értem én, hogy a "Sponzor Bélának" fontos mindenáron, hogy a terméke ott legyen a futamon az autón, de akkor mi a bánatnak kell erőltetni ehhez az egészhez Legget ha ennyire nem megy? 45 évesen kicsit túlkoros a stock carba beletanulni, egy fiatalabb lánnyal is eladhatnák a márkát. Yeleyt megérte kiszedni a futam előtt miatta., perpill utolsó előtti
Cup programja az a további 5 futam legalább road/street központú, Richmond lesz csak ovál, de Xfinityben nagyon nem engedik el ezt még
VENTURINI TO SELL ITS RACE TEAM TO NITRO MOTORSPORTS
A pillar of the ARCA Menards Series for decades, the Venturini family has built the most successful team in ARCA history
Some significant news rocked the stock car racing world on Friday as Venturini Motorsports (VMS) announced that the entire operation is being sold later this year. Nitro Motorsports will assume full ownership of the highly successful organization on October 15th, 2025.
Martinsville-ben nem is meglepő :D Ma délután egy étteremben láttam valamennyit az ismétléséből. Hemric "nagy nehezen" megszerezte a második Nascar győzelmét (azért papírforma szerint idén nyerhet még egy párat)
Azóta úgy tudom, azt nyilatkozta Mears, hogy ő is csak a rövidebb pályákra kapott engedélyt, és ezek után nevezhet be a nyári daytonai futamra.
Érdekes volt a múlt heti, kár, hogy Berry lemaradt a 100. WBR győzelemről :D nem gondoltam volna, hogy ennyire ég és föld lesz a teljesítménye Burtonhöz képest (az ő meglepetés-győzelméről totál el is feledkeztem)
ha Legge képes volt hozzájutni ahhoz az engedélyhez, egy majd' 500 Cup rajttal rendelkező 47 éves Mearsnél ez papírformának kellene lenni, akkor is ha hagyott ki éveket
van benne annyi rutin az oválversenyzést illetően, hogy az alapvető dolgokat tudja és nem felejti el. Persze ő se a győzelemért fog menni, de egy alapvető veszélyforrást nem fog jelenteni a mezőny végén
Wallacenál szerintem a 10 év kihagyás mellett a kora is egy tényező lehetett hiszen 66 éves. Nála inkább ott volt a hiba, és a csapattal ott szúrtak ki, hogy mennyire későn szóltak, hogy nem indulhat.
A 66-os csapat M. Wallace után előkaparta Mears-t is, akit Martinsville-ben indítanak (először) a Cupban. Bár ő a 2019-es 500-on indult utoljára, előtte meg 2016-ban, várhatóan neki nem lesz problémája a rajtengedély megszerzésével...
Vicces volt, hogy Hocevart pont az a Chastain találta meg a verseny után, akitől ezt a stílust tanulta :D
Nagyon jó verseny volt egyébként, egyedivé tette a pálya kopása. Külön pozitívum volt, hogy a kiforgatásokból általában nem lett tömegbaleset, mert nem mentek olyan közel egymáshoz.
Pedig majdnem egy hónapig nem volt hsz :( de nekem is csak a Trucknál volt időm bekapcsolódni az idei szezonba. A tegnapi végén tényleg mondták, hogy 19:30-tól kezdődik a közvetítés, de rajt csak 8 után lesz.
A közvetítés közben már olyasmit nyilatkozott (ha hihetek az Arénás kommentátoroknak) hogy voltak korábban fékproblémái, de itt "fékezhetett volna hamarabb is", később meg egy rádiónak azt hogy két másodpercre ment el a fékje (szintén a kommentátorokról jött az infó). Szóóóóval lehet hogy benne van ez is hogy elfelejtett fékezni :D
Smithley is szépet alkotott (bár jegyezzük meg hogy F1-es kecskék is produkáltak már olyat hogy rossz csapathoz álltak be a szezon elején: https://www.youtube.com/watch?v=IVJ5snOGgQY), de hogy sikerült a tulajdon csapattársát megszívatnia, az külön csemege.
Nagyot mentek az újoncok is összességében, függetlenül a végeredménytől.
Wright-ból simán kinéztem volna, hogy egyszerűen elfelejtett fékezni... mint kiderült, elment a fékje, de attól még nem kellett volna az autók közé vágódnia. Elég színvonalas lett mostanában az Xfinity, neki, meg Smithley-nek már nincs igazán keresnivalója a mezőnyben...