Keresés

Részletes keresés

Thomas B. Resch Creative Commons License 2007.02.02 0 0 36
Január 31-én feloszlott a zenekar.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.11 0 0 35
En voltam december kozepen Beautiful South koncerten (a Hammersmith Palais-ben) es az volt, hogy az elejen jatszottak ujakat, de a kozepetol gyakorlatilag csak slagereket. A raadas a Your Father And I volt, az elvileg utolso az I'll Sail This Ship Alone, de tenyleg mindent leadtak, amit csak az ember hallani akarhatott, az pedig kulonosen jo volt benne, hogy mind a (mittomen) 2000 ember egyszerre uvoltotte a szamokat a zenekarral, nem csak a jolertesult nehany tucat, mint otthon.

Eletem legjobb koncertje volt.
polonellike Creative Commons License 2006.08.16 0 0 34
Naná, hogy érdekel!:) Köszi a segítséget! Igaz, hogy majdnem az összes számukat sikerült megszereznem, de mégis...
Jó, hogy végre nem olyan kihalt ez a fórum! Meg nagyon furcsa, hogy magyarul is lehet a southról beszélgetni, nem csak a hivatalos fórumon:)
Hauptbahnhof Creative Commons License 2006.08.07 0 0 33

Hát hallgatnom kellene.. még nem volt elég időm hozzá.. de igyekezni fogok! Amúgy mondasz valamit, mert mikor már másodjára hallgattam már megütötte a tűrhető kategóriát... még a végén tényleg megszeretem:)

Itthon nehéz Beautiful South lemezeket szerezni, de nem lehetetlen: szinte az összes sorlemez kapható pl az MCD-ben a Nyugatinál.. vagy használt lemezboltokban kellene körülnézned: Musicland, OpenCD, RocksCD. Bár az utóbbi időben már kihaltak az ilyen helyeken is ezek a zenék. (A digipack-es Superbi-t angliából hozta a haverom.) A maxi kérdés mégnehezebb: mondhatni lehetetlen. Bár egy kivétellel találkoztam: Beautiful South - Let's go with the flow maxi... Mammut-Saturn 199Ft.. a konténerből kukáztam... senkinek sem kellett:)) 

Ha komolyabban érdekelnek ezek a dolgok, akkor még mesélek:)

Előzmény: polonellike (32)
polonellike Creative Commons License 2006.08.05 0 0 32
Minél többet hallgatom a Superbi-t, annál jobban tetszik. Hátha te is így jársz! :)
Hol lehet itthon lemezeket és maxikat beszerezni?
Hauptbahnhof Creative Commons License 2006.08.04 0 0 31

Helló-helló! Én is TBS rajongó vagyok! Gyűjtöm lelkesen a lemezeket/maxikat ...már amennyire lehetséges ez Magyarországon:) Beszereztem Superbi-t is digipack-es verzióban:) És háát.. még nem hallgattam ugyan ronggyá, de így első-második hallásra nem igazán győzött meg...:)

polonellike Creative Commons License 2006.07.10 0 0 30
Ha véletlenül erre tévedne egy TBS-rajongó, aki nem ismeri a Superbit vagy kíváncsi a szövegekre...

http://www.piczo.com/thebeautifulsouth?g=19010252&cr=2
polonellike Creative Commons License 2006.07.09 0 0 29
Szia Thomas!
Örülök, hogy végre válaszolt valaki! Superbi szerintem is nagyon jól sikerült, az egyik legjobb albumuk. Nagyon szerettem volna menni valamelyik koncertjükre májusban, de majd talán decemberben összejön...
Rajta van valaki innen a hivatalos fórumukon?

