Keresés

Részletes keresés

Antee Creative Commons License 2001.11.06 0 0 37
sziasztok
az események azt mutatják, hogy itt a kampányolás időszaka...
ezennel a topic aktualitását veszti, búcsúzom mindenkitől, aki velem együtt még a kampányfogások előtt, józanul próbált minőségi különbséget tenni a pártok között.
üdv
zazike Creative Commons License 2001.11.01 0 0 36
Tőlem azt mondasz amit akarsz. Teljesen rád van bízva.

Előzmény: Törölt nick (34)
mikisoft Creative Commons License 2001.11.01 0 0 35
"Én gazdaságpolitikát hallgatok az egyetemen ..."

És hogy-hogy nem lettél MIÉP szimpatizáns? Arra felé most az a divat.

De őszintén!

Előzmény: Antee (30)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.01 0 0 34
Hmmm... Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy aki nem az mszpre, v. az szdszre szavaz, az náci...
Előzmény: zazike (33)
zazike Creative Commons License 2001.11.01 0 0 33
Szerintem pedig végre megjött az esze.
Előzmény: Törölt nick (31)
Antee Creative Commons License 2001.11.01 0 0 32
Még valami.
Nem vagyok párttag, nem akarom feltétlenül védeni a szocikat, de ŐK MÁR NEM azt csinálják, mint régen, és megtanultak európaiul és demokratikusan gondolkodni. ŐK VÁLTOZTAK.
Így valószínűleg megmosolyogják az ő előző rendszerükben felnőtt utánzó fiatalokat.
Ők már túlléptek azon, amit most a haza vezetői handabandáznak.
Üdv
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.01 0 0 31
Ezt a hülyeséget ugye te sem gondoltad komolyan? Legalábbis remélem... Eddig viszonylag normálisnak hittelek...
Előzmény: originalqszi (29)
Antee Creative Commons License 2001.11.01 0 0 30
Qszi!
Hát igen, tény és való: a kommunisták fosztogattak. Ezt megirigyelve nőtt fel egy Fiatal Politikus Generáció és ugyanazt csinálják, amit gyerekkorukban a felnőttek csináltak.
Most akkor hogyan is zárjuk le a múltat...?
Én gazdaságpolitikát hallgatok az egyetemen és tudom, hogy a mostani vezetőink sokkal többet használják a retorikai, demagógiai és marketing tudásukat a hiányzó szakmai hozzáértésüknél.
Üdv
originalqszi Creative Commons License 2001.10.31 0 0 29
Aki nem a fideszre, MIÉP-re, MDF-re, FKGP-kre szavaz az viszont valszeg résztvett, a régi, tetemes párt- és állami vagyon fosztogatásában, ill. legalább is támogatta a fosztogatását:((((
Végre le kell zárni a múltat! Csámcsogjanak a történészek rajta:-)))))))))))
Előzmény: Antee (26)
strongdong Creative Commons License 2001.10.31 0 0 28
Probatbicol néptárs!

Ellátmányát (lásd OVI-KovácsL topic) 50%-kal megemeltem. Előre a hadiösvényen!

Fk

Előzmény: Probatbicol (27)
Probatbicol Creative Commons License 2001.10.30 0 0 27
Ha kis pártokra szavaztok, akkor biztosan kétpólusú lett a politikai élet.

Középpártokra kell szavazni annak, aki ezt el akarja kerülni: SZDSZ vagy MIÉP. Passz.

Előzmény: Antee (8)
Antee Creative Commons License 2001.10.30 0 0 26
Nagyon jó a hozzászólás!
Aki a fideszre szavaz, az vagy teljesen vak, vagy azokhoz tartozik, akiknek alanyi jogon járt az osztogatás...
:-)
originalqszi Creative Commons License 2001.10.30 0 0 25
Én is tudom, hogy kire fogok szavazni:)))) A fidesz jó helyre és jó időben született! Az a virtuálkommunista generáció, amely a rendszerváltás miatt lemaradt az aligai üdülésről és a bécsi hivatalos bevásárló utakról, már lassan nyugdíjas korba lép és előnyök már nem származnak hovatartozásából.
A Bolgár Gyuri Beszéljük meg köre meg egyre szűkül, tehát attól sincs mit tartani:)))) Az SZDSZ erősen stagnál, habár tábora a legmegbízhatóbb, de hál Istennek kevesen vannak!:))) (Persze az is sok:((((:DDDD)
Végre eljött az az idő, amikor Mo. ismét elfoglalhatja keresztény nemzetiségi helyét!
Nem kell tartani a két párt rendszertől, mert az MSZP nemhogy erősödnék, hanem inkább gyengül! Pláne, ha feladatot adna, pl. Német Miklósnak is:DDD, meg társainak!
A fidesz-MDF abszolut többséget fog szerezni!:)))
Szavazz a fideszre!:))))
Előzmény: Antee (-)
onogur Creative Commons License 2001.10.27 0 0 24
Hát ez az.
5% az testvérek között is 250.000 embert jelent akkor, amikor egy népszavazás kiírásához
100.000 aláíró is elégséges...
Előzmény: Antee (23)
Antee Creative Commons License 2001.10.27 0 0 23
Onogur!
Nincs harag részemről sem.
ELtörölhtő az 5% a jelenlegi helyzetben, igen, de hát mi lesz azzal, amiért kitalálták, nevezetesen, hogy ne juthasson be 'akárki'?
Üdv
onogur Creative Commons License 2001.10.26 0 0 22
"Kedves Onogur!
Olvastam soraidat. Némi irántam táplált ellenszenvet érzek benne"

Kedves Antee!

