Keresés

Részletes keresés

natalyel Creative Commons License 2001.03.07 0 0 3
A masik, ha mar itt vagyok. Asus CUSL2-C alaplap. Huznam feljebb a feszt, ugye 1.7 V-ot ad a procinak, beallitok 1.75-ot. Ujraindit, benez bioszba, hat semmi, visszaallt 1.7-re. 1.8V, ugyanez, es igy tovabb. Egyszeruen mintha nem akarna elfogadni, hogy en feljebb huztam a feszultseget. Ram se sz*rik. Tapasztalat?
tüzes fal Creative Commons License 2001.03.07 0 0 2
Szerintem is biztos mennie kéne frissitéssel.
Nekem pl nemrég volt egy abit be-6-os alaplapom, ami nem mai gyerek ugye. Biosz frissítéssel mégis bele tudtam rakni a P3 cerka coppermine 633-ast
és még huzni is tudtam rendesen biosból, nem pedig dipszviccsel:)
Smithi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 1
És a komoly:

Elvileg menne benne, hisz az Asus elégé komolyan supportálja a régebbi alaplapjait is.
A feszproblémát pedig ki lehet küszöbölni azzal, ha olyan átalakítót veszel, amin van fesszabályzó ( nem tudom, ki a gyártó, de már láttam olyar, kb 3000 pénz ).

Smithi

Előzmény: natalyel (-)
Smithi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 0
Még egy 0. :)
Előzmény: natalyel (-)
natalyel Creative Commons License 2001.03.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ez a topic azoknak fog - talan - segiteni, akik nem rendelkeznek elegendo informacioval egy adott termekrol, nem biztosak benne, hogy a sajat konfiguraciojuk upgrade-elesehez szukseguk van-e egy adott termekre vagy sem, nem tudjak mit, milyet, honnan, mennyiert, stb., stb. szoval tudjatok :)

Egy surgos kerdesem maris lenne.

ASUS P2B alaplap (slot1, bx chipset). A legujabb BIOS-frissitessel (valami bx2i1012) es egy atalakitoval fog-e menni benne egy 733-as, 766-os Cerka2 (gyk. Celeron)? A kerdes azert erdekes, mivel az uj cerkak 1.7 Volt-on mennek, a regiek 2 V-on, de az alaplap leirasaban valami olyasmi van, hogy a feszultseg allando 2 Volt, nem lehet allitani (de ez nem biztos, en ugy vettem ki).
Namost: ha kifogok egy jol tuningolhato celeront, amelyik birja a 2voltot, akkor lehet ra esely, hogy mukodni fog, nem?
Itt elsosorban az olyanok segitseget varom, akiknek volt mar tapasztalata, ne adj' isten nekik is P2B alaplapjuk van/volt, es szemelyesen is lattak mukodes kozben a cuccost. Ugyanis ma kozel 13 ceget hivtam fel, de konkret valaszt senki sem tudott adni.
Egyesek azt mondtak, hogy menni fog, de elkepzelheto, hogy az alaplap hibauzenettel fog indulni, mert nem ismeri fel a procit, de aztan minden siman fog menni. Masok kizartnak tartjak az egeszet. Megint masok "aszongyak", hogy gond nelkul hasitani fog biosz-frissitessel...

Na most kinek higgyek? A gep jelenleg atomstabil, feleslegesen nem akarok hozzanyulni a bioszhoz sem, de raferne egy kis upgrade.

Bocs, hogy kisse hosszu voltam. Varom a valaszokat. Elore is koszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!