Nelli
Thomas B. Resch Creative Commons License 2006.06.29 0 0 28
A TBS rajongók eltűntek, vagy kihaltak, pedig itt az új lemez, a SUPERBI, amely ismét remek dalokat tartalmaz.
polonellike Creative Commons License 2006.05.19 0 0 27
És még mindig sehol senki...:(
Hova tűntek a TBS-rajongók?!
polonellike Creative Commons License 2006.02.06 0 0 26
Azért így utólag én is szeretnék hozzászólni a dalszöveg-dologhoz.
Tény,h egy-két szöveg első ránézésre durvának tűnik, de igazából az élet dolgairól szólnak szerintem, és teljesen őszinték. Nagyon tetszik, h végre valaki nem csak arról énekel, h "Ó, bébi, miért mentél el, gyere vissza, ó bébi".
Csak egy kicsit a szövegek mögé kell látni. Pl. Love Is se feltétlenül arról szól, h "Whilst we love please don't scream my name"
Imádom Paul hangját, és szerintem Alison is nagyon jó!!!
Bár amit írtatok, h Jacqui esetleg az újabb szövegek miatt hagyta ott az együttest, elég furának találom, mert múltkor olvastam egy régi interjút, ahol azt nyilatkozza, h ő bármit elénekel, amit Paul ír, hiszen ezek csak történetek.
Nah, mind1. Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett ez az üzenet...
polonellike Creative Commons License 2006.02.06 0 0 25
Hello!!!
Jaj, majdnem leállt a pészmékerem (hehe), amikor megtaláltam ezt az oldalt!!!! Nem is tudtam, h magyarul is van!
Itthon hol lehet megvenni a TBS lemezeket? Megvan valakinek a Forest DVD?
Üdv: Nelli
Horger Attila Creative Commons License 2005.10.11 0 0 24
Ki tud valamit a lemezboritóik grafikusáról. A Miaow a két kutyával pl. zseniális..
fokhagymabors Creative Commons License 2005.09.26 0 0 23

fölhozom!

csak annyit ismertem eddig belőlük, amit a vh1-on láttam, de az alapján tetszettek. A Rotterdam, Everybody's talking at me, meg még néhány, aminek a címe most nem...

de most itt fexik előttem a 0898! Tegnap vettem a PeCsában a bolhapiacon!

Thomas B. Resch Creative Commons License 2004.09.07 0 0 22
Hali! Én is kedvelem a zenekart, valamennyi számuk megvan, előszeretettel hallgatni is szoktam őket. Egyébként októberben kiadnak egy új lemezt, ezúttal feldolgozásokkal telítve. Üdv mindenkinek, BT
Előzmény: replikáns (21)
replikáns Creative Commons License 2004.06.02 0 0 21
Sziasztok!
Erősítem a TBS rajongók táborát. Én is nagyon szeretem a zenéjüket. Igazából nem is tudom melyik a kedvenc számom, sok ilyen van. A Miaow és a Gaze lemezüket nem ismerem de a többit igen.
Egy kis csemegének itt egy 1996-os konci: http://www.suitablemouth.co.uk/
Most éppen a 36D-t hallgatom erről. Tuti:)
tepoe Creative Commons License 2004.05.20 0 0 20
Jó az új lemez, a "Gaze" is, bár elég visszhangtalan maradt, ráadásul egy madár van a borítón.

Heaton továbbra is nagyon optimista:

That’s how it feels trying to navigate you
Even with compass and infinite time
Just when I think I’ve found some part that’s new
I find a flag already up that’s not mine

Leadfoot Creative Commons License 2003.06.24 0 0 19
Na, fölélesztem egy hozzászólás erejéig ezt a topicot!

Nekem is teccik a zenéjük. Kedvencek: Don't marry her, Rotterdam.

