Keresés

Részletes keresés

ikbeb Creative Commons License 2003.04.11 0 0 22
szerintem ez cégfüggő. tudok olyat, akik hamar hozzák, pedig messziről, és tudok olyat, akik lassan közelről...
rice Creative Commons License 2003.04.10 0 0 21
nálunk egy magas, szép kező, pasi van. néha már a hátam közepére kívánom a
pizzát:)

rizsa

Előzmény: Shitty Steve (-)
Tomi13 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 20
Nos én futárkodom,tehát a másik oldalról látom a dolokat.Nem tudom ti mit szólnátok ha vki mondjuk rendel 1960 ft.-ért pizzát,elmész kb. 20 km-et és kapsz 40 ft borravalót.Vszínű nem örülnétek neki.Én mindenkivel udvarias vagyok,a sebesség az esetek 70%-ában nem a futáron múlik.A lényeg hogy elég tré munka,mert hihetetlen sok paraszt van,mégis vigyorogni kell nekik mert ugye vendégek.Na mindegy,mellette legalább van időm tanulni.
Barsony Creative Commons License 2001.03.04 0 0 19
Nem hiszem, hogy a kifutófiúkkal lenne a gond. Egyszerűen a szervezetség a mérvadó. Mi is ugyanazon cégtől rendeljük a pizzát és tulajdonképpen nem is panaszkodom, örülök, hogy vacsizhatok, kiszolgálva.
De ha mi adunk a részletekre, alapvető, hogy egy szolgáltató cég is ezt tegye.
De mivel szükségünk van egymásra, jól kiegészitjük egymást:-)))

Előzmény: ghosttface (17)
Barsony Creative Commons License 2001.03.04 0 0 18
Nem off ez. A "tévedések" kategóriájába tőlem is egy történet:
Egyszerű, sonkás, paradicsomos pizzát kértem. Erre megjelenik mosolygó arccal a futár, átadja az illatos dobozt és én megelégedve csattogok fel az irodámba. Fél óra múlva kinyitom és felém tárul egy tésztahalmaz, tetején csirkemájjal, durván megszórva....
Utálom a májat.
Később kiderült, a cégünknél valaki szintén pizzát rendelt ugyanazon cégtől.
A futárszolgálat azonban abszolute nem adott arra, melyik néven is lett rendelve a pizza cégcsoportunkon belül. Erre szerintem odafigyelhettek volna:-(((
Az eset hátulütője: mire kiderült a tévedés, jobb hiján már kétszer beleharaptam a tésztacsodába....

Előzmény: Gonoszka2 (16)
ghosttface Creative Commons License 2001.03.04 0 0 17
Minden egyes embernél eljön az a pillanat, amikor már valamit nem tud tovább tolerálni. Legyen az akármilyen apró, vagy ordenáré nagy baki. Amikor kiborul a bili, amikor úgy gondolod, mindenki gonosz. Nos én félnék pizzát rendelni idegen helyről. Mert ki tuggya, milyen napja van a szállítónak, hogy miként akar Téged, mint célszemélyt kiszolgálni. A munkahelyemen hál' Istennek 4 éve ugyanonnan rendeljük a Pizzát, és olyan szépen hozogatják kifelé gond nélkül, hogy ihaj. Persze konfliktusok így is ki szoktak tudni alakulni, de elsősorban nem ez a jellemző. A pizzafutárt azért fizetik, hogy szállítson, minél gyorsabban, minél kultúráltabban. Különben sok a panasz, az meg rontja az üzletet, az meg senkinek nem jó. De tényleg vannak alapvetően bunkók is... So, ennyit a saját élményekről :)
Gonoszka2 Creative Commons License 2001.03.04 0 0 16
Na igen. Pontosan erre gondoltam. Bár amikor már iszonyatosan éhes vagy és késnek, pedig nem jönnek messziről vagy esetleg fejre ejtve hozza a pizzát, esetleg nem olyan feltéttel amilyennel kérted, akkor azért egy kicsit felmegy a pumpa nálam. Bár mostanában ha házhoz rendelek akkor inkább kínai, mert azt nem tudom magamnak megcsinálni, nem úgy, mint a pizzát.

Na ez egy kicsit off volt, bocsi.

Szóval én sem mindig haragszom rájuk.

