Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A 2 pisztoly közül az egyiknek menni kellene.pedersoli mortimer 44 céllövő,pedesoli le page 36 céllövő.dobozok meg vannak,lövedék jár hozzá,mindkettő szép állapotú.250eft/db
No most, hogy locsolás után mindenki dugig van pénzzel . Avagy ti már csak tojásért locsoltok???? A nagy lehetőséget ne szalasszátok el! Tulajdonképpen rajtam maradt ez a puska, mely szép, egy éve vettem, sosem lőttem vele, és az asszony is megtépázott, hogy minek olyan, amivel nem lövök, és különben is dísznek virág kell. No mindegy is, 250.000 Ft-ért vihető.
Ardesa S.A Lightning .50-es puska. A kártyája 2032.11.23-ig érvényes. Jár hozzá egy hordtáska és távcső.
250000 forint az ára. Átvehető-megnézhető Budapesten, vagy Nagytarcsán munkaidőben! telefonon vagy emailban egyeztetünk: 036302741391 email: galbacsp@weltweit.hu
Pietta 1858 New Model Army. 44 Stainless Steel fekete lőporos revolver eladó. Soha nem volt lövés leadva vele, csak dísz volt. Újszerű állapotban van. Doboz megvan. Húsvétra egy utolsó akciós áron 160 eFt-ért. Rozsdamentes acél oktagon csővel. Érdeklődni 70-321-ötvenhat06
Ott már teljes a káosz az automata cenzurázás miatt. :-D :-D Engem azért tiltottak le egyszer, mert volt egy kép egy csokis sütiről és kérdezték, "hogy mi a neve?" Odaírtam, hogy "Négercsók", mert tényleg az a neve, ezért rasszizmusért felfüggesztették a profilom. :-D :-D :-D Felülbírálatot kellett kérnem és elmagyarázni, hogy mi az a Négercsók, akkor kapcsoltak csak vissza. :-D :-D
Pietta 1858 New Model Army. 44 Stainless Steel fekete lőporos revolver eladó. Soha nem volt lövés leadva vele, csak dísz volt. Újszerű állapotban van. Doboz megvan. Ára 180 eFt. Rozsdamentes acél oktagon csővel.