Keresés

Részletes keresés

darab01 Creative Commons License 2001.03.07 0 0 8
Miért kell párhuzamos topicokat nyitogatni?
Havas Henrik nem kell az RTL-nek?
Montynet Creative Commons License 2001.03.06 0 0 7
Mármint a Heti Hetesben? Ez azt jelenti hogy a talk show-ból már nem lesz semmi?
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2001.03.06 0 0 6
Havas szombattól megint szerepel.
net-boy Creative Commons License 2001.03.02 0 0 5
masodnikk:

Az origon olvastam (Ok meg blikk forrasra hivatkoznak).

Bean:

Ezuttal legalabb jogosan. Legalabbis ami az altalam kiemelt reszre vonatkozik.

Az egesz cikkbol az jon vissza (legalabbis nekem), hogy az rtl es a csiga musorait a reklamozok "irjak'..

Valo igaz, hirdetooszlop mindket TV csatorna.
Gagyi termekekhez gagyi musor dukal.

Mondjuk enciklopediat meg nem hirdettek egyiken sem de valszinuleg nem is fognak..

masodnikk Creative Commons License 2001.03.02 0 0 4
Hol olvasható az egész?
Előzmény: net-boy (-)
cucu Creative Commons License 2001.03.02 0 0 3
Mert tényleg meg van sértődve... Úgy is mondhatnám, hogy "kozmikus sértődöttsége" van a palinak.
cucu
Előzmény: bean (2)
bean Creative Commons License 2001.03.02 0 0 2
Miért van nekem az az érzésem, hogy a Havas állandóan meg van sértődve?
Derek Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1
"az volt az érzésem, hogy nem is egy tévécsatorna vezetőjével ülök szemben, hanem olyan valakivel, akinek
tök mindegy, traktorgyárat vagy autószalont vezet, csak a forintokat képes számolgatni. Ezt nem sértésnek
szánom, inkább önkritikának: úgy látszik, a média ma már nem a kreativitásról, hanem a pénzről szól." "

Hat bizony jo lenne ha Havas felebredne, mert bizony a tomegkommunikacio is ugyanolyan piszkos kapitalista vallalkozas ,mint a cipofuzogyartas, es a piszkos kapitalizmusban csak az a kreativitas meltanyolando azok szemeben akiknek befektetnivalo penzuk van, ami profitot hoz. A masfele marad a hobbi szinten,ha valakinek van ra eleg sajat penze, miutan megszedte magat az elozon.

pindiy Creative Commons License 2001.03.02 0 0 0
Most nem a topicot nullázom le::))))))
net-boy Creative Commons License 2001.03.02 0 0 topiknyitó
Legalabbis Havas nyilatkozata alapjan miszerint a sajat musort osszeallito TV-s szemelyiseg csak igereteket s vallveregetest kapott a TV-csatorna igazgatoitol.

Ime egy resz a Havas nyilatkozatbol:

"Amikor utoljára leültem beszélgetni Piller Andrással, és végighallgattam hosszú előadását költségvetésük helyzetéről, az volt az érzésem, hogy nem is egy tévécsatorna vezetőjével ülök szemben, hanem olyan valakivel, akinek tök mindegy, traktorgyárat vagy autószalont vezet, csak a forintokat képes számolgatni. Ezt nem sértésnek szánom, inkább önkritikának: úgy látszik, a média ma már nem a kreativitásról, hanem a pénzről szól."

No more comment..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!