Keresés

Részletes keresés

DaySleeper Creative Commons License 2001.03.15 0 0 26
ide jutottunk, már ki sem mered írni :)
pont azon depiztem a buszon, hogy mi lesz így a világgal, de aztán...áh...
na szóval sajna tv,sajtó,majd' minden azoknak a kezében van, akik h-val ünnepelnek, és csatlósaiknak nincs mit tenni: megnézzük a híreket... szomorkodunk... megyünk ünnepelni(?)... megnézzük a híreket... szomorkodunk...
puff neki, de azért kitartás!

DS

Előzmény: Valacchi (25)
Valacchi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 25
Nem értem, hogy Demszky és Göncz minek strapálja magát olyannal, amiben nem hisz és amit lenéz. Az e-voks nemzeti ünnepek-szavazásán az ilyen bigott SZDSZ-esek választhatták azt, hogy "Egyik sem különösebben fontos." Talán azért, mert egy bizonyos, h-val kezdôdô ünnep nem szerepelt a listán? Ki tudja.
Előzmény: spiraveron (16)
Valacchi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 24
Ja a letszam. Parszaz a Dunaparton, epp belelovi magat, altalaban szazezer a Hosok teren.

Párszáz? Ne túlozz. Maximum kétszáz. A teljes SZDSZ-vezérkarral és családtagjaival.

Előzmény: huculpastor (21)
Valacchi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 23
Ennyit nem ér az a pár lézengő, hogy így megdolgozzanak a hírért. Egyszerűen előveszik a tavalyi nyersanyagot, kicsit megvágják, "feljavítják", és mehet adásba :))

Igen, Bánó Andrástól sokat tanultak. Feljavítás-ügyileg.

Előzmény: nemmindegy (13)
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.10 0 0 22
Valóban igaz, hogy a Főv.-i MIÉP-es képviselők ki vannak "tiltva" a fővárosi megemlékezésről?
Mit gondoltok mennyire lehet egy ilyen ünnepélyen az aktuál politikai vádaskodásoknak helytadni?
zpinty
huculpastor Creative Commons License 2001.03.09 0 0 21
Ez mindig jo kerdes, menyien voltak. En ott voltam latalaban a Muzeumal, a petofi szobornal, meg a Hosok teren.
Csak a Petofi szobornal hallgatom a szonokot, mert az hazudik.
A tobbi unnepel.
Ja a letszam. Parszaz a Dunaparton, epp belelovi magat, altalaban szazezer a Hosok teren.
spiraveron Creative Commons License 2001.03.09 0 0 20
:-)
Előzmény: nemmindegy (19)
nemmindegy Creative Commons License 2001.03.09 0 0 19
Attól, hogy nedves, még nem biztos, hogy eső ....
Előzmény: spiraveron (18)
spiraveron Creative Commons License 2001.03.09 0 0 18
Eső után?
Előzmény: nemmindegy (17)
nemmindegy Creative Commons License 2001.03.09 0 0 17
Csak arra kell figyelni, hogy a köpönyegnek mikor melyik fele legyen kívül egyeseknél!
Előzmény: spiraveron (16)
spiraveron Creative Commons License 2001.03.09 0 0 16
(Petőfi szobor, Múzeum-kert, Hősők tere...)

Meg kell szervezni, hogy a Petőfi szobrosok Demszkystül, Gönczöstül vonuljanak át a Hősök terére. Kis ország vagyunk, csőcselékből is csak egy garnitúrára telik.

Előzmény: zebrapinty (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.09 0 0 15
Deamon!

Ez elég gyengére sikerült. Próbálkozz újra! :-)

Előzmény: Daemon (14)
Daemon Creative Commons License 2001.03.09 0 0 14
"Néhányezer ember, zömmel frusztált nyugdíjasok és egyéb gyanús elemek gyűltek össze a téren, ahol számos náci megnyilvánulás is tapasztalható volt. "

Tévedésben vagy. Ez a Magyar Nemzet stílusa, nem a Népszabadságé.

Előzmény: Törölt nick (12)
nemmindegy Creative Commons License 2001.03.09 0 0 13
Ennyit nem ér az a pár lézengő, hogy így megdolgozzanak a hírért. Egyszerűen előveszik a tavalyi nyersanyagot, kicsit megvágják, "feljavítják", és mehet adásba :))
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.09 0 0 12
Felvétel a csigán meg a többin:

Foghíjas idős embereket, a tömeg összegyűlte előtt vagy után a téren üres helyeket pásztázó, néhány rövidhajú fiatalt mutató kameraállások, ötmásodperces snittekkel...

