Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.19 0 0 198

Jelen! Metalhead és rocker létemre nem bírom elviselni őket. Legalábbis azt, ami lett belőlük. A thrash metal korszakuk még jó volt. Az utolsó jó albumuk a Fekete Album volt, ami utána jött, az értékelhetetlen. (Bár már hallottam, hogy a Death Magnetic és a Hardwired to Self Destruct nagyon jóra sikerült, én nem tudom konkrétan, mert a megnevezett anyag után én lemondtam a Metallicáról.) A Load, a Reload és a St Anger gyalázatosak voltak. Ez van, eladták magukat. Nem szeretem, amikor eladják magukat az együttesek. Sajnos beáramlottak a mainstream-be.

Értékeléseim:

Régi Metallica: 5/10 (mert személy szerint a régi számaikat ósdinak tartom, de azért hallgatható).

Új Metallica: 0/10

De még mindig inkább a Metallica, mint az Anthrax. Szerintem az a Big 4 leggyengébb tagja. Az Anthrax-től soha semmi nem tetszett (bár az S.O.D. atom, de az csak mellékprojekt volt).

Most pedig visszahúzódok a sarokba, mielőtt a Metallica rajongók hada széttépne azért, mert van saját véleményem...

Kraszi01 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 197

Bassza meg a jó k....va édes anyját,aki ilyen fórumot nyit...

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.20 0 0 196

amúgy a zenéjük jó, de csak a pénzért csinálják az egészet, emberileg is nullák

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.20 0 0 195

jelen

lalipapi123 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 194
Sziasztok!

Eladó 3 db M szektoros üllőjegy 19500/db.
Érdeklődni 0620-359-69 59-es számon.
rockrajongo Creative Commons License 2010.05.07 0 0 193
Sajnos meló miatt nem tudok menni. Gondoltam, ne vesszen kárba. Inkább menjen el valaki helyettünk.
rockrajongo Creative Commons License 2010.05.07 0 0 192
Metallica KONCERTJEGYEK ELADÓK!

Eladó 2 darab limitált, kiemelt állóhely a 2010. május 14-i Metallica World MagneticTour 10 koncertre.
A jegy közvetlenül a színpad elé szól: Front of Stage jegy: színpadhoz közel, zárt, limitált rész! Első nap elfogytak a kiemelt álló jegyek.

A jegyek garantáltan eredetik, hologrammal és hitelesített jegyirodai felülbélyegzéssel ellátottak.

Személyesen átvehető Debrecenben és környékén egy előre megbeszélt időpontban, valamint utánvéttel postázva
Email: rockrajongo@gmail.com
Tel: 20/44 349 hetvenhét
kamilyon04 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 191
NAGYON OFF PETTYának

Pentax adok veszek fórumból kereslek. Van egy eladó 35-70 em. Mail publikus, ha publikus lenne a mailed, akkor nem irtam volna ide.

BOCSI!!
Előzmény: petttya (45)
minocska Creative Commons License 2009.07.07 0 0 190
Hali!

