Keresés

Részletes keresés

Rebell123 Creative Commons License 2001.04.05 0 0 11
Üdv,

Kir Royal előző hozzászólásával egy az egyben egyet értek! Az Index eddig is veszteségesen működött, s csak a folyamatos tőkeemelésekkel tudja fenntartani önmagát. Nem hiszem, hogy ha az oldal becsődölne, (mert az tény, hogy a netes reklámbevételek negatív trendet mutatnak, s az Indexnek a legjelentősebb bevétele a reklámokból származik), akkor lehúznák a rolót, mert a tulajdonosoknak még akkor is megérné eladni egy napi ca. 900 ezer megjelenítéssel rendelkező oldat. Hisz, ahogy már Kir Royal is említette, egy olyan cég, amely több területen mozog, megengedhetné magának, hogy fenntartson egy ekkora reklámerejű portált, mégha veszteséges is!

Üdv
R.

Kir Royal Creative Commons License 2001.04.05 0 0 10
De.
Lementem alfába(...), s visszaemlékeztem.Az EST rádió Forintos percek cimű műsorában mondta Braun Róbert.Hacsak nem álmodtam az egészet, de az gáz, mert közben vezettem...

A portálokkal kapcsolatban...
Annyira hosszútávú lehet a megtérülése egy-egy ilyen és ekkora (vagy bármekkora) site-nak, hogy azt csak a jelentős pénzfelesleggel rendelkező fenntartók tudják bevállallni.Szép álom azt remélni, hogy majd a reklámbevételek fenntartják a lapot.Mostanában senki sem akar fizetni a bannerért, inkább bartereznének. Csak azok az offline lapok maradnak fent, amelyek mögött van egy más jellegű, pénztermelő vállalkozás.
De lehet, hogy tévedek.

Előzmény: chromax (9)
chromax Creative Commons License 2001.04.03 0 0 9
Kir:

hát azt nem mostanában olvashattad :-))
szerintem a globopolis egyszerűen tévedés volt, és nem is volt rendesen megcsinálva, a vianovo meg amolyan blikk szinten adta elő magát, és nemsok új dolgot lehetett rajta olvasni

üdv
chro

Előzmény: Kir Royal (7)
798081 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 8
Egyszerűen túl sokat ér az, hogy ez mo. második leglátogatottabb portálja. Ha gáz lesz, ami könnyen lehet, akkor is segíteni fog nekik valaki.
Előzmény: HAMBURGERMAN (-)
Kir Royal Creative Commons License 2001.04.03 0 0 7
A DOT.COM-nak van valami köze a dotkom.hu-hoz?

Az Indexről meg azt hallottam vagy olvastam valahol(nem Index),hogy még tőzsdére is vihetik a céget.Mi több, tömött sorban álldogálnak a befektetők a tőkéjüket vakarászva.

htmm Creative Commons License 2001.04.03 0 0 6
Remélem, az indexnek nem árt meg a "dögvész". Hiányozna. De szerintem sokat tehet egy portál a jó hírnevéért, azzal, hogy válaszol a neki címzett E-mailokra. Mert mennyivel jobban hangzik az egy párezres levlistán, hogy 'nagyon rendesek, segítőkészek voltak, hamar válaszoltak...", mint hogy "nem válaszoltak, ahogy szoktak...".
Ezzel is sokat lendíthetne magán az index, én is írtam már nekik valamikor, azóta is kapom a választ. :-(. És ez igaz a többi ilyen oldalra is. (Na jó, az inettora nem, mert ők meg elküldtek melegebb éghajlatra...)
Előzmény: sz (5)
sz Creative Commons License 2001.02.28 0 0 5
lehet, hogy kadar monika tudott valamit? :)
Előzmény: nickwarren (2)
happe Creative Commons License 2001.02.28 0 0 4
nem hiszem hogy az index becsodolne, de azert a vianovo es a globopolis ravilagit arra hogy meg szazmillios reklamkampanyokkal sem lehet szart "eladni" :)
HAMBURGERMAN Creative Commons License 2001.02.28 0 0 3
Panikoljunk be!!! ;))
Ha ez igaz, kezdem magam leszoktatni :)))
nickwarren Creative Commons License 2001.02.28 0 0 2
ilyen hireket felém is hordott a szél...
mármint az indexxel kapcsolatban

de az igazságot úgysem fogjuk megtudni ;)

OpiumPapa Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1
n0 panik...
HAMBURGERMAN Creative Commons License 2001.02.28 0 0 0
Nullazok is mondjanak valamit!
HAMBURGERMAN Creative Commons License 2001.02.28 0 0 topiknyitó
Ezt olvastam az RTL KLUB foruman:

"Pusztít a dotkom-dögvész Magyarországon is... Sorra csődölnek be szépreményűnek indult internetes portáljaink.
Globopolis: 2001. január
Vianovo: 2001. február
Index: ... ?
Úgy hallottam nagyon nagy gondok vannak az Index házatáján is. A tavaly áprilisban beléjük pumpált pénz nagyrészét év végére sikeresen elköltötték, és a német befektetőktől több apanázs már nemigen várható. Az online média szépen termeli a veszteséget, és az tény, hogy tőkeerős tőzsdei céget már csak csodák árán lehetne az Indexből kalapálni, de a hírek sokkal rosszabbról szólnak. Állítólag ha nyárig nem találnak befektetőt, akkor le kell húzni a rolót. Nektek mi erről a véleményetek? Vajon túléli az Index a válságot? Vagy befellegzett a nagy ígérgetéseknek és a szép álmoknak?"

?
Most mit mondjak? Naponta tobbszor is itt vagyok.
Hianyozna....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!