Keresés

Részletes keresés

vincaminor Creative Commons License 2010.12.22 0 0 6

nem tudom

Pepinke Creative Commons License 2001.03.20 0 0 5
Hali Yolee!
Na, mi újság a tekiddel?
P
Pepinke Creative Commons License 2001.03.09 0 0 3
Hali!
Ha ezekből a tünetekvől valamelyikkel rendelkezik, akkor érdemes elvinni orvoshoz, mert a furcsa pózban úszás lehet tünete a tüdőgyulladásnak is. Szerencsére az enyémeknek még nem volt, így nem tudok tapasztalaton alapuló tanácsokkal szolgálni, de már ismertem olyan tekit, akinek volt, (ő fejjel lefelé úszott), de meggyógyult.:)))
P
Előzmény: Monthy (2)
Monthy Creative Commons License 2001.03.08 0 0 2
Ha a hátonúszás ellenére aktív és energikus, rendesen eszik illetve nem puha a páncélja és nincs begyulladva a szeme, akkor csak ügyetlen a teknős.
Előzmény: Yolee (1)
Yolee Creative Commons License 2001.03.08 0 0 1
Szia!
Koszonom a hozzaszolast! A Teknos olyan 8cm atmeroju, az akvariumba ketten vannak a parjaval!
Az akvarium meretet nem tudom pontosan, de eddig elegnek tunt. A kovukrol leeses valoban lehetseges, megprobalom kikuszobolni!
Előzmény: Chamotox_ (0)
Chamotox_ Creative Commons License 2001.03.07 0 0 0
Hali Yolee!
nekem is volt ilyen problémám régebben amikor még több tekim volt. Első kérdés: Mekkora a terrárium? Második: Milyen idős a teki és kb. mekkora? Énnekem mondjuk már idősebb volt, amikor hátúszást gyakorolt éjjel és nálunk az volt a problemo, hogy mindig felmászott a kövére, ami túl kicsi volt neki, arról leesett és valamilyen oknál fogva nem tudott megfordulni. Nem lehet, hogy nálad is ilyesmiről van szó?
Chamotox
Előzmény: Yolee (-)
Yolee Creative Commons License 2001.03.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
En uj vagyok erre, de remelem segito szavakra talalok! Van harom teknosunk az asszonykammal, kozuluk a legkisebbel van baj!
Esetenkent a hatara fordul valamilyen indittatasbol es nem tud visszafordulni! Tudom, hogy furcsa, de tenyleg ez van! Kicsit aggodunk miatta! Tudd valaki valami magyarazatott adni?
Elore is koszonet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!