Csurkáról: Egy szótévesztés, baki, rosszabbul sikerült mondat a háromnegyed órás beszédéből.

Ugyanez fotókon az ünnep után a Szabadnépságban, hozzá a szöveg:

Néhányezer ember, zömmel frusztált nyugdíjasok és egyéb gyanús elemek gyűltek össze a téren, ahol számos náci megnyilvánulás is tapasztalható volt.

:-)

nemmindegy Creative Commons License 2001.03.09 0 0 11
Tartom, és emelem 37-re :)
üdv
nemmindegy
Előzmény: Tiborc (5)
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.09 0 0 10
úgy tudom, hogy du.3 órakor a Hősők terén lesz az ünnepi műsor.
zp
kovvacs Creative Commons License 2001.03.09 0 0 9
Azt tudom, hogy
12ó Deák téri refik,
13ó Bazilika
14ó Blaha
Oktogon találkozó, majd Hősök tere,
arra leszek kíváncsi, hogy ha órákig nem lesz közlekedés a városban emiatt, azt télleg csak 33 ember fogja-e okozni:PPPP
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.09 0 0 8
Azért mert szegényke olyan volt mint egy kitett gyermek, nem volt neki neve.
Végül is segítőkezek révén neve lett a kicsikének.
pintyőke
Előzmény: Feles Elek (7)
Feles Elek Creative Commons License 2001.03.09 0 0 7
Miért nem jó így a topikcím?
(nem kell a pont!)
Előzmény: zebrapinty (4)
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.09 0 0 6
Köszönöm a moderátoroknak, s örökké bennem lesz a kétség, vajon e-mail vagy bejegyzés alapján lett javítva a hibám.

Azt mondta egy már nyugdíjas korban levő kollegám, hogy ő mindig elhiv magával valakit, hogy lássa már más is, hohgy kik vannak ott egy ilyen ünnepélyen - most a Hősők terére gondolok -
s többen megdöbbentek(!), hogy nem skinheadeket, hanem "önmagukat" látták meg az ottlevőkben.
Én is kiváncsi vagyok, s elhívom néhány barátomat is, vagy esetleg a gyerekeimet is.
zp

Tiborc Creative Commons License 2001.03.09 0 0 5
Köszönöm,jegyeztem.
Tiborc
Előzmény: zebrapinty (4)
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4
Kedves moderátorok!
Én írtam, levelet polmoderator@index.hu, s kértem, hogy a topic címe legyen:
Tömeg március 15.-én?
remélem megkapja, mert egy teljes órája, hogy az index imail-je nem hajlandó megjelenni.

Nagy Imre temetésén kb. 200 ezren voltak a téren, s nem kellett egymást letaposni, de kb 1/2 méterre
álltak egymástól az emberek, no persze változott is közben az összetétel.
A Hősők terén jól elfér a 200 ezres tömeg, ill.nagyobb is.
Lehet, hogy most 34-en lesznek?
zp

Tiborc Creative Commons License 2001.03.09 0 0 3
Kedves zebrapinty!
Évek óta kis baráti köröm kint szokott lenni.
/Igaz, én tapsolni csak Csurka Lászlónak fogok, mert politikusoknak nem szokásom, csak művészeknek./
Évek óta tippeljük a médiában bemondásra kerülő számokat, menet közben vitatkozunk egymással, hogy most 27-en vannak a téren, vagy csak 26-an, nem kis derültséget okozva a körülöttünk állóknak.
Ők is beszállnak a licitbe.
Idén emelem a tétet, legalább 33-an lesznek.
Legalábbis a média szerint!
Tiborc
Tiborc Creative Commons License 2001.03.09 0 0 0
nem nulla a szám.
Tiborc
Előzmény: zebrapinty (-)
zebrapinty Creative Commons License 2001.03.09 0 0 topiknyitó
Március 15.-én szerinted mennyien lesznek a különböző rendezvényeken (Petőfi szobor, Múzeum-kert, Hősők tere...)
Amennyiben az eddig hallott várakozások beteljesednek a HŐSŐK terére kb. 200 ezer ünneplőt várnak.
zebrapintyőke

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!