Az én kokárdám nagy, ázott, napszítta,,nyálas és nagyon könnyes! Valami Orbánc azt mondta, hordjam vagy négy hónapig!Én meg amilyen süsü vagyok azt hittem valami divatos ruhadarab!
Kedves barátom ...nem kell szélsöségessen ünnepelni.Csak tisztelettel.Ha végig olvasod ennek a sok libarizált-kommunistának a véleményét Márc-15-röl és a kokárdáról akkor sírni szeretnél. Ide jutott a nemzeti őntudat!
Most mikor az amerikai lélekromboló programokat istenitik, akkor március idusa feledésbe megy, de nem is tudnak róla.Hohy is tudmának senki nem mondta nekik.Az én kétdésem::: ez lenne a nemzet magva???Nem ezek csak a nemzet szemetei, de a természet az csodálatos, a szemetet mindig feltudja emészteni.Éljen a haza.
A szabványos kokárda méretei: x/y*k
ahol:
x = 28 millió (Csurka úr ÁPV Rt.-től felvett tiszteletdija),
y = egy szabvány baseball ütő hossza
k = Orbán Viktor TAJ száma.
Ha túl nagy lenne, akkor izlés szerint vágjunk le belőle.
15-en szinhazba megyek. Az elozetes szerint egy zsenialisan osszehangolt szerepjatek megy, amin mar elore halalra rohogom magam, a konnyem meg csak potyog, potyog ............
Már a topic címéből is sejteni lehetett, hogy valamelyik f.ß. balos/liberó veri a nyálát. De van haladás, nem éltünk hiába: már csak azt verik, vagy tagjukat, s nem minket.
Hej, a régi szép időkben, amikor Marosán, az újra elővett "szocdem" 1974 tájékán, asszem a Műszaki Egyetemen tajékozva ordította, hogy egyesek ÖKLÖMNYI KOKÁRDÁT HORDANAK!
S lám-lám, Marosán utódainak már csak ez a moderált (!) bértopicolás maradt, csendes nyál- és f. verés, visszapofázó "reakciósokkal".
Most sírjunk, vagy nevessünk?
:-DDD
Március 15-én (és utána) az Orbán/Csurka-magyarok legalább 30 cm átmérőjű kokárdát viselnek a szívük fölött, valamivel kisebbet a hátukon. Aki ezt nem így teszi, az Orbáb/Csurka kormány vesztét akarja.
kedves micuember (és mindenki más főleg), hogy tudd, a "megérzéseid" egy részét már különböző felmérésekkel is igazolták (de sztem ezt már te is sejtetted :-)
A munkahelyemen dolgozok kozul tobben megcsodaltak a kokardamat, a
kinaiak tudtak is a "hungarian civilwar"-rol, de ugy tudtak hogy az
oroszok ellen harcoltunk, ami nem a teljes igazsag ugyan de legalabb
valami.
Hát ez a csendesség egy cseppet sántít, - azokban az években éppen az volt a sláger, hogy rendes csinnadrattával ünnepeltük a napot. Forradalmi Ifjúsági Napok, - emléxel?
:O))))