Az elbaltázott Balatonring és hajdúnánási próbálkozások után talán most van legkomolyabb esély hogy hosszú idő után újra hazánkba látogasson a gyorsasági motoros vb. Jövőre a Balaton Park Circuit tartalékhelyszín lehet, 2025-től pedig a Hungaroring a versenynaptár része lehet.
A Lurdy Kiállítás és Vásárközpontban 2008. október 24-26-án kerül megrendezésre a Motor Tuning Kiállítás és Fesztivál. A rendezvénynek több mint 1400 m2-es kiállító terület ad helyet, ahová várjuk az ország legszebb tuningmotorjait, legjobb tuning felszereléseit, és a motor szerelmeseit is. A színes, színvonalas program jó szórakozást ugyanakkor hasznos időtöltést biztosít mindenkinek, aki a témában érdekelt, kiállítóknak és érdeklődőknek egyaránt.
A rendezőség vár mindenféle motorkülönlegességet a motorsport bármely szegletéből!
Kiállítóknak INGYENES helyet bíztosítunk!!!!!!!!!!!
További infó: http://www.lurdykiallitas.hu/index.php?lurdy=kiallitasok&mod=motor Kiállítói koordinátor: 06-30-37-15-115
Kettős Ducati és Bayliss siker Monzában. Végre helyrállt a rend, bár azért Edwards végezhetett volna hátrébb.
Idáig csak az első futamot láttam, de az a szokásokhoz hiven megint nagyon izgalmas vol. Bayliss a Parabolica elött szépen kifékezte Edwardsot, de utána megujedtem, hogy a megcsúszása miatt elveszíti a futamot.
A két Kawa szép versenyt vívot egymással, Lavilla idáig a szezon meglepetése.
Hiszed vagy nem, arra gondoltam, hogy jól rajtolt, és utána visszaelőzték (azok, akik ugye NEM VOLTAK mögötte a rajtnál...)
Lehet hogy nem igy volt, csak kérdés...
na, kerdest ugy ertettem, hogy Talmacsy ugye a 14. helyrol indult, de a rajtnal mind pl. Nieto Jr es Jaroslav Hules is mogotte allt, asszem Hules kb a 23-24 helyrol indult, viszont a 11. lett a vegen