A 16V Turbóm váltójában a 2-es megadta magát. A fogaskerék meg a szinkronagy is kellene, vagy egy komplett bontott váltó. Ha tud valaki megoldást, kérem írjon.
probáld meg a fő testkábelt ellenőrizni... idősebb, Fiat Tipo alapú autókon, előfordul, hogy a látszólag ép,szemre jónak tűnő testkábel aprócska rézszálait már csak a szentlélek tartja a helyén....elkorrodált -eloxidálódott és ezért nincs rendes " - " a járművön...
maga a testkábel ,ha jól emlékszem, a bal váznyúlványhoz van lecsavarozva...akkumlátor tálcája alatt van, ki kell szedni a tálcát, ha nincsen csápos emelőd vagy aknád.....
vagy egy pontos jól működő kéziműszerrel mérj ellenállást az akku negativ saruja és a motorblokk között....
Sziasztok! Indítás után, kb 20 méter megtétele után, mindenféle előjel nélkül megállt az autóm. A műszerfalon semmi jelzés nincs, elment az áram az autóban.. Az akksi hibátlan, saruk rendben, test rendben.. Nem vagyok sajnos otthon a témában gondoltam főbiztosítékra, gyújtáskapcsolóra, az autóm 98-as 5hengeres fiat coupe turbo nélkülni. Válaszokat előre is köszönöm!
Hát már én is nagyon örülök, de jó lenne, ha már látnám a fényt az alagút végén, mert már jó ideje fut ez a projekt. Én is gondoltam már erre az összefutásra, ha a GEORGE végre rájön, hogy ki is vagy és honnét ismer :-DDDDDDD , akkor lehet elgurulok vele hozzád egy 20V turbo mustrára. :-)
Marklarnál is összefuthatunk valamikor, néha-néha megjelenek nála! :-))
Mindenképpen előre tudtad mozdítani az ügyemet, amiért nagyon hálás vagyok. ;-)
Ha ugy alakul, osszefuthatnank majd IRL...kivancsi vagyok a vegeredmenyre....
Pl. Marklandban is ....ha jol tevedek, idonkent elofordulsz Erden.....
Ha elore tudtam,mozditani, azt hogy egy szepFiat155, es, tulaja elegedetten fussa,egyutt, tovabb,a kilometerek 1000-eit, nos, en, tudok ennek orulni :-)
Szia. Regi telefonomban maradtak a kontaktok, telefon tegnap pl. Varpalotan maradt, igy kicsit nehezkes a kommunikacio, de neked, hala az egnek, sikerult....
(lasd tegnap esti sms-valtas).... abban a hitben voltam, hogy meg (majdnem) faluszomszedok vagyunk.....
Reklam ON Elvileg, van , egy bontatlan Fiat Coupe 20VT-m, vidamkek szinben, bar nem volt mar jo par honapja beinditva.... arra utaltam,az egyik elozo hsz-ban,hogy ha atgurulsz a kek 155-tl es van kedved bandazni, elmutogatok mindent, a 4 dugos bremboval kapcsolatba.....
Reklam OFF
Buksi--------> Sikerult Jimmy mesterrel, valamire, jutnod? Ha nem publikus,akkor privatban?
Nekem Alfa 155-öm van és én is Coupe csonkállványt kerestem, de csak nagyon-nagyon nehezen találtam. Szinte fehér holló. Én angliában leltem rá egy párra. Sztem neten kezdj el nézelődni. Nem akarom elvenni a kedved, de nem lesz egyszerű!
Fiat Coupehoz keresnék csonkállványt. Sajnos nemtudok tipust cikkszamot, mert Fiat bravo Hgt tulaj vagyok és vadászok csonkállványra de egyik tipus se volt jo nekem. Arra gondolok, hogy valszeg coupe lesz.
Kérem segítsetek! Már nagyon el vagyok keseredve, sehol sem találok.
Nekem egyébként szükségeltetik majd nyomtávszélesítés, de ezt beszéltük is telón. Viszont amit még nem mondtam az az, hogy kelleni fog a Coupe féltengely csuklója is mert azon máshol van az ABS fogazás! Persze csak akkor, ha akarod, hogy működjön az ABS! ;-)
Imhol a kép is (Coupe csonkállvány + 155 féltengely csukló).
most jut SZM-be: tipoatti? (is) ismeri? a jimmy-t.... a cuoresportivo.hu-rol ...talan...megtalalod tipoatti-t...
ez az iiiiiime'leze's picit nehe'zkesnektu''nik....
en meg nem akarom kiirni a netre a nem publikus infokat....
csutortokon voltam a jimmy muhelyeben, o pont nem volt ott, de a smartszerelo Mbere megerositette, hogy semmi nem valtozott, nyugodtan viheted hozzajuk a gepsarkanyt, jimmy mester megTSinalja Yol!!!
:-))))
kellemes husveti unnepeket, sok sonkat tojast meg loTSolot kivanok;-)
Én sem vagyok híve a gagyi cuccoknak, nem ér annyit az egész! :-)
Igen, a bekarikázott piros valamiről van szó! :-)))
Szóval azt nem értem, hogy a csonkállványban miért nagyobb a furat (12mm), mint a gömbfej menete (M10)? És most nem a kónusz méretére gondolok. Teljesen gyári a csonkállvány, tehát nem lett felfúrva.
Vagy ezek a méretek és csak én lihegem túl az egészet? De hát lötyög a csonkállványban így a gömbfej. M12-es külső menetes gömbfejet sehol nem kapok.
Megőrülök! :-DDDDD
Megmérné valaki a saját gömbfejét, hogy mekkora a menete? :-)))