Keresés

Részletes keresés

gottlieb_karcsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 5
Jó, hogy a linkkel egyértelműsítetted a helyzetet, most már hiszem, vagy hajlok rá, hogy ő a bűnös. A topikkal mégsem a bűnös-nem bűnös problematikáját akartam körbejárni, inkább az a helyzet érdekel, amibe a fiú szülei kerültek, vagyis hogyan lehet megélni, elviselni egy ilyen tragédiát. Egyrészt a lány szülei, elveszíteni a gyermeket, így, gyilkosságban, és nem hasonlítani, mégcsak nem is egymás mellé tenni, csak észrevenni azt is, hogy a fiú szülei, ők is elveszítették a gyermeküket, de ez évekig tart, szerintem élve nem jön ki a börtönből, és látja az egész ország, szégyen is, az ő szégyenük, az ő gyerekük, és még az érdekelne, vajon mit hisznek a szülők, bűnös vagy ártatlan. Ez az igazi horror. Gyorsan el kell felejteni. Süllyedjen a topik.
Előzmény: HellFire (4)
HellFire Creative Commons License 2001.02.14 0 0 4
Mivel az ui-ban feltettem a kérdést, meg is válaszolom.
(Tánczos tizenhárom évet kapott)
Mégis csak találtak és ez éppen elég. Innentől kezdve tiszta sor, hogy nagy szart kavart magának a srác.
Az édesanyját valamennyire sajnálom. A fickót nem. Tövény van és kész.
Előzmény: HellFire (3)
HellFire Creative Commons License 2001.02.14 0 0 3
Az, hogy a gyanúsított maga ellen vall, demokratikus államban - tudtommal - nem bizonyíték, amíg tárgyi bizonyítékokat nem mutat fel.
Tehát ha én azt mondom, hogy én lőttem rá Arafat testőrére és még a repülőjegyet is megmutatom, ráadásul be vagyok jegyezve azok névsorába, akik a kérdéses időpont előtt vagy után oda vagy vissza utaztak a gépen addig simán ártatlannak tekintendő vagyok, még ha így is történt! :)
Egyészen addig, amíg meg nem találják nálam a fegyvert, nem azonosítják, stb...

Jogászt ide, mert lehet hogy hülyeségeket beszélek, de én valami ilyesmiről tudok.

ui. Milyen tárgyi bizonyítékot találtak a sráctól? (Találtak valamit?) Az, hogy nem azonosítható a fickó DNS-e, mert olyan szennyezett volt a kislány ruhája a saját vérétől nem azt jelenti, hogy közvetett bizonyíték is elegendő az ítélkezéshez, csak annyit, hogy ez a bizonyíték alkalmatlan a bűnösség bizonyításához.

Előzmény: Törölt nick (0)
gottlieb_karcsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2
Nem is arra gondoltam. Lehet, hogy bűnös, nem lehet véleményt mondani. A lényeg, amit az anya átélt, bűnös, ártatlan, hihetetlen tragédia mindenképp, hogyan élheti ezt meg, mire gondolhatott, mit érezhetett? Sehogy sincs igazság, az anyára gondolj, ő is elvesztette a gyermekét. Élőhalottnak látni a fiát. Hogyan lehet kibírni ezt?!?
Előzmény: Törölt nick (0)
HellFire Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1
Ezek után 0 az esélye, hogy valaki tanunak jelentkezzen hasonló bűncselekmény esetén.
Előzmény: gottlieb_karcsi (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 0
Közel nulla, amit az ügyről tudunk, ezért kár következtetéseket levonni.
gottlieb_karcsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 topiknyitó
A körmendi gyermekgyilkosság, ahogy mutatta a híradó az ítélethozatalt, másodszorra, a legfelsőbb bíróság visszautalta, aztán jött az újabb tárgyalás, most az ítélethozatal. Összeesett a vádlott, tizenhárom évet olvastak a szemébe, huszonkét éves lehet talán, öregember volt, három évet töltött a börtönben, és összecsuklott, kicipelték, aztán vissza, hátborzongató volt, ott volt az édesanyja, mit érezhetett?

Most lesz az m1-en, állítólag nincs bizonyíték, lehet, hogy ő a tettes, a legaljasabb bűntény, és lehet, hogy ő a tettes, de lehet, hogy nem, szó volt róla, hogy a rendőrségen rábeszélték a vallomásra, a méltányosabb elbánásért, és a dns sem mutatott semmit, aztán lett belőle ez, arra gondoltam, ha mégsem ő, akkor mindenkivel megtörténhet, derült égből, a semmiből, egy élet vége, kettőé, és még többé, lehet ennél nagyobb tragédia?

Hanem az anya, ahogy látta a fiát ott, három évet töltött börtönben, és biztos sokminden történt vele odabent, és öregember lett a fiúból, összecsuklott az ítélethírdetéskor, és ezt látta az anya, mit gondolhatott, hogyan érezhetett?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!