Egyébként emgergo, eléggé hasonlíthat a zenei ízlésünk, az általad említett bandák nagyon bejönnek (+ RHCP, Queen, Cranberries, Offspring, U2, R.E.M., stb.)

emgergo Creative Commons License 2002.11.06 0 0 18
Azért vannak még rajongók :-)Bár nekem a személyes listámon a Beautiful South úgy 5.-6. (Oasis, Travis, Coldplay, Beatles, GN'R-rel egy szinten). Velem a telekszomszédunk szerettette meg, akinek minden albuma megvan. A szövegek zseniálisak. Most még finoman fogalmaztam. Kedvenc számom tán a Good As Gold (Stupid As Mud), a Liars' Bar, az I Started A Joke, meg a Don't Marry Her. Ha vki tudna segíteni: a Delores And The Turtle oldalon található Shakespeare Wouldn't Mind koncerten és a The Beautiful B's-en kívül lehet még TBS mp3-at találni? (elsősorban koncertek érdekelnek).
Valiant Creative Commons License 2002.09.05 0 0 17
Ha minden jól megy napokon belül gazdagodom egy TBS lemezzel! Amúgy szinte mindegyik számukat imásom, épp ma hallgattam újra a Painting it red-et. Ugyanaz a hatás, mint elsőre!

Amúgy egy ideje változott a honlapjuk. Én csak pár napja vettem észre.

Ilja Iljics Creative Commons License 2002.09.04 0 0 16
De vannak!
Előzmény: Caidhan (12)
absentEE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 15
hú, csak most vettem észre, hogy írtál :)
arról a lemezről a losing things jön be nagyon-nagyon :)
Előzmény: Caidhan (14)
Caidhan Creative Commons License 2001.06.25 0 0 14
Az én kedvenc lemezem a Quench. Erről az albumról szinte minden szám ott van a kedvenceim között. Meg még a Hit Parade a Painting it Redről az, ami úgy nagyon mélyen szokott érinteni.
Előzmény: absentEE (13)
absentEE Creative Commons License 2001.06.17 0 0 13
dedede!!! :)
nagyon szeretem őket :)
és azok miatt, amiket itt alant írtatok. a durván cinikus szövegeik miatt, és ahogy ellentétben áll a néha már-már túl szép dallamokkal.
nekem a mini-correct a kedvencem, és amúgy is a miaow c. lemez. asszem egy v. két szám nem tetszik arról a lemezről.
és bírom, hogy mikor már éppen túl édelgős, jól átcsap valami najó, nem zúzósabba, de végülis majdnem :))))
Előzmény: Caidhan (11)
Caidhan Creative Commons License 2001.06.17 0 0 12
Nincsenek TBS rajongók. :-(
Előzmény: Caidhan (11)
Caidhan Creative Commons License 2001.06.14 0 0 11
Topik, támadj fel!

Ugye vannak még TBS rajongók?

Valiant Creative Commons License 2001.02.22 0 0 10
>Nem trágárul durva.
Csak durván cinikus.

Nos ez igaz. De nem ez a jellemző. Egy Ganxta-Banda mellett...???

És a zenéjük szép! Bár bevallom, van olyan szám, amit nem szeretek érteni. Valahogy nem tetszik a szöveg tartalma, ezért úgy nem figyelek rá. Csak a zenére és az énekhangra, a dallamra. Úgy viszont páratlanul szuper! Aztán van olyan dal, aminél fontos a szöveg figyelemmel kísérete.

12qper Creative Commons License 2001.02.21 0 0 9
ugye ez egy exHousemartins tag együttese?
Előzmény: Valiant (-)
Híd Creative Commons License 2001.02.21 0 0 8
Meglesz, de addig is katt ide
Előzmény: Lotion (7)
Lotion Creative Commons License 2001.02.21 0 0 7
A 36D-ben, ha f**k nincs is, de screw van.
Ez vmi sexbálvány nőről (-höz) szól.

"...
before you do just what you do
here is one thought for you to chew
the men who run the business that you sell
they screw you too
..."

Nem trágárul durva.
Csak durván cinikus.
(Tekem azért tetszik talán éppen ezért.)
Ebben a dalban meg néhány másikban is éppen az erkölcstelenség ellen szólnak. Csak hát ilyen furcsán csinálják, mint Oliver Stone a Natural Born Killers-zel.

Híd, azért ne felejts el felszállni arra a vonatra!

Előzmény: Valiant (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!