Keresés

Részletes keresés

Betfair user Creative Commons License 2017.04.26 0 0 1309
GOLAZ111 Creative Commons License 2013.12.15 0 0 1308

egy szaros, gagyi gyuru-szeru TAKOLMANYT ur-zenevel benyomtak

 

Tényleg szaros volt? Ez poén.

Előzmény: KingaLany (1108)
bedike Creative Commons License 2012.04.10 0 0 1307

A 95-ös év melyik részét töltötted ott?

Előzmény: clt (1306)
clt Creative Commons License 2012.02.26 0 0 1306

 

 

Egyet értek az előttem szólóval, nem szabad visszaélni az ember bizalmával.

 

Történetem  1995-ben indult a fent említett Gy-al.

Egy évig laktam a telkén (nevezzük így). Három ház volt rajta, az egyikben laktam, amíg el nem szöktem. Mindenkinek azt hazudta, hogy szabadságon vagyok. Furcsa, de azóta sem volt gyomrom arra felé menni. (Kismaros, Harang virág utca).

Nem tudtam, csak miután nagy nehezen - hónapok múlva hogy kértem - kaptam meg az adóbevallásomhoz a papírt, hogy nem fizette utánam a járulékokat, csak az utolsó egy hónapban. Gondolom ez így volt az összes többi alkalmazottjával, Erzsi nénivel, stb. aki mosott rám az egy év alatt.

Ez az első ami vérlázító, az adócsalás.

Ennek ellenére volt arca kérni az állami pénzeket, ami a kisegyházaknak járt, plusz az 1%-kat az emberektől.

Amiért írok, hogy végképp helyre tegyem azokat, akik még valamiféle érdeklődést mutatnának iránta.

Biztos felismernek akik olvassák amit írok.

Szóval, ismeretségünk végén mikor követeltem a tartozását, a Finommechanikai Vállalat orvosi rendelőjében magunkra zárta az ajtót, aztán jól megvert. Nem volt nehéz neki, mert karatézni járt. Nem ütöttem vissza, mert gyengébb voltam és akkoriban befolyásolva voltam a tanai miatt, miszerint "aki elfogadja az erőszaknélküliséget az hozzá tartozik" - hangoztatta. Naív voltam és olyan erős volt a befolyás, amit rajtam kívűl mindenkire is gyakorolt, hogy hirtelen leblokkoltam, csak elszenvedtem a verését. Utána rögtön elmentem orvoshoz látletet csináltatni. Hála Istennek volt annyi lélekjelentlétem, hogy mikor elkezdett ütlegelni, felhívtam titokban az ismerősömet, hogy fülltanúja legyen, ha valami olyan történik. Hát történt.

 

Nagy nehezen ügyvéden keresztül visszaadta a pénzem, de nagyon  nehezen. 

Naponta keresett 2-300 ezer forintot, nem tudom, de szerintem lehetne mit keresni akkori adóbevallásában.

Azért írom most meg ezeket, mert a ami napig mély lelki sérülések maradtak az eset után, csak akkor nem mertem ezzel előállni, mert meg voltam félemlítve.

Volt egy ügyvédi pár akik rövid ideig segítetettek neki. Miután tudták hogy mi történt velem, azonnal otthagyták és kértek hogyfinoman szólva "invitáljuk" meg a törtvény elé. Nem mertem, a fent említett agymosás és megfélemlítés miatt.

A Sors fintora, hogy most párom egy ügyvéd és ha szükségét látom még mindig elő tudnám venni az ügyet. Legalább 20 ügyvéd van még a baráti körében, akik szerintem ízekre szednék ha elindítanék valamit.

Azért írom meg ezeket, mert ha még akadna valaki, aki hinne benne, kinyissam a szemét.

 

 Üdv. Mindenkinek!

babaji Creative Commons License 2011.12.20 0 0 1305

Sajnos sok TULSÁGOSAN magabiztos fazon gerjedt fel amikor az alternativ gyógyitás megindult hazánkban. Hiu emberek sármos nagydumával igérgettek és büszkélkedtek .....miközben TALÁN még valamicske kis  induló képességük  lehetett is.

Kovács Hüdemagyar András például jóközepesen csontkovácsolt ezt LÁTTAM .

