figyelem ezeket az ingatlan hirdetéseket, Zalaegerszeg külső részein lévő családi házakról (mindenféle -hegy végződésű részeken) és egész elfogadható áron vannak. 2 kisgyerekes családnak milyen lenne itt lakni, mi a véleményetek ?
Kiscsillag kimaradt. Gondoltam, ugyanaz lesz mint tavaly. Sok szám bentmaradt a programban a harmadik lemezükről? Mennyien voltatok?
Az Omega szerintem nagyon jó volt Veszprémben(az egerszegi koncertjüknél sokkal jobb). A dobszóló kivételével ugyanaz volt a műsor, mint a Sportarénában. Teljes teltház, több mint 5000 ember előtt zenéltek.
Kiscsillagon voltunk, az Omega kimaradt. Előbbinél a tavaly év végi VMK koncertjük szvsz sokkal jobb volt, a mostani kicsit rutinmunkának tűnt, a közönséget sem sikerült annyira beindítani, néhány ismerősöm (akik máshol álltak, mint mi) a hangosításra is panaszkodott. Ha a tavalyi koncertjük 9 pontos, akkor erre csak 6-ot adnék.
Csak kicsit sötét volt.:) De ezt leszámítva tényleg jó volt, szerintem jobb, mint a Vad Fruttik. Az utóbbi zenekar koncertjének csak az utolsó része tetszett, pedig nagy rajongójuk voltam/vagyok.
Idén először lehetősége nyílik mindenkinek, hogy megszavazza melyik településen tartsák jövőre az EFOTT fesztivált. Voksolással lehet dönteni arról, hogy jövőre Abádszalók, Zalaegerszeg vagy Zánka adjon otthont a legnagyobb egyetemi fesztiválnak 2013-ban. Erre a linkre[...] Bővebben!Tovább »
Amúgy a sportcsarnokunk akusztikájához képest tényleg jól szólt a Demjén koncert(az Omega azért kicsivel jobban pár hónapja, pedig ott előnytelenebb volt az elrendezés), az elején főleg, aztán később mintha romlott volna a hangzás. Az öreg tényleg nagy formában volt(nekem még mindig kételyeim vannak afelől, hogy tényleg élőben énekel-e, hihetetlen, hogy beszélni nem tud, de az énekhangja szinte tökéletes).
Szerintem el kéne felejteni a sportcsarnokot a koncertszervezőknek. Azok az idők már rég elmúltak amikor 3-4 ezer elmegy egy bulira(Demjénen sem voltunk 1300-nál többen, pedig nagyon régen járt már felénk, és még mindig elég felkapott előadó).
1500 ember bőven elfér a Landorhegyi iskola csarnokában, pár száz ülőhely is van, és a csarnok akusztikája sem rossz.
Kissé szigorú vagy.;-) Én inkább azt mondanám, hogy a botrányosan rossz, hírhedt akusztikájú csarnokunkból még ki is hozta a maximumot a zenekar; persze Rózsi szövegének egy részét én sem értettem, viszont nagyon jó formában énekelt. Szóval jó buli volt és a mozis Ismerős Arcok is nagyon tetszett. (quimby kimaradt...)
Bikininél nem csak a belépők árát mérték el, hanem a helyszínválasztást is. Szerintem egy VMK sokkal jobb lenne nekik.
Szerintem jók voltak. A Demjén koncertnél kicsit zavart, hogy ezt a műsort már láttam Hévízen, és az is, hogy iszonyatos a csarnok akusztikája. Demjén számok közti szövegelését egyáltalán nem lehetett érteni(bár erről nem csak a hangárszerű épület tehet, és valószínűleg semmit sem veszítettünk:).
Neked hogy tetszettek a bulik?
Kíváncsi vagyok a Bikini bulira összejön-e 500 ember? Kuglerék kicsit "elmérték" a belépők árait.
Eladó egy jegy a zalaegerszegi Quimby koncertre. A belépő a tizenötödik sor(fentről számolva) 12.székére(a sor közepe) szól. Ára 3500 Ft. Érdeklődni az adatlapon megadott e-mail címen lehet.
Szívesen. Amúgy nem túl jó a videók minősége, de a semminél jobb.
A két mozisra megyek, az öregre még nem vettem jegyet. Érdemes várni, már 2900 Ft csak elővételben, pár napja még 3500 Ft volt. Lehet, hogy hétfőn már csak egy 1000-es lesz a beugró.:) Az egyik plakát szerint(többfajta is van:)) Tolcsvay László lesz a vendég.
Szombaton voltam a veszprémi Arénában. Nagyon jó a csarnok akusztikája, teltházzal biztos jól fog mutatni(a hétvégén kicsivel voltunk 1/3-ad ház felett).
No igen, ritka erős az év végi kínálat, nem is tudom, volt-e ilyen mostanában, holott sok helyen inkább olyan hangokat hallani, hogy már nem olyan a koncertélet, mint régen....
Omegát megköszönném, a címem: sikristofkukacfreemailponthu.
Voltál a pesti koncertjükön? Olvastam, hogy lesznek Veszprémben is, két nappal a zegi Kiscsillag után. ;)
Bocs, most volt annyi energiám, hogy végigjárjam az Indapassos regisztráció göröngyös útját. Ha megadod az e-mail címedet, átküldöm az Omega videóimat.
Mit szólsz az őszi egerszegi koncertkínálathoz? Lesz itt minden, csak pénzzel kell bírni(gondolok itt elsősorban a Zorán koncert 5000 ft-os beugrójára).
Igen, tényleg nagyon jó volt a szombathelyi Omega, sokkal hangulatosabb volt, mint a zegi.
Persze, toldacuccos megoldás teljesen jó, köszi. Mi a köv. lépés? Írjak az itt megadott mail címedre?
Sajnos kimaradt a keszthelyi IA, jó lehetett..... Az oldaladon láttam, hogy ezek szerint tuti az októberi zegi dátum. Sportcs. lesz megint a Nemzeti Dal rendezvény keretein belül, vagy Színház? (utóbbi jobb lenne)
Hatalmas buli volt állítólag. Soha nem látott tömeg zsúfolodott be a Sportházba. (Az eemény óta lekorlátozták a hely befogadóképességét, legalábbis teret két fallal leszűkítették.:)
Bocs, megfeledkeztem az videókról. Told a cuccos megoldás megfelelne?
Bánhatod, ha nem nem jöttetek el a pénteki IA koncertre Keszthelyre. Életem egyik legjobb bulija volt, pedig már résztvettem páron. Az IA messze a legtöbbet fejlődött magyar zenekar, ha az utóbbi öt évet vesszük.