Ha mégis úgy döntenél, hogy nem utálod, két cd-m eladnám.. az egyik Metallica - ReLoad a másik Nightwish - Wishmaster... keress mailben: szupervumen (kukac) gmail (pont) com
csabbba95 Creative Commons License 2009.05.11 0 0 189
Ki az a b**rom, (már bocsánat) aki ilyen fórumot nyit? Én is elkezdthetném szarozni azt, amit te hallgatsz. Ha utálod, minek nyitod meg ezt a fórumot? Tudod jól, hogy a legtöbb ember, aki bejön ebbe a fórumba, csak azt írja le, hogy mekkora egy tuskó vagy...
Scary Guy6 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 188
hülye ez a metalhead. XD
bgp Creative Commons License 2007.08.22 0 0 187
Emberek...aki utálja a Metallicát az ne hallgasson azt..ennyi...amúgy én meg azt rühellem ha valaki MONOTON módon képes 20-30évig  u. azt zúzni... az jön be hogyha 25-60 éves koráig valaki hosszú hajat hord(már szar ritkás meg festeni kell de azért jó...)és ugyanolyan agresszív lázadó zenét játszik?...amúgy meg nekem se jött be James amikor megláttam 2006ban h 60 évesnek kinéző papát csinált magából a hátranyalt hajjal meg a hófehér szakállal, de ez van, elfogadtam, és így is nagyon bírom a 'tallicát...császtok
habetler Creative Commons License 2006.10.31 0 0 186
Én nem utálom ôket. Már csak azért sem, mert sokunkat vezetett be ebbe a mûfajba az a bizonyos "fekete lemez".
Elvitathatatlan, hogy letettek valamit az asztalra. Kommersz vagyok: nekem a pályájuk közepén tetszettek a legjobban, a legeleje meg a legvége már nem annyira.
Devilsdance Creative Commons License 2006.10.24 0 0 185
hát skacok ez a topic annak az embernek a szegénységi bizonyítványa aki létrehozta!! SZ Á N A L M A S Nah de skacok nem titkolom én Metallica fan vagyok! ÉS PONT LESZAROM H HÁNY K.Csögnek nem tetszik a zenéjük v a st anger! Csak gondoltam ide be kell irnom h gratula ezeknek a fikázós fejeknek! Viccesek vagytok!:)
Jumping Jack F. Creative Commons License 2006.01.08 0 0 184
Kifogástalan állapotó Metallica maxik eladók reális áron. 06 70 2969590
leafclover Creative Commons License 2005.12.27 0 0 183

Azért aki a SF-i filharmonikus zenekarral lenyom egy közös bulit, nem lehet annyira amatőr...szerintem...

meg a maidenről is esett szó, hát ők albumon belül is másolják a számaikat...

Szerintem azért fanyalognak sokan a black utáni metallicától, mert a régi metal zenéktől eltérő felépítésűek az újabb dalaik. A régi kaptafa ugye: egy alapritmus-néhány versszak-refrén2szer3szor-gitárszóló-alapritmus-refrén2szer és vége...az biztos, hogy az újabb metallica ettől eltér, mert egy-egy számon belül van lassabb és gyorsabb, pörgősebb rész is, ami szerintem profi, de persze mindenkinek megvan a saját kedvence, nem muszáj mindenkinek a metallicát szeretni,nem vagyunk egyformák-még ez a szerencse...Én speciel csak ezt hallgatom, erre a fórumra véletlenül leltem rá, gondoltam leírom a véleményem...Boldog újévet mindenkinek!

d4mi3n.hu Creative Commons License 2005.11.14 0 0 182

Hát, nem szép dolog fikázós topikot létrehozni. Akinek nem tetszik, ne hallgassa. Vagy akinek nem tetszik az új, az hallgassa a régit. Miért ne nyitnék egy topikot azzal a címmel hogy "Buzi hevimetálosok"? Végülis lenne alapja... Nagyon kemény gyerekek, bőrkabát-bakancs-bőrnaci,  bármikor átmennek a betonfalon, de úgy visítanak, mint valami fürdős qrv@... Azért nem nyitnék, mert fölösleges, gyerekes és másokra (ti. hevimetálosok) sértő.

Persze bárki megteheti, szólásszabadság van, de nem ez dönti el egy banda sikerességét, hanem a világszerte élő több millió fanatikus és az eladott lemezek száma, amiben a Metallica-nak nincs szégyenkeznivalója. Nem is beszélve a klippekről (One, Whiskey in the jar óriási sikerek még ma is).

A St. Angerről annyit, hogy szerintem ez - a fekete albummal karöltve - a legjobb, legőszintébb eresztésük, bár tény és való, hogy a számokat túlságosan elnyújtották

Aki utálja a Metallica-t, az nézze meg a Some Kind Of Monster DVD, hiteles képet kaphat róluk, és talán kicsit meg is kedveli őket.

Menjetek koncertre!

Egy Met-fan

D H Creative Commons License 2005.08.26 0 0 181

ez a szentengör tényleg egy hányás...

(lerí ról a körülmény, ami uralkodott a Metallicában, amikor ezt a sz@rt összehozták...)

Előzmény: Oliveira (179)
D H Creative Commons License 2005.08.26 0 0 180

hát igen...