Hibáztak a televiziók is amikor HENCEGŐ fazonokat odaengedtek a képernyőre,mert általuk eléggé lejáradódott  az egészségszolgáltatás ezen területe.  Főleg azokat kell elkerülni akik kihasználva a laza jogszabályt EGYHÁZAT hoztak létre és egyházatyai méltóságként ugye kérték az SZJA egy + egy százalékon tul a tuláradó tiszteletet is.

Ugyan barátaim ne legyünk birkák ! akármennyire is mácsó a hentes ne menjünk a vágóhidra.

Előzmény: gombóc63 (1290)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.10.03 0 0 1304

Ez az UFO-szagértő azonos a mágussal?

 

golaz11 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 1303
golaz11 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 1302

A kupot viszont csak nézni kell, szóval ez nem olyan, ami használ is. Amióta nincs műsor csak a KÚPban és az ÁLDOTTVÍZben reménykedhetnek a gyógyulni vágyók.

Előzmény: golaz11 (1301)
golaz11 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 1301

Adná be neked gyurcsók a kúpot.

Előzmény: Törölt nick (1300)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 1300

Te meg igyál urinát, jó finomat.

Előzmény: golaz11 (1299)
golaz11 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 1299

Igyon ÁLDOTTVIZET.

Előzmény: Törölt nick (1297)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.02 0 0 1297
Sajnos Miklós dr. betege az egész ügynek, egy vidéki kórházban kezelik magasvérnyomás miatt. Hát nem csodálom.
Előzmény: Törölt nick (1296)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.01 0 0 1296

Általában akinek valamilyen testi hibája van, az gyakran bosszúálló az embertársaival szemben. Iyen lehet ez a László doki Budapesten

Előzmény: (-)
umea32 válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.28 18:38:56 © (4)

Szomoru, hogy ilyenek fordulnak elő diplomás emberek között.

Előzmény: (3)
válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.26 18:45:50 © (3)

Jönnek hozzám baráti körből az információk László dr. psychés dolgairól, aki nem képes mérlegelni, hogy a vélt vagy valódi kritikában hol van a megengedhető határvonal. Már vagy másfél hónapja az Etikai Bizottság asztalán van a terjedelmes dokumentációval ellátott beadvány a kis izraelita bűneiről, de még semmi intézkedés nem történt. Imre dr. közben kinyomozta, hogy az Etikai Bizottság elnöke majdnem kortársa László dr-nak, sőt még az is kiderült, hogy ők közösen szerveztek kongresszust valamikor évekkel ezelőtt. Nos, előfordulhat, hogy akkor itt elfogultság miatt más megyében kell majd letárgyalni az ügyet.

Miklós dr. haragja öccse iránt tovább tart, annyira, hogy a dunamenti temetőbe Imre és családja nem teheti be a lábát közös Szüleik sírjához. A faluba se tehetik be a lábukat. Ezt közölte dühösen az orvos lelkész úr telefonon. És mindezt a  tuskólábu, fogatlan, már régen nem praktizáló kis izraelita doki idézte elő. Neki nagyobb a becsülete.

 

válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.26 12:46:50 © (2)

Nos egy kicsit bemutatom baráti köröm hiteles elmondása alapján a három szereplőt. László dr, ez egy 65 év körüli alacsony tuskólábu kis izraelita, pesti, minden lébe kanál, befészkelte magát egy csomó egyesületbe, állitólag még zeneterápiához is ért, és ezekben az egyesületekben  tisztségei is vannak. Állítólag nagy befolyású ember, imád szerepelni és ölni tudna érte, ha egy egy szereplésből kimaradna. Volt ez már kórházi főorvos, elnök, alelnök, csak még akasztott ember nem volt. Nevére egy hegynek a nevéből lehet ráismerni. Névkártyájára 4-5 szakvizsgát tud ráirni.

Miklós dr. régi körzeti orvos egy dunamenti községben, nyugdíjas, ő is imád szerepelni. Ezzel ők nagyon összepasszolnak. László dr nagyon segitett Miklós kollégájának szakmai továbbképzésében, hiszen ilyen magas korban már nehéz elképzelni a sikeres szakvizsgát. Nos ebben László dr. elképzelhetően sokat tehetett a sikerért.  "Keze mindenhova elér" - mondta büszkén Miklós az öccsének. Miklós dr. dolgozik egy kórházban. Időnként igét is hirdet a szószéken a szeretetről. Névkártyájára ő is több szakorvosi cimet irhatott rá. Minél több, annál jobb alapon.