Ezt meg miből gondolod??? Én csak javasoltam Neked egy topic átnézését.
Ahol felvetettem az ötletet, hogy el kellene törölni az 5%-os küszöböt, mert így a kis pártoknak és érdekképviseleti szervezeteknek semmi esélyük nincs arra, hogy a Parlamentbe kerülhessenek. Tehát a Te kis pártra leadott szavazatodat szétosztják egymás között azok a pártok, amelyek bekerülnek...
Sajnos - és legnagyobb megdöbbenésemre - a topicban véleményt nyílvánítók többségének nem tetszik az ötlet. Weimarizálódásról meg egyéb bolondságokról papoltak.
Üdv: onogur

Előzmény: Antee (17)
strongdong Creative Commons License 2001.10.26 0 0 21
Kedves Antee,

mind 1. Smokknak épp annyi esélye van a parlamentbe kerülni, mint a madaraknak: 0.
Süllyedhet a topik.

Üdv

Fk

Előzmény: Antee (20)
Antee Creative Commons License 2001.10.26 0 0 20
Fuxi kapitány!
Nem csak az eszdéesz létezik, bár kétségtelenül ők a legnagyobbak középen. Nemrég volt szerencsém találkozni egy teljesen új, nemrég indult közép-erővel.
Szóval itt is van választási lehetőség.
Nem vagyok párttag, egyébként.
Üdv
strongdong Creative Commons License 2001.10.25 0 0 19
Kedves Edvárd!

Egyetértek. A topiknyitó is el tud képzelni ezek közül egyet, az eszdéeszt.

Ezért nyitotta a topikot. Netpárt, vazze.

Üdv

Fk

Előzmény: Törölt nick (16)
Antee Creative Commons License 2001.10.25 0 0 18
Edvárd!
A mai helyzetet látva egyetértek, 3-4 párt várható.
Előzmény: Törölt nick (16)
Antee Creative Commons License 2001.10.25 0 0 17
Kedves Onogur!
Olvastam soraidat. Némi irántam táplált ellenszenvet érzek benne. Elnézést kérek, ha te holland vagy, mert neked akkor biztos sokkal jobb. Egyébként ha le akarnánk másolni a holland rendszert, ne kérdezzük meg tőlük, hogy ők honnan másolták?
Van egykét sejtésem a demokráciáról. De ha nem lenne, sem lenne semmi baj, mert Szókratész szerint a demokrácia nem logikus, nem racionális rendszer.
Továbbra is centrum-kispártra szavazok.

Előzmény: onogur (13)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.24 0 0 16
szerintem izgulni nem kell lesz több párt is az OGY-ben: Fidesz, MSZP, MDF - ha esik ha fúj - a MIÉP. Ezek szerintem biztos bejutnak. SZDSZ, MP, ÚjBal... ezek közül még el tudok képzelni valakit és ott van még Torgyán mint sötét ló.

Szóval tétre helyre befutóra fogadnék 3(-4) pártban a többit nem tudom...

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.24 0 0 15
Egy felé húz mert 1 kormány van. Amúgy meg ország is csak egy van. Nekünk...
Előzmény: RikiTikiTévi (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.24 0 0 14
Több szem többet lát!

Milyen igaz!

Nem tudom hogy pl. a mostani 6 vélemény hogy meri kisajátítani a politikai életet... Kellen valami népet képviselő képviselőház is...

Előzmény: Antee (-)
onogur Creative Commons License 2001.10.24 0 0 13
Neked fingod sincs a demokráciáról, de ezen már nem is csodálkozom.
Javaslom tanulmányozd a holland parlament összetételét, a holland választási rendszert.
Remélem, őket nem tartod fasisztáknak...
Előzmény: RikiTikiTévi (12)
RikiTikiTévi Creative Commons License 2001.10.24 0 0 12
Antee!
Marhaság szerintem kis pártra szavazni. Így is minimum 6 felé húz Magyarország lakossága. Már ez is sok. Ennyi gyűlölködés még a 150 éves török uralom alatt sem volt mint az utóbbi 3,5 évben. Azt megelőzően is jelentkezett ugyan a széthúzás, 1990 óta, de a jelenlegi állapot már jó lenne, ha véget érne.
Riki
onogur Creative Commons License 2001.10.24 0 0 11
Javaslom olvasgasd át a "Töröljék el az 5%-os küszöböt!" címü 220 hozzászólást megért topicomat.
Felesleges kűzdened...sajnos.
Előzmény: Antee (9)
lujza Creative Commons License 2001.10.24 0 0 10
Ha annyira akarod, írhatok éppen. :)
Nekem jövőre a két kieső kis párt közül egyik se fog hiányozni.....
Sőt.
Antee Creative Commons License 2001.10.24 0 0 9
Írjatok már!!
Antee Creative Commons License 2001.10.20 0 0 8
Közeledünk a választásokhoz, de talán még nem késő.
Szavazzatok kis pártra, hogy ne legyen kétpólusú a magyar politikai élet!!!
AP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!