"nem tudnak másféle zenét játszani..." van ebben valami...

de nem ez a baj önmagában, hanem az, hogy ennek ellenére mégis játszanak...

(A feket album óta csak csúsznak lefelé egyre lejjebb, mindig egy kicsit más a sorlemez, és mindig egy kicsit/nagyon szarabb, mint az előző lemez...)

(szerintem)

Előzmény: Alexander the Great (177)
Oliveira Creative Commons License 2004.11.05 0 0 179
Most találtam erre a topikra. Nekem pl. pont a black-load-reload-garage-s&m albumok jönnek be inkább. Ami viszont minden kétséget kizáróan szar és igénytelen és szánalmas az a szentengör. Több, klasszikus Metallica-rajongó barátom szerint is rémesen gyökér.
kihaeennem Creative Commons License 2003.07.02 0 0 178
Mi a faszom az a Metallica? :)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.02 0 0 177

Egy Steve Harris nevű pofa nyilatkozta az alábbiakat pár éve:

"Lassan 20 éve állunk a szinpadon és készitünk lemezeket.Nem mondom,hogy töretlen népszerüségnek örvendünk de nem is ezen van a hangsúly."

Az Iron Maiden mindig is játszotta a saját különleges stílusát és ettől akkor sem tért el amikor nem ment olyan jól a szekér és egy kis fazonigazitással esetleg aktuálisabbak lehettek volna.
Azonban a kitartásnak meg lett a haszna mert napjainkban ismét fénykorukat élik és népszerübbek mint a Metallica.

A Metallicával az a baj,hogy nem tud másféle zenét játszani.tiszteletre méltó az,hogy próbálnak sokszínűek lenni viszont be kellene látni,hogy ők nem az kategória mint a Led zeppelin vagy Queen akik valóban tudtak lemezről lemezre változni.

KALYBER Creative Commons License 2003.06.24 0 0 176
Oké.
Az Offspring... már vagy három album óta a saját számaikat fordítják meg...

Manson... most még talán a rajongók nem elég igényesek, hogy valami újat várjanak el. Szó nélkül megveszik a legújabb albumot... Manson meg lubickolhat még pár évig gondtalanul a kialakított imázsában... de vajon meddíg húzza?

biztos vagyok benne hogy bőőven akad még ilyen...

Előzmény: Kátai Tamás (175)
Kátai Tamás Creative Commons License 2003.06.23 0 0 175
légyszíves még kettőt
Előzmény: KALYBER (174)
KALYBER Creative Commons License 2003.06.20 0 0 174
Én tényleg nem köcsögségből szidom őket.
szar és kész be kell látnunk.
ugyanígy szar a Red Hát Csili Peppőrsz, akik már ezer éve önmaguktól lopnak. Hasonlóképp járatja le magát Axl Rose az "új Gánzal". És még sorolhatnám. na majd még előveszek egy két nevet...
KALYBER Creative Commons License 2003.06.19 0 0 172
élsz?
Metaldetector Creative Commons License 2003.06.19 0 0 171
Jol beszelsz KALYBER!!!
Előzmény: KALYBER (170)
KALYBER Creative Commons License 2003.06.19 0 0 170
Nem olvastam csak a topiccímet:

Sohasem kedveltem a metallicát.
DE MOST AZ ÚJ KLIPPEL ÚGY LEJÁRATTÁK MAGUKAT HOGY CSAK ÚGY NYEKKENT! HA MÉG MARADT VOLNA EGY KIS ESZÜK, RÉG FELOSZLOTTAK VOLNA!!!
most ennyi

Metaldetector Creative Commons License 2003.06.19 0 0 169
Jajj!!! Menjetek mar ki az utcara tuntetni, mert valaki mert nyitni ilyen topic-ot.
Metallica SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!
körömpörkölt Creative Commons License 2003.06.18 0 0 168
Most mit lázadoztok pöcsök? A Metallica 95 óta száksz, most hallgattam a st éngert, aszittem linkin park a refrénnyivákolás, hát ez égő, mert egyébként meg a gyökerekhez akarnak visszanyúlni a szolíd tresseléssel, ami nem lenne rossz, ha nem lenne rossz.

perkölt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!