Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

plepi Creative Commons License 2013.04.01 0 0 14

Sziasztok! Van egy 93-mas évjáratú suzuku szviftem 1.3-mas,most volt esedékes az olajcserém és elvittem egy aútó szerelőhöz aki kicserélte rajt az olajat  olajszűrőt levegőszűrőt és mivel én mindíg ellenőrzöm az olajszintet észrevettem hogy a nívópálcán lévő felső jel fölött van kb egy centivel az olajszintem,ez okozhat nekem problémát hogy egy kicsit túltöltötte a szerelő??

cyber.greg Creative Commons License 2001.12.27 0 0 11
Maradtunk a "bot" nevű készüléknél.
Előzmény: karhu (6)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.18 0 0 10
Neba má hogy egy max 1000 ft-os olajszűrőn spórójjá! :) A swiftnek nem 10e az intervallumja?

ZE

BX_thomas Creative Commons License 2001.12.18 0 0 9
téged is átkúrtak! :-))
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.18 0 0 8
5 Ft egy Buzuki olajszúrő. Mit kell ilyenen szüttyögni...
gabriel_ Creative Commons License 2001.12.18 0 0 7
Mar miert lenne draga?
Elmesz egy diszkontba, megveszed a megfelelo olajat (Suzukiba nem is kell tul sok).
Elmesz egy szervizbe (nem markaszerviz), ott meg siman kicserelik neked a szurot is.
Kulonben meg tessek megnezni a kezikonyvet, hogy mennyi es milyen olaj valo bele.
Udv,
Gabriel_
Előzmény: ZeTe (-)
karhu Creative Commons License 2001.12.16 0 0 6
Seprűnyél?
Előzmény: cyber.greg (4)
atompyka Creative Commons License 2001.12.16 0 0 5
Kézzel:-)))))))))

Bocsi!

Előzmény: cyber.greg (4)
cyber.greg Creative Commons License 2001.12.15 0 0 4
Help!
Suzuki Balenónak hogy tudom kitámasztani a motorháztetejét?
ZeTe Creative Commons License 2001.02.28 0 0 3
Koszonom mindenkinek az infor. Sajnos akkor csere lesz szurovel egyutt. Meg menni szeretnek vele 5-6 ezer km-et.
antforce Creative Commons License 2001.02.27 0 0 2
en nem ertem miert kene 5000 km utan olajat cserelni.. nem versenyauto
DarkSide Creative Commons License 2001.02.27 0 0 1
Szia!

Szerintem nézesd meg az olajat leengedés után, s ha nem túl koszos megkokcáztathatod, hogy nem cseréled ki a szűrőt. De a következő tulajnak szólj, hogy cseréltessen azonnal olajat és szűrőt(így tisztességes). Bár ez nem olyan iszonyúan nagy költség, hogy ne tudnád kicseréltetni szerintem. De ezt nem tudhatom.

Tisztelettel DarkSide

Előzmény: ZeTe (-)
TCSA Creative Commons License 2001.02.27 0 0 0
5-6 ezer km az sok, ha szűrőt nem is kell cserélni egy fullos olajcsere azért javasolt.

Jaa: 0!! :o)))

ZeTe Creative Commons License 2001.02.27 0 0 topiknyitó
Udv Mindenkinek!
Segitseget szeretnek kerni, mert eleg lamer vagyok az autokhoz. Jelenleg egy regi Suzuki Swiftel jarok, elvileg 5 ezer km-enkent kene olajat cserelni benne. Szepen eszi is az olajat (210.000 km van mar benne). Most lenne esedekes a csere, de a szint a minimum alatt van. Eleg ha utantoltom a max jelzesig, vagy szuro csere is kell (teljes olajcserevel egyutt)? Azert eredekes a dolog, mert meg kb. 5-6 ezer km fog belemenni, aztan megszabadulok tole joval az ar alatt, s nem igen akarok rakolteni egy vagon penzt meg(kulfoldon fut a kocsi, s a szerviz iszonyu draga).
Koszonom elore is a tanacsokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!