Imre dr. egy nagy dunántúli városban él, szintén  nyugdijasként, de még ő is dolgozik. Aktiv munkája mellett és még nyugdijban is évtizedekig egy élvonalbeli focicsapat sportorvosa is volt. Fiatal kora óta tevékenykedik hazai és nemzetközi vonalon egy sajátos mozgalomban, ahol egy bizonyos idegen nyelvet kell (és illik) tudni. Ezzel a tevékenységével mindenűtt járt a világban.

Majd innen folytatom.

 

 

 

válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.25 21:30:49 © (1)

Az ejnye-bejnye az lett volna, hogy a "fehér" színű professzor ur, a nagyhírü orvosi folyóirat főszerkesztője figyelmeztetésben részesíti a magáról megfeledkező kollégát.

De rövidesen folytatom a történetet, be fogom mutatni a három szereplő dokit, kik ők, mivel foglalkoznak, egyikük lelki gyógyitással is foglalkozik, de inkább bort iszik és vizet prédikál. Ez a Miklós doktor ur.

Előzmény: G.B.Bejja (0)
G.B.Bejja válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.25 07:30:40 © (0)

De a Professzor Úr még egy ejnye bejnyét sem irt a szerkesztőbizottsági László dr-nak. Hát ugye a mundér becsülete mindennél fontosabb.Kíváncsian várom a további fejleményeket, amelyekről itt beszámolok.

 

A fenti három mondatot kivéve mindent értek.

Milyen ejnyebejnyét vártál ?

Előzmény: (-)
válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.24 21:48:14 © (topiknyitó)

Az alábbi igaz történetet mesélem el. Van három orvos, egyiket nevezzük dr. Imrének, másikat dr. Miklósnak (ők testvérek) és a harmadik a dr. László.

Imre és László egy már elhunyt neves professzor emlékére egy kulturális egyesület megbizásából emléktáblát kivánt elhelyezni a professzor egykori lakóháza falán. Elmennek az egykori lakóházba, beszélgetnek a lakókkal és sikerül hozzájárulásukat kapni az emléktábla elhelyezéséhez. Imre megkapja a 14 beleegyező aláírást és átadja az egyesületnek további intézés céljából.

Fél év mulva, azaz még mult év végén elkészül az emléktábla és az ünnepséget is szervezik. Imre dr egy nagy nemzetközi orvosi szervezet elnöke, de az ünnepséget a magyar egyesület rendezi idegen nyelven. Az ünnepségen egyik előadást Imre dr-ra bizzák. Ezen László dr. megsértődött, mert itt ő szeretett volna előadást tartani. Kapott irásos meghivót, de nem jött el. Sőt Imre dr. telefoni hivására  többször is lecsapta a telefont.

László dr. és Miklós dr. régi jó barátok, László 67 éves, Miklós 79. Majd László nem birva magával drámai hangu levelet irt "drága Miklósomnak" amelyben leirja, hogy végtelenül el van keseredve és szomoru, hogy életében ekkora RUGÁST (igy nagybetükkel) egész életében nem kapott, nem ő tarthatott előadást. Panaszolja, hogy ez az Imre  több rúgást is rámért, mert cikket irt egy tekintélyes orvosi folyóiratban és a cikke végén közölt irodalomjegyzékből őt kihagyta. Hát ezt már nem tudta elviselni.

Miklós dr. öccsét a levélről telefonon tájékoztatta, majd később el is küldte a levelet, amelyről fénymásolt példányok készültek. Imre dr. jogos felhánorodásában panasszal élt az Etikai Bizottságnál, amelynek tárgyalása még nem történt meg.

Imre dr. írt a Szerkesztőségnek is, ahol panaszának helyt adtak, mert László dr.jogosan maradt ki az irodalmi jegyzékből, nem lévén a témához kapcsolódó irása.

De a Professzor Úr még egy ejnye bejnyét sem irt a szerkesztőbizottsági László dr-nak. Hát ugye a mundér becsülete mindennél fontosabb.Kíváncsian várom a további fejleményeket, amelyekről itt beszámolok.

