit kezdeni.
ha nincs csak akkor van jelentősége. ha van, se jobb se rosszabb nem lesz
szvsz
Előzmény: Tetsuo (18)
Fetcat Creative Commons License 2001.03.21 0 0 19
Ja,mű műkedvelő vagyok. Egyébként, ha megfigyeltétek a nagymenő milliomosok 99%-ának szőke a nője! (Az enyém is. Mármint a nőmé)Ezért vagyok nagy műértő és mű kedvelő!
Nem is vagy te Lucky szőke nő. Van egy szőke nőd mi? Behálózott a fürtjeivel? Vagy a pénzével?
Előzmény: luck (17)
Tetsuo Creative Commons License 2001.03.21 0 0 18
most nem a vulgaritás kedvéért, de mi a fasz folyik itt? (ok tudom, hogy a fasz nem folyik, vagy ha igen menjek orvoshoz)

egy pillanatra húzom ki a lábom... enye benye gyerekek, hát civakodunk? civakodunk?

persze ha unatkoztok és miliomosok vagytok, akkor végülis a civakodás is megjárja ezen a szent helyen. Amit egzébbként illenék el is nevezni, legyen mondjuk Parazita Klub, kötelező a ciklámen színű nyakkendő hupilila foltokkal, csak a hepaj kedvéért:))

Liliba: nem arról van itten szó kérem, hogy csórók vagyunk, és savanyú a szőlő...

Hiszen ha a pénz nem is boldogít, és pláne nem bukdogít, attól még nem feltétlenűl gátló tényező a boldogság kicsiny, kék madarának beszerzésében.
Meg, hogy népi költőn ajakán született mondással éljek: "Tudom, hogy a pénz nem boldogít, de nem hiszem, hogy elkeserednék, ha a birtokomba kerűlne egy tetemesebb összeg!"

--Luck nem is tudtdtam, hogy te nem is vagyol igazi miliomos... azt hittem legalább 5millió parszeknyi űr lebeg parlagon a birtokodban. A magazinokról meg annyit, hogy én most olvastam a Cár parancsára c. "remekművet" am isszonyat unalommal töltött el, ha lennél szives mondani pár jó magazin címet--

szoval Liliba

tudvalevő, hogy minnél több mindened van, annál több a veszteni, ill. félteni valód. Ergó a sok chas=sok gond képlet néileg megállja a helyét. Ez persze csak a qurva sok chas kategóriáig él, mert utánna már képtelenség megszabadúlni a pénztől. Ez a helyzet velem is. Már túlképp mindent csináltam, és megvettem, luxus ezerrel, de valahogy nincs kedvem ultrasznobbá válni, se szétunni az agyamat. Ötleteket kérek, mindennemü gátlás, vagy bármi hasonló erkölcsi hüjeség nélkül. Mitet csinálnál te, ha abban a helzetben lennél, mint én? Azaz nem tudnál olyan igényt támasztani, amit pénzel ne lehetne megoldani. Apropó szerinted van-e egyáltalán olyan dolog, amit nem lehet pénzel-és-ésszel formula segítségével megoldani? (új bolygó létrehozását hagyjuk)

luck Creative Commons License 2001.03.20 0 0 17
Drága fatcat,hát te is unatkozol,milliomos vagy, műélvező vagy mi történt?
luck Creative Commons License 2001.03.20 0 0 16
Kedves liliba,

Lebuktam,győztél és mindezt a milliomosok klubjában.

Teljes elismerésem a tiéd.

liliba Creative Commons License 2001.03.20 0 0 15
Szerintem a szőke fiukat kedveli. :)
csak álcázza magát
Előzmény: Fetcat (14)
Fetcat Creative Commons License 2001.03.20 0 0 14
Na ide süss felettébb Lucky-s Luck fiam!

Ha szőke nőkkel kapcsolatos tanácsokra van szükséged szívesen állok a rendelkezésedre.
Add azért meg a szőke paramétereit. Mennyire szőke az a szőke? Nem mindegy!!
Ennek függvénye a megfelelő vacsorázós hely kiválasztása. Kicsit kevesebb szlenget, vagy inkább írj magyarul!

luck Creative Commons License 2001.03.20 0 0 13
Kedves liba,

Te tényleg nagyon okos vagy!

liliba Creative Commons License 2001.03.20 0 0 12
látod kedves luck. azért vagy te szegény és maradsz is, mert számodra ezek a legfontosabb kérdések.
Előzmény: luck (11)
luck Creative Commons License 2001.03.20 0 0 11
Ígen igen kedves liba!Apropó,nemtudod véletlenül,hogy a medencében a 7.8ph az már magas-e,és ha igen akkor mennyi ph minuszt kell hozzáadni?Ja és nem tudsz egy jó BMW szervízt ahol javítanak fehér bőrülést?
És nem tudsz egy jó bejárónőt,viziló barátom kirúgta az előzőt.
I don't wanna fuck DJ.And if we are here,could you give me some advice on blonde girls and Where I can take them out for a fucken yamm dinner in this beautiful city.
thanks for your kind help.

Lucky luck

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!