Keresés

Részletes keresés

Tomas Mohr Creative Commons License 2017.05.13 0 0 165

Jo napot kivanok, Bucokat szeretnek vasarolni kisfiam szamara. Ha valakinek lenne, kerem irjon nekem, minnel tobb, annal jobb. Cimem

morisz kukac gmail pont com

Előzmény: Arthur B. Dumpling (164)
Arthur B. Dumpling Creative Commons License 2016.12.21 0 0 164

Kedves Kollégák!

Megvan a teljes sorozat. Mi lehet az értéke?

Köszönöm a válaszokat!

gc_icetea Creative Commons License 2015.09.11 0 0 163

Sikerült összegyűjtenem az összes részt. 

https://app.box.com/s/k1zej3wrwdtcn9hqz1uckb346myxehto

egy ideig megosztom

_ Liar _ Creative Commons License 2010.01.08 0 0 162
valakinek megvan a rajzfilm?
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.06 0 0 161
A sorrend:-BSZT -három kiskutya története (ez később BSZT és a banditák címmel lett újra kiadva négy másik történettel egyben)
-a gördeszkaversenyen (itt csatlakozik Umbi)
-az SOS-koncerten
-a vitorlásversenyen
-a háromtusaversenyen (Micike megjelenése-érdekes,hogy mégis végig BSZT. maradt a főcím,persze másképp már túl hosszú lett volna,gondolom)
-öt teljes képregény (itt ezek lettek újra kiadva,és ezzel zárul a nem rossz,de picit már akkori szemmel is öreges stílusú Békési Sándor-éra,ő más feladatai miatt nem tudta tovább vállalni a rajzolást.)
-... újabb kalandjai a repülőversenyen
-a forma 1-es autóversenyen
-Budavári kaland
-az iskolai akadályversenyen
-Négy teljes képregény (itt ez a négy kötet lett kiadva egyben,egyúttal Verebics János grafikus búcsúja is volt,hiszen az ő rajzai illettek a BSZT.-hez a legkevésbé.Innen kezdődött a sorozat fénykora,az első két rajzoló próbálkozásai után Marosi László író végre megtalálta a megfelelő embert Haui József személyében.Vele bontakoztak ki igazán a karakterek.Ekkor vált a BSZT modern,nyugati színvonalú képregénnyé.)
-Tiszai hajósok
-Rally versenyen
-Télapó trükk-Jóember a hóember (két történet egyben)
-a farsangi mulatságon
-a filmforgatáson
-a kincses szigeten
-Téli örömök (tervezett,akkoriban beígért kötet,de nem jelent meg.Talán az utolsó történettel azonos,csak addigra más lett a címe)
-a tavaszi sportversenyen
-a táborban
-A vizesnyolcas
-A téli randevú (ez lehetett a Téli örömök)

Előzmény: Abellio (149)
Vittu88 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 160
érdeklődnék, meglennének még valahol azok a képek?
Előzmény: SZ.I. (18)
Vittu88 Creative Commons License 2009.10.30 0 0 159
érdeklődnék, megvannak még azok aképek valahol?
Előzmény: diesel()diablo (17)
káBell Creative Commons License 2007.02.22 0 0 158
Igen, utána meg megint más vette át és a figurák még gagyibbak lettek. Összesen három rajzoló volt. 1. Békési Sándor (5 rész) 2. Verebics János (4 rész) 3. Haui József (többi) 
Előzmény: Vahren (157)
Vahren Creative Commons License 2006.10.05 0 0 157
Egyébként észrevettétek, hogy az első 6 részt más rajzolta és ezekután átvette egy másik rajzoló minek utána sokkal gagyibbak lettek a figurák?
káBell Creative Commons License 2006.03.08 0 0 156
fmsahs2 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 155
hihetetlen má én is megőrülök igy vénségemre, há majnem szórol szóra ugyanezt irtam le valamikor 3 éve kb 20 hozzászólással lejjebb.
Előzmény: fmsahs2 (154)
fmsahs2 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 154
azé eléggé megabrutál bekezdés egy kb 8 éveseknek szóló képregénysorozatnak mi ? lehet h nem véletlen h kicskét szelidültek a következő részektől a főnökék, kiderült hogy ők is általános isisek (!!) sőt osztálytársai bucóéknak (!!!!!!) és aztán a végére tök összespanoltak, és már egy csapatként indultak pl a kenuversenyen ha jól emlékszem.
Előzmény: elefantkillah (153)
elefantkillah Creative Commons License 2004.08.26 0 0 153

jaja.

felhívnám a figyelmet bucó divatos halászkalapjára, amivel mintegy utat mutatott a fiataloknak.

illetve arra, hogy tacsi mlyen jól beszélt angolul, hisz a britannica encyklopédiát vette ki.

főnök is egy divatdiktátor, ez a nyakkendő csak pár éve jelent meg avril lavigne nevű tinisztár nyakában, és szintúgy nagy kárriert futott be, mint a halászkalap.

továbbá tacsi se akart lemaradni, ő ott baszta el, hogy nem fordítva tette fel a bézbólsapkát. ő lehetett volna az első magyar rapper!

a fagyisnál volt egy madár, kiváncsi vagyok hogy ette volna a fagyjaltot??

illetve , fura, hogy a nyolcvanas évek elején gond nélkül lehetett lövöldözni, a kutya se nézett be, viszont az ajtót nyitvahagyták az emberek.

szettikének általános iskolás létére saját lakása van, meg az összes kutyának.

