Halihó!
Meg tudná valaki mondani, hogy hozzáértő segítséggel tudok e azonosítani egy freemail címhez tartozó PC-t vagy hogy ki és honnan küldte a mailt vagy hogy ki és hol nyitotta a freemail címet????????
Akkor biztos nem ott laktak.
Majd a feleségem megkérdezem mert ő rajz szakos, biztosan ismeri nagyapádat. Ált. iskolás koromban a suliból mentünk a vízműhöz kiállításra, de már nem emlékszem kiére, lehet az övére.
Most kérdeztem meg, a Tisza Lajos körúton laktak, utána pedig a múzeummal szemben a színház mellett. Most nem tudom pontosan, hogy a nagymamás testvére az nekem kim, de ő fogorvos volt, a papája meg ügyvéd, a nagymamám meg eredetileg iparművész volt, de mivel hét gyereke volt, nem dolgozott soha. A nagypapám szili Török Dezső rajztanár és festő volt, lehet, hogy láttál képeit, mert állandóan a Tiszát festette, ezért egy pár kiállítást szervezett neki a vízügy is, még halála után is.
Nem akarlak szomorítani, nálunk a terasz 27 m2, és még toldani akarunk hozzá.
Szegény ácsmester beteg lett, a tető nincs kész teljesen, de bent dolgoznak, villany, fűtés-gáz, tetőtérben válaszfalazás folyamtban.
Az Arpád hídtól nem messze lakik a sógornőm, /Forgách utca/ ott szoktunk aludni, ha Pesten vagyunk.
Heuréka! Örülök, hogy összefutottunk.:DD
Hogy halad a házad? Mi mégsem költöztünk el, sajna ahány ember annyiféle elképzelés és ezért szvsz ebből - az egyébként gyönyörű - lakásból fognak 50 év múlva az örök vadászmezőkre vinni. Én szerettem volna egy szép nagy teraszt és leginkább egy vadi új lakást, de hát az újakat nem a belváros közepén építik és le lettem szavazva, hogy az Árpád híd a világ vége. Pedig igen aranyos lakás volt, mai szemmel óriási a maga 110 m2-ével és a terasz plusz 22 m2 volt. Hát ez van költözésileg.
Szia kedves Hattyas! Látod én mindíg órákkal, jobb esetben napokkal késöbb járok a nyomodban.:-))) Majd a következő ügyeleted alatt igyexem résen lenni!
Sziasztok!
Régi fórum olvasó vagyok, de csak most "szólalok" meg először. Abban kérném a segítségeteket, hogy honnan lehetne letölteni weblap szerkesztéshez jó oktatóanyagot.