"Nem tudom, a Cupban használta-e valaki a 70-est, amióta J.D. McDuffie halálos balesetet szenvedett ezzel a számmal)"
2006 végén Sauter, majd a 2007-es szezonban végig ő
2008-ban többen is: Raines (12 futamon), Sauter (9), Mayfield (7), Leffler (5), Schrader, Riggs, Papis 1x
Haas után utoljára 2009-ben használta a TRG, szezon végén Texasban Skinner. (Homestead-re nem tudott kvalizni, így az utolsó futamuk Texas volt ezzel a 70-essel)
Gilliland, Conway kettősnek szintén volt 1-1 versenye amin nem tudtak kvalizni a futamra
761 versenyen mentek a 70-essel, de sose győzött. Persze toronymagasan a legtöbb futamot McDuffie ment vele.
Ja, a Spire azt is bejelentette, hogy Smith rajtszáma #71 lesz. (Jobban tetszik, mint a #70, amit eddig pletykáltak. Nem tudom, a Cupban használta-e valaki a 70-est, amióta J.D. McDuffie halálos balesetet szenvedett ezzel a számmal)
Enfinger is talált magának csapatot, a #9-es CR7 truckkal folytatja. Néhány éve már versenyzett náluk, amikor a Thorsporttól nem kapott full szezonos szerződést... de nem tudom, mire lesz jó ez a technika.
Újabb "rosszfiú", aki sikerrel hívta fel magára a figyelmet... Xfinityben a Kaulig leszerződtette Josh Williams-t. Eddig az egész pályafutását kiscsapatokban töltötte, de ő volt az, aki az év elején Atlantában a pályán parkolta le az autóját. :-D
A DGM Weathermant igazolta le a helyére, közben az Alpha Prime (is) elköszönt Jeffrey Earnhardttól, jövőre Poole lesz a másik versenyzőjük Ellis mellett.
Truckban a Thorsportnál volt egy üres hely Deegan távozása után, amit a szezonzárón (de párszor előtte is) megvillanó Garciával töltöttek be. A Spire 3 csapatot indít jövőre, marad náluk a KBM/Rev párostól örökölt Sanchez és Purdy, a harmadik autó "all-star" lesz (várhatóan Andretti és SVG is feltűnik majd, de elvileg Busch is kap pár futamot)
Pár éve egy darlingtoni futamon még hallottam vendégszerepelni, már akkor is 80 fölött volt. Ő alkotta a "Jones Boy" becenevet. :-D Nagy szerencse volt, hogy azok is meghallgathatták, akik nem rajta nőttek fel, vagy csak a stream-korszak óta férnek hozzá az eredeti Nascar közvetítésekhez.
Ezt nem értem most, én ehhez nem értek, nézem mert van aréna 4-em ill van a LEGÁLIS lehetőség a nascar csatornán vissza nézni, de ennyi, nem értek hozzá, :) .
Sziasztok a jövőévi naptárba hány road lesz a három nagy kategóriába? (én nekem ez az irány nem tetszik, hogy egyre több, igy kezdődött az Indybe is aztán ott már ha jól tudom alig van ovál... azt ritkán nézem, de igy tudom)
Szép munka volt! Pont egy olyan évben, amikor a Penske gyengébb volt... és már őt is kezdték abba a kategóriába skatulyázni, mint az előző generációból Newman vagy Kahne, akik futamokat tudnak hozni, de egy egész szezonra nem állnak össze.
két 2. hely után ez már nagyon érett neki (előtte évben pedig megnyerte a szezonzárót, csak éppen a 4-be nem került) így újoncként lemaradt a nagy lehetőségről.
Jópofa, hogy visszahozták ezt a Harvick feliratos festést az öreg utolsó futamára. Jobban néz ki, mint a 2014-es Budweiser színei Miamiban, az elég furán mutatott a nagy üres hellyel az oldalán... Mázli, hogy ez nem tért vissza :-D
Nekem nagyon tetszett a truck is. Szerintem Hocevar akciója semmit nem von le a sportértékből. Sajnáltam azért Hocevart is, utánna szó szerint összeomlott. Felkínálta magát a revansra ... Jó versenyző lesz belőle majd, tehetséges. Ali okg várom már a cup döntőt. Remélem Larson behúzza. Nagyon sajnálom, hogy Hamlin nincs benne a top 4-be, nagyon nagyon megédemelte volna, az egyik legjobb a mezőnyben.
Nem tudom, nehezebb dolga volt-e, mint az első címénél, de az biztos, hogy ehhez inkább kitartás és szerencse kellett, mint nyers tempó... és Enfinger még így is majdnem megfogta. Heimet meg csodálom, hogy nem parkolták le a végén.
Ja, Andretti is indult, és sikerült neki az a bravúr, hogy kiütötte a mezőny legbénább versenyzőjét :-D
Daniel Dye pedig nem kapott rajtengedélyt az Xfinity futamra (valszeg agyrázkódás, nagyot csattant), Honeyman indul a helyén az Alpha Prime-nál.
Hivatalos, hogy Custer jövőre is Xfinityzik, szóval Gragson előtt már szabad a pálya... Ezzel a SHR lesz az egyetlen Xfinity élcsapat, akiknél marad az idei felállás. Igaz, közben a JAR is hosszabbított Jeb Burtonnel és Retzlaffal, de ők még odébb vannak az élmezőnytől.