Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2009.03.23 0 0 18
Ezt hívják lejmolásnak.
Előzmény: Psyche (6)
Turbó Paszkália Creative Commons License 2009.03.23 0 0 17

Szia Lujza71!

Én asszem nemsokára tarhálok egy kis ramot. Remélem gyerekem azért nem fog belőle születni.

(Neked azért gratulálok!)

Előzmény: Lujza71 (-)
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 16
Sziasztok
Ha lehet egy kicsit részletesebben.

Lujzi

tracy Creative Commons License 2001.02.17 0 0 15
Na jó, én is bevallok egy tizennyolcat:))
Előzmény: Törölt nick (14)
tracy Creative Commons License 2001.02.17 0 0 13
Részegen, 16 évesen,koncerten, további italokra elő-előfordult...
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 12
Csak el ne feled igéreted!

Lujzi

Előzmény: Psyche (11)
Psyche Creative Commons License 2001.02.16 0 0 11
Kedvem lenne, de épp most indulok újabb "sztorikat" beszerezni... (bár már nem kell hozzá kéregetnem).
Szóval, én most bele az iccakába... de holnap, vagy holnapután, ha már kihevertem a most elkövetkezendő jövés-menésemet, elmondok egy (vagy több), aranyos "kéregetős" sztorimat tinikoromból... ha kíváncsiak vagytok rá... addig is: a vörösbor jót tesz a vérgeringésnek (de ha nem, akkor is finom)...
Előzmény: Lujza71 (7)
trancsiloz Creative Commons License 2001.02.16 0 0 10
Én, kérlek szépen, egy időben szenvedélyes plecsnigyűjtő voltam. A plecsnikhez az autószervízekben lehetett hozzájutni, aholis a földön hevertek, mivel a szerelők - a rendszámtábláról való eltávolítás után - egyszerűen elszórták őket. Maga a folyamat úgy zajlott, hogy besomfordáltam a kedvenc szervízem udvarára, majd rendre lehajolgattam egy-egy kék, zöld, barna, vagy piros érmécskéért, amelyeket, ideiglenesen, a zsebemben tároltam (tudni kell, hogy a barna volt a legértékesebb, mert ilyen színe volt az új plecsniknek; a kék volt az előző évi, ebből volt a legtöbb; a többi színt már nem tudom). Közben, természetesen, igyekeztem úgy tenni, mintha ott se volnék, de azért be-be kukkantgattam az eldugottabb helyekre is, amikor úgy gondoltam, nem figyelnek. Néha ugyan az iskolába is be kellett járnom, de azért igyekeztem egyébirányú elfoglatságaimat a minimumra csökkenteni.
A plecsniket otthon szétválogattam, és harisnyatasakokban tároltam őket. Csengésük egész olyan volt, mint az aprópénzé, erről is jutott most az emszembe az egész.
Előzmény: Lujza71 (8)
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 9
Egyszer én is voltam ilyen szituban de én jegy helyett inkább egy magyar nyelvtankönyvet vettem.
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8
Másnak?
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 7
Nincs storizos kedved?

Lujzi

Előzmény: Psyche (6)
Psyche Creative Commons License 2001.02.16 0 0 6
Lujzi! Nehogymár szégyeldd magad! Tizenévesen én is rengeteget kéregettem! De akkor (80-as évek eleje) ez normális volt... szinte mindenki ezt csinálta...
Ma már abban a helyzetben vagyok, hogy rendszeresen adhatok a kéregetőknek. Nekik ma már - sajnos - ételre-italra kell, s nem arra, amire hajdan én kértem (pl. koncertjegyre vagy egy könyv árára).
Mindenkinek van szégyelnivalója. Ha nem a kéregetés, akkor más...
Előzmény: Lujza71 (5)
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 5
Szóval itt senki nem kért még rajtam kivül.
Szégyelem magam de nagyon. ):-))))))))))))

Lujzi

Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 4
Bocsi
Halom utcai rock klub

Lujzi

Előzmény: döbrögi (1)
Lucacica Creative Commons License 2001.02.16 0 0 3
Figyelj, ha normális a férjed, akkor megérte... De ebben a szituációban én biztos nem tettem volna ezt. Csak akkor lennék képes rá, ha az én, vagy a családom megélhetése lenne a tét.

Kérdés: te adsz pénzt a kéregetőknek?

Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 2
Igen

Nem biztos de úgy 50 ft körül.
Nem futtot be,úgy se ismeri senki.

Lujzi

Előzmény: döbrögi (1)
döbrögi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1
Ha még együtt vagytok, biztos, de ez nem derült ki egyértelműen.
Mennyi volt az a jegy? Melyik színpadon nyomult?
döbrögi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 0
Adok neked, na mennyit? Igen, nulla pénzt!
Lujza71 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Szégyen-nem szégyen én már kéregetem ,sikerel szerencsére.

198?
Koncert szerelmem bent a szinpadon én kint pénzem otthon 1,5 órai útra. Én összeszedtem a jegy árát. A koncert után kezdtünk el járni.Ma csodálatos leányom édesapja.Na megérte?

Lujzi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!