Előzmény: Barsony (15)
Barsony Creative Commons License 2001.03.04 0 0 15
a pizzafutárok is csak emberek. Van amikor hisztisek, de valóban "hozsáná" a munkájuk előtt, mert bizony ott nincs pardon, bármilyen is az idő. Nekem pl. a fülemen jön ki a pizza mostanában, mert mást sem eszem hétköznap esténként, amikor a melót befejezem. Nincs itt idő másra.
Igy hát szeretem őket :-)))
Előzmény: Gonoszka2 (14)
Gonoszka2 Creative Commons License 2001.03.04 0 0 14
Én nem tudok így sarkítani. Voltak pozitív és negatív tapasztalataim is, legyen az pizzafutár, vagy egyéb kajaszállító szervezet. Mivel ők is csak emberek, nekik is lehet rossz napjuk, másrészt szerintem elég rendesen kizsákmányolják őket. Én például fel nem ülnék a motorra mínuszban, hóban, latyakban stb. Valahol tisztelem őket ezért.

Ettől függetlenül tiszteletben tartom mindenki véleményét, hisz néha én is haragszom rájuk. :o)))

Köszönöm a hozzászólás lehetőségét.

Titán625 Creative Commons License 2001.03.04 0 0 13
Mi kozom van nekem ehez? Mi vagy te pizzakiszlito ceg manager? :)
zsosz Creative Commons License 2001.03.04 0 0 12
:))) hehehe...
Előzmény: cyber.greg (10)
boci101 Creative Commons License 2001.03.01 0 0 11
Ez a taktika része. De várja csak ki. Túl jámbor emberek szervezik azt a pártot! Egy alkalmas pillnatban le fogunk csapni. Most a lényeg, hogy mindent megszervezzenek, hogy a készbe ülhessünk bele. Aztán jöhet a nagy Götterda:mmerung! Megkeresem, ha itt az ideje a pingnek.
Előzmény: Mike (8)
cyber.greg Creative Commons License 2001.03.01 0 0 10
Van egy pizzéria a sarkon, az ablakból rálátok.
Ők a rendeléstől számítva 15 perc múlva meghozták a kajámat. (Bukósisakban jött a csávó! :-)
tracy Creative Commons License 2001.03.01 0 0 9
Ilyen a természetem.
Előzmény: Mike (8)
Mike Creative Commons License 2001.03.01 0 0 8
Ofensege Boci101!

On Nagyuram, hogy eltunt abbol a topicbol!
Pedig palotaforradalom is volt, ahol en jobbletre szenderultem. :))))))))
Na de azert megsem kellett volna cserben hagynia!

Nehai Part Elnok

Előzmény: boci101 (2)
tracy Creative Commons License 2001.03.01 0 0 7
Hát ja.
Előzmény: boci101 (6)
boci101 Creative Commons License 2001.03.01 0 0 6
És bizony van úgy, hogy ki is szellenti az ember, holott nagyon nem kéne...
Előzmény: rali (5)
rali Creative Commons License 2001.03.01 0 0 5
A vélemény olyan,mint seggen a lyuk.Mindenkinek van belőle ...
tracy Creative Commons License 2001.03.01 0 0 4
érdekes vélemény...
Előzmény: boci101 (2)
rali Creative Commons License 2001.03.01 0 0 3
Rossz lehet neked ...
boci101 Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2
Amikor már nagyon éhes vagyok, akkor nagyon utálom őket, "mert lassúak, tiszteletlenek, piszkosak, notóriusan felfelé kerekítik a cechet és még horribilis borravalót is várnak!"
Amikor, még nem nem vagyok nagyon éhes, türelmes vagyok, mert "udvariasak, nem kerekítenek felfelé semmit, szoktam is adni nekik némi borravalót.
És nem is mindig lassúak."

Én egy ilyen langyos gyerek vagyok.

cyber.greg Creative Commons License 2001.03.01 0 0 1
Ez érdekes.

Az én tapasztalataim szerint általában udvariasak, nem kerekítenek felfelé semmit, szoktam is adni nekik némi borravalót.
És nem is mindig lassúak.

tracy Creative Commons License 2001.03.01 0 0 0
Ma is nullázok, csakazértis!
Shitty Steve Creative Commons License 2001.03.01 0 0 topiknyitó
...mert lassúak, tiszteletlenek, piszkosak, notóriusan felfelé kerekítik a cechet és még horribilis borravalót is várnak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!