üdv. umea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      103050100200500 db/lap 

 

/* (c)AdOcean 2003-2009, cemp_hu.Inda.Forum.Egyeb.Sky_A */ ado.slave('adoceanindexhuuclfqvhjgq', {myMaster: 'whZQzDcg50kbCGJAZih5N4u0kSCT0qe8gDoajEgn3bj.C7' }); if(typeof adoceanindexhuuclfqvhjgq=='function'){adoceanindexhuuclfqvhjgq();} // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]>

 

/* (c)AdOcean 2003-2009, cemp_hu.Inda.Forum.Egyeb.Sky_B */ ado.slave('adoceanindexhurdcmdtrnbl', {myMaster: 'whZQzDcg50kbCGJAZih5N4u0kSCT0qe8gDoajEgn3bj.C7' }); if(typeof adoceanindexhurdcmdtrnbl=='function'){adoceanindexhurdcmdtrnbl();}

 

/* (c)AdOcean 2003-2009, cemp_hu.Inda.Forum.Egyeb.Sky_C */ ado.slave('adoceanindexhuoejsgqlslg', {myMaster: 'whZQzDcg50kbCGJAZih5N4u0kSCT0qe8gDoajEgn3bj.C7' }); if(typeof adoceanindexhuoejsgqlslg=='function'){adoceanindexhuoejsgqlslg();}

Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.01 0 0 1295
 

Jönnek hozzám baráti körből az információk László dr. psychés dolgairól, aki nem képes mérlegelni, hogy a vélt vagy valódi kritikában hol van a megengedhető határvonal. Már vagy másfél hónapja az Etikai Bizottság asztalán van a terjedelmes dokumentációval ellátott beadvány a kis izraelita bűneiről, de még semmi intézkedés nem történt. Imre dr. közben kinyomozta, hogy az Etikai Bizottság elnöke majdnem kortársa László dr-nak, sőt még az is kiderült, hogy ők közösen szerveztek kongresszust valamikor évekkel ezelőtt. Nos, előfordulhat, hogy akkor itt elfogultság miatt más megyében kell majd letárgyalni az ügyet.

Miklós dr. haragja öccse iránt tovább tart, annyira, hogy a dunamenti temetőbe Imre és családja nem teheti be a lábát közös Szüleik sírjához. A faluba se tehetik be a lábukat. Ezt közölte dühösen az orvos lelkész úr telefonon. És mindezt a  tuskólábu, fogatlan, már régen nem praktizáló kis izraelita doki idézte elő. Neki nagyobb a becsülete.

 

Előzmény: Törölt nick (1294)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.01 0 0 1294

Nos egy kicsit bemutatom baráti köröm hiteles elmondása alapján a három szereplőt. László dr, ez egy 65 év körüli alacsony tuskólábu kis izraelita, pesti, minden lébe kanál, befészkelte magát egy csomó egyesületbe, állitólag még zeneterápiához is ért, és ezekben az egyesületekben  tisztségei is vannak. Állítólag nagy befolyású ember, imád szerepelni és ölni tudna érte, ha egy egy szereplésből kimaradna. Volt ez már kórházi főorvos, elnök, alelnök, csak még akasztott ember nem volt. Nevére egy hegynek a nevéből lehet ráismerni. Névkártyájára 4-5 szakvizsgát tud ráirni.

Miklós dr. régi körzeti orvos egy dunamenti községben, nyugdíjas, ő is imád szerepelni. Ezzel ők nagyon összepasszolnak. László dr nagyon segitett Miklós kollégájának szakmai továbbképzésében, hiszen ilyen magas korban már nehéz elképzelni a sikeres szakvizsgát. Nos ebben László dr. elképzelhetően sokat tehetett a sikerért.  "Keze mindenhova elér" - mondta büszkén Miklós az öccsének. Miklós dr. dolgozik egy kórházban. Időnként igét is hirdet a szószéken a szeretetről. Névkártyájára ő is több szakorvosi cimet irhatott rá. Minél több, annál jobb alapon.

Imre dr. egy nagy dunántúli városban él, szintén  nyugdijasként, de még ő is dolgozik. Aktiv munkája mellett és még nyugdijban is évtizedekig egy élvonalbeli focicsapat sportorvosa is volt. Fiatal kora óta tevékenykedik hazai és nemzetközi vonalon egy sajátos mozgalomban, ahol egy bizonyos idegen nyelvet kell (és illik) tudni. Ezzel a tevékenységével mindenűtt járt a világban.

