Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2001.02.21 0 0 15
Es a FIDESZ ugye nem atall kavezgatni ezen politkurvakkal (szamukra a megelhetesi politikus tulzott, johiszemu eufemizmus), meg szamitani az egyuttmukodesukre. At is fog nehanyat venni (kell a videki imazshoz ugyebar).

Azt hiszem nem kellett olyan sokat repkedni a legyeknek...:-(((((

Előzmény: akito (11)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.21 0 0 14
Van itt még szerintem más döbbenetes is.

Az, hogy TJ féle figurák 10 évig a politika csúcsán képesek maradni és semmi szelekciós mechanizmus nincs, ami kiszűrné az ilyen nagypofájú semmirekellőket.

Az, hogy várhatóan azok profitálnak népszerűségben az egészből, akiknek köszönhetően TJ a hatalom csúcsaira juthatott.

Előzmény: Chat Noir (3)
akito Creative Commons License 2001.02.20 0 0 13
Remélhetjük, hogy nem mindegyik talál?!
Előzmény: Törölt nick (12)
akito Creative Commons License 2001.02.20 0 0 11
A legyek menekülés közben úszni tudó patkányokat keresnek!
Előzmény: Törölt nick (10)
akito Creative Commons License 2001.02.20 0 0 9
Magyarország a megélhetési politikusok, tisztségviselők, igazgatók (sorolhatnám még) országa. Nagyon sokan kerültek érdemtelenül helyzetbe, a vastagabb fizetési borítékért cserébe bármit képesek megtenni. Csak hát ez jórészt a színfalak mögött játszódik. A kisgazdák reflektorfényben vannak. Én a szereplők nagy részét be tudom helyettesíteni az ismerettségi körömben lévő figurákra. Elszomorító!
micacska Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8
Abszolút egyetértek, megélhetési politikusok.
Horváth Béla: nem átall gusztustalan részleteket kiszivárogtatni a frakcióülésről, miközben "lemariskázza" Torgyánnét, és Brutusra hivatkozik, tőrdöfést sugallva Torgyánnak/ aki lehet, hogy mégis frakcióvezető/
Torgyán pedig megint szexuális hasonlattal él, mint tette azt dél-amerikai újtáról megérkezve a sajtókonferencián.
Pojácaság, meddig húzódik még?
Üdv. mic.
Előzmény: Chat Noir (3)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2001.02.20 0 0 7
"...felsejlik egy narancsszínű háttér"... Valahogy így lehet..... ez is egy módja annak, hogy lesz lassan a NARANCS-ból CSERESZNYE.....
Mindjárt magyarosabb, ugyebár a narancs nem terem meg minden kisgazda-bokorban......de a sok zöldség amit beszélnek (és amit igérgettek) az se déligyümölcs!!!! Hát ezek a legújabbkori agrár-csodák igazi magyar módra!!! (Nem mondom, narancslé-cseresznyepálinkával, furcsa koktél volt az már biztos! Remélem csak volt!!!!)
Előzmény: minderbinder (5)
Nagybivaly Creative Commons License 2001.02.20 0 0 6
Termeszetesen mindkettotoknek igaza van. En is a multkor toprengtem azon, hogy vajon mi alapjan hivja magat egy budapesti "gazdanak". Hol itt a gazda? Fog egy legkalapacsot, foltori a haza elott a jardat es beveti kukoricaval? Szoval SZVSZ semmit nem latnak ezek a videk gondjaibol, azt hiszem.
A Fidesznek meg agyara ment a sok deligyumolcs, attol jonnek ennyire a kepek. Ajanlom, hogy egyek a kisgizdak 18 Ft-os almajat, a maradekot meg tegyek be a TB-be.
Előzmény: minderbinder (5)
minderbinder Creative Commons License 2001.02.19 0 0 5
No es akkor mar csak azon kellene elgondolkozni, hogy kinek is koszonhetjuk, hogy ezek lassan harom eve garazdalkodhatnak. Mintha felsejlene egy narancsszinu hatter.
Előzmény: Chat Noir (3)
Bumburnyák Creative Commons License 2001.02.19 0 0 4
Az egész kisgazda ügy (+ a párt) nem ér meg ennyi topikot. Nincs elég már?
Chat Noir Creative Commons License 2001.02.19 0 0 3
Ami most a kisgizdáknál folyik, a döbbenetes. Ezek a pojácák, a megélhetési politikusok, akik eddig TJ fenekét nyalogatták, most ugrálnak össze-vissza, leváltják egymást, kinevezik egymást, marakodnak a húsosfazék körül. Olyan emberek, akik földet csak az ablakban lévő virágcserépben, vagy a villájuk kertjében láttak, most a vidék, a párt nevében szónokolnak. A szőke "volt bp-i. elnök" megható tv riportban bizonygatta, hogy Ő paraszt, szalonát eszik, családja disznót vág , bor van a pincében stb. Eszméletlen. Csak azon csodálkozom, hogy a vidéken élő igazi parasztok miért nem kergetik el ezt az egész ostoba, marakodó élősködőt. Ez ami most folyik, az ország szégyene. Egy banánköztársaságban sem igen fordulhat elő ilyesmi.
micacska Creative Commons License 2001.02.19 0 0 2
Torgyán is volt pártfőügyész,ő csak tudta, hogyan lehet élni e jogkörrel.
Így bebetonozta magát a felelősségre-vonás ellen, amit a kisgazdák meg is szavaztak.
Most egyék meg, amit főztek.
Az utcán nem láttam szívesen Lányi Zsoltékat, az is pojácáskodás volt, üvöltöző és gusztustalan tömegakciókon nem elegáns szerepelni.
SZVSZ T. J. "döglött oroszlán", de Orbán még jobban le akarja járatni, ezért lebegteti álláspontját.
Üdv. mic.
Előzmény: Nagybivaly (-)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2001.02.19 0 0 1
"Ha" ez így teljesen igaz akkor bezárult a kör!!!! Akkor marad a mókuskerék a párttagságnak!!! Foroghatnak mig ki nem dől mindegyik!!!! Mellesleg lehet az is, hogy mégsem teljesen igaz így ahogy T.J. mondja???!!! Én még reménykedem benne, hogy nem igaz!
Előzmény: Nagybivaly (-)
Töfröcsó Creative Commons License 2001.02.19 0 0 0
p0jáca
Nagybivaly Creative Commons License 2001.02.19 0 0 topiknyitó
Torgyán József szerint Bánk Attilának nincs joga fegyelmi eljárást indítania ellene és felmentenie őt tagsági jogainak gyakorlása alól. Torgyán József a kisgazda frakcióvezető vasárnapi közlésére reagálva azt mondta, "képtelenség, amiket Bánk Attila állít, neki nincs lehetősége arra, hogy ellenem fegyelmi eljárást indítson". A kisgazda elnök szerint Bánk Attilának két ok miatt sincs lehetősége arra, hogy ilyen lépést tegyen.

- Az egyik az, hogy a párt alkotmánya szerint az elnököt a következő országgyűlési választásokat követő 60 napig sem felfüggeszteni, sem elmozdítani nem lehet pozíciójából. Éppen arra való tekintettel, hogy ne fordulhasson elő puccsszerű elmozdítása, illetve korlátozása jogainak gyakorlásában - közölte Torgyán József. Hozzáfűzte: a másik ok az, hogy Bánk Attilának pártfőügyészként sem lenne jogköre ellene fegyelmi eljárást indítani.

- no comment.
Részemről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!