Keresés

Részletes keresés

schgy Creative Commons License 2001.03.06 0 0 17
Mi is szörnyen aggályos ország vagyunk, mert az igen értelmes törvényünk ellenére mégsem tiltottuk be sem a hHeineken sört, sem a karácsonyfadiszeket. Nem is beszálve az ötszögletű pogácsaszaggatóról.
schgy
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.06 0 0 16
Azért ez több mint aggályos. Persze, megint mit is várok egy olyan országtól, ahol a Mein Kampfot betiltják, míg a Komejnista Kiáltvány illetve Lenin, Marx, Engels összes szabadon hozzáférhető... :((
Előzmény: geszthi (15)
geszthi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 15
Tekintve, hogy itthon valami kreten feljelentese miatt Puskas Ocsi voroscsillagos focimezet is betiltottak mar korabban (a kirakatbol ha jol emlekszem) nem vagyok olyan biztos, hogy ki az agyilag zoknibb. Ok vagy mi?

Az a mez tudtommal sporttorteneti erekje (mar akinek), mig a bomberdzseki a legjobb esetben is csak egy kenyelmes/meleg divatcucc. Akkor most mire fel itt a nagy hoborges? Mi sem vagyunk jobbak/ertelmesebbek.

Előzmény: Törölt nick (13)
RogerWilco Creative Commons License 2001.03.06 0 0 14
Mit vagytok oda, az ami iskolákban a fekete hosszú kabátot tiltották be a Columbine középiskolai vérengzés után. Mert pont olyan mnt a "Natural Born Killers" filmbeli. :-(
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.06 0 0 13
Ilyen topicoc olvasásakor mindig előtolakodik bennem a kérdést: biztos, hogy mi ehhez az ajrópához csatlakozni akarunk??? Biztos, hogy mi már eléggé el vagyunk agyilag zoknisítva ehhez? Nem lennénk túl feltűnőek (és gyanúsak) az önálló gondolkodásra való képességünkkel?
roderick Creative Commons License 2001.03.05 0 0 12
Szerintem be kéne tiltani a Mercedes karosszériát, Derricket, az Odolt, a Krupp elektronikai cikkeket, a Siemens vasalót, az AEG motorokat a Junkers kazánokat, és minden mocskos, rendszerető, pedáns náci dolgot. Be kell tiltani a természetjárást, az egészséges férfiakat, nőket, mert ezek náci motívumokat hordoznak magukban. Betiltani :-((((((((( Be kéne tiltani a berlini stadiont, a frankfurti autópályát, a brandenburgi kaput. Mindent ami náci ....össze kéne törni az összes Arno Breker, Thorak szobrot, Albert Speer épületeit...

nem bírom tiltsatok be engem is... :-)

V.I.Kruppszkája

Előzmény: larzen (11)
larzen Creative Commons License 2001.03.05 0 0 11
Ezért a cikkért érdemes felhozni.
Nagyon durva.
Előzmény: RadiX (8)
MGperY Creative Commons License 2001.03.03 0 0 10
"es rozsaszin a belseje"
narancssárga.
Előzmény: szappan (5)
Oleg_index Creative Commons License 2001.03.03 0 0 9
Ahelyett, hogy ilyen marhaságokon
izgatnák magukat ott a Lajtán túl inkább azt kellene kitalálni vajon mivel lehetne a nácizmus térnyerését visszaszorítani a fiatalok között.
Impotens politikusok.

Szomorú jövő vár így Európára.

Előzmény: RadiX (8)
RadiX Creative Commons License 2001.03.03 0 0 8
HVG:

Német divatszélsőségek

Cipőt kell váltania a német ZDF tévéadón futó, SoKo 5113 című bűnügyi sorozat sportosan öltözködő felügyelőjének: le kell cserélnie eddigi, nagy N betűs logóval ékeskedő, amerikai gyártmányú New Balance edzőcipőjét, mivel az az utóbbi hónapokban a németországi jobboldali szélsőségesek ruhatárának egyik kedvenc kelléke lett. A messzire rikító N-nel ugyanis ­ amely a náció és náci szavak kezdőbetűje ­ hova- és összetartozásukat tudatják. A neonáci fiatalok ­ mint arról a Focus című müncheni hírmagazin beszámol ­ nemcsak a bakancsnak mondtak búcsút, hanem a fekete, barna ingek, trikók és bomberdzsekik helyett is újabban inkább olyan ruhadarabokat hordanak, amelyeken "beszédes" a márkanév. A legkeresettebbek a Lonsdale London és a Consdaple termékek. Az ok: logójukban ott rejlik az NSDA, illetve az NSDAP betűsor, amely Adolf Hitler korai nemzetiszocialista pártjára, az NSDAP-ra emlékeztet. A fenti termékek németországi forgalmazói egybehangzóan úgy nyilatkoztak: attól tartanak, hogy a szélsőségesek körében szimbólumként viselt ruhaneműk iránt csökkenni fog a más meggyőződésű vásárlói rétegek kereslete. A New Balance Gernlindenben lévő németországi elosztó központjában beszámoltak róla: már befutottak hozzájuk az első csomagok, amelyekben a vevők az edzőcipőket küldik vissza, mivel több mint kényelmetlennek érzik, hogy az N betűt látva az utcán vagy az iskolában lenácizzák őket.

