A domonyi diófák alatt néztem az összecsapást. Jó volt Soton meccset nézni, mert a Szentek mindig küzdenek és hajtanak. A mérkőzés nagy részében a Southampton volt fölényben, de nagyon fostam a MU támadásoktól. Armstrong kihagyta a meccslabdát vagy inkább De Gea védett óriásit. De örülni kell az iksznek, a hazai közönség is vastapssal jutalmazta a teljesítményt! Tetszett ez a találkozó minden elemében!
Örvendetes a harmadik helyen tanyázni! Csak meddig? Ez itt a kérdés! :) Viszont a Sheffield United az 1 pontjával nagyon soványnak tűnik a PL-ben. Szegényeket sajnálom már előre is! :(
A Sheffield United ellen fantasztikus focit játszottak a Szentek! Nagyon tetszett az egész meccs! :D Theo Walcott gólja a mai napon meg ikszet ért az Arsenal ellen! :)
Mint tudjuk a koronavírus miatt Angliában is szünetel a foci. Nincs ez másként a Szenteknél sem. Addig is múltidézés, interjúk és egyéb hasznos dolgok találhatók meg a csapat honlapján. Regisztráltam is a site-on! :)
Mától kezdve kevesebb topik lesz az életemben, de normálisabb beírások várhatóak. Mert sokszor csak bohóckodtam! :D Nemcsoda, hogy el akartak üldözni, mert hülyén viselkedtem! :) Próbálok mélyebben vizsgálódni a Southampton, a Cardiff és a Swansea csapatainak életében. Magyarországon meg a csepeliek kerülnek terítékre > Csepel FC, THSE-Szabadkikötő és Csep-GÓ FC lesz a mérvadó! :)
Nem vallottunk szégyent az FA-kupában! Minden dél-angol büszke lehet ránk! Shane Long góljának nagyon megörültem! :) Jó formában vagyunk, még akkor is, ha múltkor a liverpooli gyors elgázolt minket! De most ők a világ legjobb csapata! ;)
Jó Soton szurkolónak lenni! Olyan fasza meccseket játszunk mostanában, hogy az nem igaz! A régiek összefoglalóját is jó visszanézni a Southampton FC hivatalos Facebook oldalán! :D GO SAINTS! :)