Jaja, napiparancsban ki kell hirdetni, hogy kötelező egy cca. 15 cm átmérőjű kokárda viselése, melynek elhelyezése szigorúan az azonosító szám fölött rendeltetik el. :D
A Fidesz sok százezer embert vár a március 15-ei nagygyűlésére, amelyen nemzetközi megfigyelők is részt vesznek - közölte pénteken Budapesten Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, aki azt is bejelentette:
pártja kezdeményezi az igazságügyi és rendészeti miniszternél, hogy a rendőrök is viseljenek kokárdát a nemzeti ünnepen.
Merthogy lassak, hogy En egy magyar embor vonek! Mert igenis magyar vagyok! Es akkora a kokardam, hogy na! Ekkora kokardaja nem is lesz senkinek! Az atmeroje van vagy ...........annyi!Es aki magyar ember, az kiteszi!Es En az vagyok! Magyar! Meg ember! Meg 1848! Meg 49 is! Es az kiteszi, aki magyar!
(Csak tudnam, hogy ez a sok ember itt korulottem, milyen nemzetisegu??????! Meg meg kokarda sincs rajtuk?!
Lehet, hogy le kellen már szokni erről az ellenőrizgetős játékról:)
De tényleg, ha Ivánotokon is volt akkor meg mi a baj avval, ha más hord kokárdát? Had hordjon, szíve joga!
Én ma feltettem du., mert akkor sikerült végre szerzenem, mert elfogyot a mnk-em környékén, és estére már kell egy ünnepségre! De holnap is rajtam lesz!
Hát én válaszolok Neked. Válassz egyet az Általad írtak közül, az vagy /vicc!/.
Én is voltam az utcán, most már írhatom. Alig-alig volt az embereken kokárda délben, egy órakor.
Holnap több lesz az biztos. Hazafelé jőve azon gondolkodtam, hogy csak a neten van ez a nagy szájtépés, meggyőződösdi, stb. Szerencsére, mert régen rossz volna ha az utcára is kikerülne a dolog. Aki meg igazi magyar az a keblében belül igazából magyar, nem a nyálát veri a kokárdával. Azonkívül, ha a választásokig rajta van, félő, Húsvét Hétfőn leokádja. Azt meg nem kéne.
rajottem. te is azt lattad amit en. mert azt akartuk latni. lattunk egy kokardaerdot es nem vettuk eszre. veletlenul az erdobol eszrevettuk a fat (a kokardat).
a masik meg latott egy kokardat es teljesen betoltotte az agyat. egesz nap azt az egy kokardat latta.
kit nem akarsz megbantani? egy embert vagy tobb embert?
butasagot irtam? azert mert leirtam amit lattam?
ma mar tobb kokardat lattam. holnap meg tobb kokardat fogok latni. ha tukorbe nezek akkor +1.
mint mar 40 eve, minden evben.
de kivanom azt, hogy...
minden jot.
anyukat megmondta hogy mindent szabad csak igazat mondani nem.
Namost nekem nem eloregyartott van, hanem jelenleg meg szalag formajaban leledzik, es lassan mar a guta kezd megutni, mert akarhogy tekerem, sehogy se olyan, amilyennek lennie kellene.. valaki irgya man le, hogy a zsirba kene megkotni pliz ! Meg mielott itten megut a guta, nem lehetek ilyen ugyetlen :)