Előzmény: RadiX (0)
schgy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 7
Jelképeket betiltani sokkal egyszerűbb, mint nevelni, de ezt már Magyarországon is előadtuk.
schgy
tolerancia tréner Creative Commons License 2001.03.03 0 0 6
Nagyon helyes, hogy betiltják. A német fiatalok között növekszik a náci események száma, ennek sürgősen gátat kell szabni. A bakancs és bomberdzseki önkényuralmi jelképnek minősül, ezért indokolt a betiltása.

Németországi tolerancia szakértőink további javaslatai, amelyeket én is erősen támogatok:

- besúgóhálózat kiépítése az iskolákban. A szélsőséges tévékenységre utaló tetteket és személyeket feljelentő diákok pénzügyi és protekcionista támogatása, a tettenért bűnösök kitiltása az oktatási renszerből

- ellenőrző tesztek és hazugságvizsgáló gépek rendszeresítése, amelyek közvetett módon kimutatják a kitöltő személy szélsőjobboldali érintettségét. A lebukott személyek könyörtelen megbuntetése.

- bőr alá beültethető ellenőrző chip rendszeresítése. A beültetés alól mentesülnek a bevándorlók, vendégmunkások és természetesen megbízható provokátor ügynökeink. A vezérlőchip bizonyos tiltott szavak kimondására reagál, és fájdalomkeltő anyagot juttat a delikvens szervezetébe.

- kontraszelekció rendszeresítése az iskolákban. A primitív, aljas állati ösztönöket felmutató diákok jutalmazása és jó állásokba juttatása, az erényes és becsületes diákok példás megbüntetése.

Csak így kerülhető el a nácizmus további terjedése!

szappan Creative Commons License 2001.03.03 0 0 5
Derek az a bomberdzseki ami Neked van az nem olyan ez fekete hasonlo anyagbol van ranezesre mint az ugynevezett diszkonadrag a nyolcvanas evek elejen es rozsaszin a belseje.Az egyik legjellegzetesebb ruhadarabja a nemzetkozi skinhead mozgalom kepviseloinek.
Előzmény: Derek (4)
Derek Creative Commons License 2001.03.02 0 0 4
Hat en meg mint tanar jartam iskolaba bomberdzsekiben. Apam hozta egy nemetorszagi amerikai katonai boltbol vagy 25 eve. azota is az a telikabatom. Valodi juhbor , premes belessel.
larzen Creative Commons License 2001.03.02 0 0 3
Le a katonasággal (hehe), testépítéssel és a természetjárással!
Előzmény: Éhesló (2)
Éhesló Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2
A harcot (egyesek szerint) ki kell terjeszteni a jelképek területére is.
Ezért aztán idövel a rövid hajat, az izmos, sportos testfelépítést (és az ezt okozó beteges elfoglaltságokat) is ki kell tiltani minden erópaji intézményböl.
Ja, és a bakancsot is kitiltanák.

Hajrá!

larzen Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1
Blame Canada. Bakker, rátapintottál. :)
Úgy tűnik, mintha nem tudnának mit kezdeni a n növekvő szélsőjobb veszéllyel. Tök jó látni, hogy nem csak a mi parlamentünkben ülnek ilyen hülyék. :-/
RadiX Creative Commons License 2001.03.02 0 0 0
Hat ez tenyleg eleg nagy butasag. Blame Canada!
Előzmény: larzen (-)
larzen Creative Commons License 2001.03.02 0 0 topiknyitó
Egész pontosan a német iskolákból, de több nem fér a címbe.
Kitiltanák a bomberdzsekit a német iskolákból

Szerintem ez igencsak tüneti kezelés, ráadásul oda csap, ahova nem köll.
Mindenki aki bomberben jár, neonáci? Ezek szerint én is az voltam, hiszen nagy megelégedettséggel hordtam középiskolai éveim alatt. Mea culpa. Ekkora marhaságot...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!