ide jutottunk, már ki sem mered írni :)
pont azon depiztem a buszon, hogy mi lesz így a világgal, de aztán...áh...
na szóval sajna tv,sajtó,majd' minden azoknak a kezében van, akik h-val ünnepelnek, és csatlósaiknak nincs mit tenni: megnézzük a híreket... szomorkodunk... megyünk ünnepelni(?)... megnézzük a híreket... szomorkodunk...
puff neki, de azért kitartás!
Nem értem, hogy Demszky és Göncz minek strapálja magát olyannal, amiben nem hisz és amit lenéz. Az e-voks nemzeti ünnepek-szavazásán az ilyen bigott SZDSZ-esek választhatták azt, hogy "Egyik sem különösebben fontos." Talán azért, mert egy bizonyos, h-val kezdôdô ünnep nem szerepelt a listán? Ki tudja.
Ennyit nem ér az a pár lézengő, hogy így megdolgozzanak a hírért. Egyszerűen előveszik a tavalyi nyersanyagot, kicsit megvágják, "feljavítják", és mehet adásba :))
Igen, Bánó Andrástól sokat tanultak. Feljavítás-ügyileg.
Valóban igaz, hogy a Főv.-i MIÉP-es képviselők ki vannak "tiltva" a fővárosi megemlékezésről?
Mit gondoltok mennyire lehet egy ilyen ünnepélyen az aktuál politikai vádaskodásoknak helytadni?
zpinty
Ez mindig jo kerdes, menyien voltak. En ott voltam latalaban a Muzeumal, a petofi szobornal, meg a Hosok teren.
Csak a Petofi szobornal hallgatom a szonokot, mert az hazudik.
A tobbi unnepel.
Ja a letszam. Parszaz a Dunaparton, epp belelovi magat, altalaban szazezer a Hosok teren.
Meg kell szervezni, hogy a Petőfi szobrosok Demszkystül, Gönczöstül vonuljanak át a Hősök terére. Kis ország vagyunk, csőcselékből is csak egy garnitúrára telik.
Ennyit nem ér az a pár lézengő, hogy így megdolgozzanak a hírért. Egyszerűen előveszik a tavalyi nyersanyagot, kicsit megvágják, "feljavítják", és mehet adásba :))
Foghíjas idős embereket, a tömeg összegyűlte előtt vagy után a téren üres helyeket pásztázó, néhány rövidhajú fiatalt mutató kameraállások, ötmásodperces snittekkel...
Csurkáról: Egy szótévesztés, baki, rosszabbul sikerült mondat a háromnegyed órás beszédéből.
Ugyanez fotókon az ünnep után a Szabadnépságban, hozzá a szöveg:
Néhányezer ember, zömmel frusztált nyugdíjasok és egyéb gyanús elemek gyűltek össze a téren, ahol számos náci megnyilvánulás is tapasztalható volt.
Azt tudom, hogy
12ó Deák téri refik,
13ó Bazilika
14ó Blaha
Oktogon találkozó, majd Hősök tere,
arra leszek kíváncsi, hogy ha órákig nem lesz közlekedés a városban emiatt, azt télleg csak 33 ember fogja-e okozni:PPPP
Köszönöm a moderátoroknak, s örökké bennem lesz a kétség, vajon e-mail vagy bejegyzés alapján lett javítva a hibám.
Azt mondta egy már nyugdíjas korban levő kollegám, hogy ő mindig elhiv magával valakit, hogy lássa már más is, hohgy kik vannak ott egy ilyen ünnepélyen - most a Hősők terére gondolok -
s többen megdöbbentek(!), hogy nem skinheadeket, hanem "önmagukat" látták meg az ottlevőkben.
Én is kiváncsi vagyok, s elhívom néhány barátomat is, vagy esetleg a gyerekeimet is.
zp
Kedves moderátorok!
Én írtam, levelet polmoderator@index.hu, s kértem, hogy a topic címe legyen:
Tömeg március 15.-én?
remélem megkapja, mert egy teljes órája, hogy az index imail-je nem hajlandó megjelenni.
Nagy Imre temetésén kb. 200 ezren voltak a téren, s nem kellett egymást letaposni, de kb 1/2 méterre
álltak egymástól az emberek, no persze változott is közben az összetétel.
A Hősők terén jól elfér a 200 ezres tömeg, ill.nagyobb is.
Lehet, hogy most 34-en lesznek?
zp
Kedves zebrapinty!
Évek óta kis baráti köröm kint szokott lenni.
/Igaz, én tapsolni csak Csurka Lászlónak fogok, mert politikusoknak nem szokásom, csak művészeknek./
Évek óta tippeljük a médiában bemondásra kerülő számokat, menet közben vitatkozunk egymással, hogy most 27-en vannak a téren, vagy csak 26-an, nem kis derültséget okozva a körülöttünk állóknak.
Ők is beszállnak a licitbe.
Idén emelem a tétet, legalább 33-an lesznek.
Legalábbis a média szerint!
Tiborc
Március 15.-én szerinted mennyien lesznek a különböző rendezvényeken (Petőfi szobor, Múzeum-kert, Hősők tere...)
Amennyiben az eddig hallott várakozások beteljesednek a HŐSŐK terére kb. 200 ezer ünneplőt várnak.
zebrapintyőke