Nekem az Xfree84 4.0.2 valamint a 4.0.3 a GEFORCE 2MX-emmel meghal. Bár a 3.3.6 is csak auto beválasztással szerete, ha én kerestem valami nem undefined-et akkor meghalt. Volt már valakinek hasonló baja Mandrake-nál. Most még a 7.2 van fenn. Debian-on ez jól ment.
Muszály neki. Kijött az új kernel ami nemcsak gyorsabb de van pár új feature, kijött a KDE 2.1.1 ami fényévekkel jobb mint a 2.0 (különösen a browser), jön a Nautilus (az már itt is van, de állítólag még van hova fejlődjön) és az 1.4-es Gnome (szerintem erre várnak, és közben dolgoznak a telepítő/konfiguráló cuccokon). Ha a RedHat és a SuSE vált akkor nekik is kell ha nem akarnak lemaradni.
tegnap este kapott mégegy esélyt a 8.0. Rájöttem, hogy rosszul van linkelve a tálcán lévő KDE Control Valami !! Ezért nem volt se menü, meg semmi !!! ( /usr/share/appls(?).kde !! )
Ez szerintem is nagyon durva hiba. Aztán a modemet megtalálta még be is tárcsázott de a kppp valahogy nem tudta felépíteni a kapcsolatot.
Volt hibaüzenet is de nem emléxem már ... :(
Egyébként KDE 2.1 nagyon szép meg szagos !! :) és korrektül kezeli az ékezeteket :))) (ő;ű)
Tegnap este felnyomtam a gépre de nem voltam hanyatesve tőle. Ugyan csak béta fázisú a dolog de annak is vacak. Legalább is mint "user". A KDE 2.1 -re nagyon kiváncsi voltam de iagzából nem tudtam még használni sem ! A legelső indításnál valami IRQ hibára hivatkozva megállt a rendszer bootolása ( eddig SOHA nem volt ilyan baj). Majd egy enter után tovább lépet. Alapból a KDE az ablakkezelő de szerintem valami nem stimmelt mert a KDE Control Panel sem jött be !!!! Azonkívül az egész menü hiányzott !!! Igaz én nem teszteltem a 2.4.2 -es kernelt mert gyorsan lekerült a gépről a cucc ! Ennek ellenére ha valakinak kell szívessen megírom Neki a CD -t ! :)
Illetve ha valaki normálisan fel tudta telepíteni akkor szóljon :)
Van valaki aki le tudja szedni a ftp site -okről a két CD -t ? Esetleg fel tudja írni ?
Sajna elég lassan jönne át nekem 56 K -s modemen :)) Anyagiakban biztos meg tudunk egyezni !