Majd innen folytatom.

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.28 0 0 1293
Hát nekem nagyon rossz véleményem van a dokik etikai magatartásáról. No meg a lelkipásztor urak viselkedéséről,. bort isznak és vizet prédikálnak.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 1292
Javasolom, hogy olvassátok el az Orvosi etika c. topicot. Megtudjátok, hogyan viselkednek egyes dokik egymásközött. Szégyen, gyalázat.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 1291
Ha kiváncsiak vagytok arra, hogy viselkednek egymás közt a dokik, akkor keressétek meg az Orvosi etika topikot és szóljatok hozzá. Kifordul az ember gyomra, amikor pitiáner dolgokon képesek összeveszni, és csak a közéleti szereplést hajkurásszák. Talán jobb lett volna szinésznek menni, mint orvos-lelkészként a szeretetről prédikálni. Aztán a testvérét kitiltja a temető látogatásától. Na ezek a doktor urak-.
gombóc63 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 1290
Kb. 2 hete volt a Gyurcsókkal egy riport. Már nem távgyógyít és nincs copfja:-))) Elvált és elég szegényesen él. Nem hiányzik.....mint ahogy a Kovács Magyar András sem, lejáratta magát a tévés "beméréseivel" Egyik héten az egyik, másik héten a másik oldalon kellett volna aludnom:-))))
Előzmény: Törölt nick (1289)
Norbi20Eger Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1288
Én sem érzek semmit, bár nekem ehhez nem kellett betelefonálnom.:)
Komolyra terelve a szót.
Milyen probléma az, amit egy csettintéssel meg lehet oldani?
Nem létező?
Az én fejemet egy jó kiadós, őszinte beszélgetés tudná csak helyrehozni.
Van úgy, hogy ha kiadod magadból a problémáid megkönnyebbülsz.
Úgy érzed, hogy attól a pillanattól valaki hozzásegít a problémád megoldásához, nagy terhet véve le ezzel a válladról.
Előzmény: gyanu2 (1287)
gyanu2 Creative Commons License 2009.04.08 0 0 1287
Helló!

Van valaki, aki betelefonált Tihanyinak a BP Tv-be,és utána semmit nem érzett, mármint az energia, és gyógyítás után??
Ha bárki tud ilyen esetről, kérem írjon!
Nagyon fontos, és sürgős lenne!
csufi85@freemail.hu

Köszi!
gyanu2 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 1286
Kedves Mester 58!
Nagyon érdekelne a története!kérem keressen meg a csufi85@freemail.hu e-mail címen!Nagyon sürgős, és fontos lenne!Köszönöm!
Üdv: gyanu2
Előzmény: Mester58 (1272)
sanyi a szomszédból Creative Commons License 2008.11.07 0 0 1285
nem  offolok.ez hasonló kaliber
Előzmény: Gedeon08 (1283)
Gedeon08 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 1284

Gyurcsók a Fókusz pluszban: a környékbeliek háborúban állnak a "sarlatánnal".

http://uk.youtube.com/watch?v=dsPPFpeFh7k

 

Gedeon08 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 1283
Minek offolsz itt ezzel a videóval? Ez nem Gyurcsók!
Előzmény: sanyi a szomszédból (1281)
sanyi a szomszédból Creative Commons License 2008.10.30 0 0 1281
duále Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1280

állitólag csinált egy koronázási szertartást :

http://www.karizmatikus.hu

 

CRYSTAL SKULL Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1279
Arra a Sztíven Seggáll-ra gondolsz aki 1 VISA kártyával 2 másodperc alatt elvágja 12 ember nyakát?! LOL
Hát az tény,hogy Gyúrcsók barátunk külsőre és belső harmónikus bölcsességével is mondhatni megegyezik Segalal,...már csak a gyorsaságra kell kicsit rágyúrni ;)
Előzmény: Luciano23 (1277)
CRYSTAL SKULL Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1278
:D
Előzmény: Luciano23 (1277)
Luciano23 Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1277

:-)

 

Ez a legjobb hozzászólás: "így úgy néz ki mint steven segal"

 

:-)

Előzmény: CRYSTAL SKULL (1275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!