Keresés

Részletes keresés

Maszi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 3
Tökéletesen igaz!!!
Egyszer úgyis meg kell halnunk...
Ideje lenne végre a tiszta energiát termelő eszközöket elővenni, mert ilyenek már vannak, csak az olajlobbi nem túlzottan preferálja ezeket.
Tömjék csak pénzzel a zsebüket ezek a szemetek az olajból, a kivágott fák árából és a környezetszennyező technológiákból! Vehetnek rajta sok aranyat, és magukra aggathatják a koporsóban, olyan jól fognak benne mutatni :)))
hűha Creative Commons License 2001.03.06 0 0 2
Figyusz, Erdélyt már száz éve kopaszra nyírták! Az esőzések a globális felmelegedés miatt vannak. (Is-is). A szélsőséges időjárás miatt egyre több a csapadék ott, ahol amúgy is sok van... tehát több hó olvad - nem utolsó sorban amiatt is, mert az átlagban fél-másfél fok igenis eltűnteti a megmaradt gleccsereket, a hózóna is vándorol egyre fölfelé. Amúgy pedig a nyáron agyonszáradt talaj, a mezőgazdasági gépekkel agyonnyomorított föld nem tud fölvenni akkora mennyiségű csapadékot. A csatornázás és az árvízvédelem pedig igencsak el van hanyagolva Európa minden országában - ez persze akkor kerül felszínre, amikor Svájcban, Olaszországban földcsuszamlások vannak, hazánkban, Lengyelországban, stb. árvizek pusztítanak. Hm... amiatt, hogy olvad a sok jég az északi, déli sarkon, autómatikusan több víz jut az atmoszférába, gyakoribbak az atmoszférikus mozgások (viharok, szelek, stb.) is... hát nekem ez a véleményem a 0-án kívül... meg hát most kezd visszaütni az orrgazdálkodás a Földdel.
Előzmény: hűha (0)
Maszi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 1
A baj, hogy tankkal nem lehet megoldani, mert egy csomó magyar él ott...
hűha Creative Commons License 2001.03.06 0 0 0
0 ötletem van!
Előzmény: Maszi (-)
Maszi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Nektek mi a véleményetek a kérdésről?
Szerintem az agyament fakivágás az oka, hogy egyre több víz jön le a Tiszán, mert nincs felület, ami késleltesse az olvasát, és nincsenek fák, melyek a tavasz közeledtével az olvadó víz egy részét amúgy is elszívnák.
Mivel egyre több fát vágnak ki (és az agymenés folytatódik, azért a pár kis rubelért illetve néhány lejért), ez a víz csak több lesz. Mi a megoldás? No ez itt a kérdés!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!