Zte-Kaposvár 86-78
A játék jó volt, ez az Ivkovics nagy showman.
Csak sajnos a nézők igen elmaradtak a csapat mellől. Pedig most küzdenek mégha nem is olyan jók a játékosok mint 3 évvel ezelőtt.
Talán ha nyernénk ma Kaposváron....
Tisztelt Gabesz00! Kifejtenéd hol vagyunk mi nagy nullák, pláne hozzátok képesek! Nézz magadra kisgyerek, már a nevedben két nagy nulla van.
Szaki2: Szaki2, Neked ki volt a keresztapád? Nem tünik fel, hogy nem nb2 van már, hanem nb1/b. Legyél inkább Szaki1/b. Utána pedig legyél rá büszke, hogy TE nem 0 vagy mint mi. :)
Most már felvetődik bennem a kérdés hogy kell-e ez a topic. Ugy néz ki a kosárlabda nem vonz annyi embert mint a foci. Kaposvárral kerültünk össze.
Erős a purina, de még mindig jobb mint a Körmend
Lásd Zte-Körmend 76-98.
Egyszer nyerni kéne, talán sikerül.Bizzunk Földi mester hülyeségeibe ha más reményünk nincs is.
Felhozon ezt a topicot a béka feneke alól.
Szombaton kettós gyózelem volt mindkettő fontosnak mondható főleg a foci.
Kosárban a rájátszásban sajnos semmi esélyünk sincs se a Kaposvár se a Kőrmend ellen.
Talán ha egy meccset nyerünk.
Ezek a csapatok már a nem a mi kategoriánkba tartoznak sem játékosállományban sem kőltségvetésben
Fociban viszont a dőntetlen mindenképpen kell a Lombard ellen
Hajrá Egerszeg'''
Kosár: a Cerenic nagyon jó igazolás volt ősszel. Kíváncsi vagyok, hogy képesek leszünk-e meglepetést okozni a rájátszásban. Szerencsére a Körmendet elkerüljük.
Nem tudom én se hogy miért nem irnak az egerszegiek, illetve van egy sejtésem.
Hiába jár ki a meccsekre 8 ezer ember ez még semmit nem jelent ilyen szempontbol. A nézők nagyrésze ugyanis kközépkoru vagy idős ember.
Nem hiszem hogy ők tudják hogy létezik egy Drukkerkocsma nevű topic az Interneten.
Más: Szombaton ZTE-Kispest meccs. Ha nyernénk egy kicsit fellélegezhetnénk. Talán sikerül.
Hajrá ZTE'
Miért van ilyen kevés egerszegi itt? Ez az egy, amit a DK-ban a mai napig nem értek, hiszen a meccseiteken 7-8 ezer ember megy ki. Vagy van más oldalon a ZTE-nek fóruma?