_Ember_ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 152

Hát ez nagyon nagy! A topiclakók nevében köszönöm!

Előzmény: restless (151)
restless Creative Commons License 2004.08.26 0 0 151
Sziasztok, most találtam ezt a topikot. Ha van olyan képregényrajongó, aki még nem tud róla: http://www.kepregeny.net/
Ez egy képregényes aranybánya. A BSzT-ból csak két darab van fenn beszkennelve, de a Kockásból vagy negyven, és a Góliátból is találni egy csomót. Aki régen kihajigálta a képregényeit, most letöltheti, és máris lehet nosztalgiázni.
Előzmény: _Ember_ (150)
_Ember_ Creative Commons License 2004.08.25 0 0 150
Na, mi újság képregényfronton?
Abellio Creative Commons License 2004.07.17 0 0 149
na, fanok :)

ki tudna irni nekem egy teljes BSZT listat?
mostanaban sikerult szert tennem ujra nehany peldanyra, es erdekelne mennyit(es foleg melyikeket :) kell meg beszereznem ;)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.07.08 0 0 148
Még egy emlékfoszlány: Mikor a BSZT-ba számháborúztak, és a rosszfiúk mindenféle trükköket kitaláltak, a főnök egy készüléket használt, ami gombnyomásra változtatta a fején a számot, de olyan nehéz volt, hogy benyomta a fejét;-)) KO-nak meg 222222 volt a száma. Valaki ráordított, hogy TAXI! Az meg csak nézett körül bambán, hogy hol?:-))))) Ej, de régen voltak már...
Deashi Barai Creative Commons License 2004.07.08 0 0 147
Nekem a justice volt az első angol szó, amit megtanultam. Az egyik részben írták, hogy igazságot jelent.
Előzmény: Mirrmurr (132)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.07.08 0 0 146

Tarao egy segg volt, kilőtt egy nyilat a nap felé, mire az ég beködösödött, és azt hitte hogy kinyírta a napot;-))) Rahan jó fej volt, egyszer megtanított egy törzset hálóval halászni;-))

Előzmény: Human Positive (144)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.07.08 0 0 145

;-))

Régen nagy képregény fan voltam. Majdnem volt egy teljes Kockás gyűjteményem (Krapulax rlz:-]) meg minden más is;-)) Egyszer a Bobo-ban volt egy ugróverseny, amikor a róka egy háti rakétával ugrott, és a zsűritől 10 pontot gyűjtött be a mutatványért, bezzeg szegény Jávorszarvas elrontja és befröcsköli abírokat (0 pont) :-))) Ez volt a kedvenc epizódom.

Volt egy rakás külföldi (skandináv) Pókemberem, Hulk-om, ezzel voltam a jani az ált. isk.-ben:-)) Mennyivel komolyabbak voltak, mint az akkori magyar Marvel kiadások. Deaz igazi kedvencem asszem egy Alfa magazinos képregény volt, egy csomó Marvel hőssel;-) De jót noszatlgiáztam pár percre:-)

Human Positive Creative Commons License 2004.07.08 0 0 144
A Tarao követte a Napot és kereste az eredetét.
elefantkillah Creative Commons License 2004.07.08 0 0 143

a napos az rahan volt vagy tarao.

a rahan az egy nagy germán kétméteres állat volt, a tarao meg egy kis kambó aki ilyen maugli féle gyerek volt. namármost nem tudom melyiket szopatta ez a törzs, de a sámán volt a főrossz!

Előzmény: Abellio (140)
Abellio Creative Commons License 2004.07.08 0 0 142
kozben megfejtettem, a kockasban volt, Tarao cimszo alatt :)
Előzmény: Abellio (140)
Sas882 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 141

Dilli Bill az alap,már a lányomnak is elmeséltem,megmutattam,pedig még csak most lesz 3.

"Kérek egy gránátalma turmixot!"

Egyébként a 10es ben van,1983 ból:)

Előzmény: Mirrmurr (132)
Abellio Creative Commons License 2004.07.07 0 0 140
egyebkent csodalom, hogy az Alfarol meg nem volt szo :)

btw, vmelyik kiadvanyban volt egy kepregeny(sorozat [resze]) amiben volt vmi primitiv torzs, amelyik mindig ment a nap utan, mert megakarta olni. mi volt ez? :)
tudom, kicsit zavaros, de tobbre nem emlekszem. ha akadna vki aki ebbol is tudja, hogy mirol van szo, az kerem ossza meg velem ezt az informaciot :)
Abellio Creative Commons License 2004.07.07 0 0 139
LOL
Mother Trucker Creative Commons License 2004.05.30 0 0 138
Jeee, BSZT!

Egyébként a Pókemberben is volt egy brutális rész, amikor üldöz valami kispályás tolvajt és követi a metróval, és kiérnek valami kertvárosba, ahol csak kertesházak vannak. Az idióta meg nem tud repkedni, és sétálnia kell az utcán a piros-kék jelmezben, miközben az öregek lehuligánozzák, meg rá akarják hívni a rendőrséget, a kiskölkök meg lelocsolják slaggal. Hülyére röhögtem magam.

elefantkillah Creative Commons License 2004.05.30 0 0 137
a budai vár katakombáiban mászkáltak, valami szellem is volt, vagy mi de erre már nem emlékszem
Előzmény: tepoe (119)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.30 0 0 136
pointer!!
ha van ilyen kutya, valami ilyesmire emléxek
Előzmény: Törölt nick (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!