Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.24 0 0 4
Vazz, már el is feledtem, hogy ide is írtam ... :-((

zeteny : köszi BNC-s kábel szereztem azóta, így ez tárgytalan.

misterix : ez a problem viszont a BNC-sel is él :-( A LoadPowerProfile lefut rendesen ez biztos ugyanis a képet elveszi (sima blank screen), de a led marad zölden.
Azóta nem nagyon kellett, ha hosszabb távra magára hagytam (ritkán) a gépet monitor kikapcs volt. Nem valami elegáns, de hatékony. Most viszont kényelmesebb lenne ha nem kéne ki-be kapcsolgatni.
Szóval a probléma él, várom az ötleteket.
thx.

misterix Creative Commons License 2003.05.05 0 0 3
Hi MCAlone!

Az msconfig paranccsal a run-bol elo lehet varazsolni a startupot, ahol van egy olyan bejegyzes, hogy LoadPowerProfile, ennek le kell futnia a windows indulasakor, hogy lepihenjen standby modba a moncsi. Nem bizti hogy ez a baj, de gondoltam szolok, mert en pont ezzel sz*ptam, raadasul ilyen EIZO moncsival.

Misterix

zeteny Creative Commons License 2003.04.14 0 0 2
Szia

Nekem van egy új BNC-s csatim (szintén Eizo monitorhoz szereztem). Ha érdekel írj emailt Ára: 3000 Ft -Nekem többe került :(-
Egyébként én is egy Eizo monitorhoz (Flexscan750i 21') akartam használni, de sajnos a monitor rossz volt (de viszont ingyen kaptam)
Üdv: Zétény

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1
No akkor up.

Adott egy F56-os moncsi.
Részint az érdekelne tudja e valaki, hogy ehhez a típushoz honnan lehetne BNC-s (!!) csatit szerválni. (vagy valami minőségi rendeset)
A másik gondom meg az, hogy (XP alatt) a monitor kikapcs nem műxik, bármelyik powersave verziót (Nutek, DPMS) is állítom be a saját menüjében. Ha teljesen leállítom a gépet akkor kikapcsol szépen, de standby/suspend-ben nem akarja.
Ötletek ?

Előre is köszi.

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.22 0 0 0
>Szeretném végre a Linuxot is feltenni a gépre, de ez csak karakterres módban megy.
Na ne m0nd?!
Előzmény: trabikiller (-)
trabikiller Creative Commons License 2001.02.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Átböngésztem a régebbi témákat, de nem találtam választ a monitor problémámra.
Ami pedig a következô: nem egyformán használható windows és Dos alatt. Pl. ha elsônek bekapcsolom reggel, a Dos módban is szépen kiirja a karaktereket, de miután belépett a Win98-ba, utána már nem tudok teljes képernyôs Dos programokat futtatni. Csak színes csíkocskák vannak a képernyôn. A monitoromon elvileg van egy kapcsoló erre, de csak egy pillanatig látszik a Dos-os kép, ha átkapcsolom. Miután bemelegedett és pl. újraindítom a gépet, már szintén csak csíkok látszanak indulásnál, míg be nem töltôdik a Win. Csekély vigasz, hogy ez alatt gyönyörű képet ad... A monitor típusa: EIZO 9070S 16 inches, a videokártya: ATI Rage Pro II. 8 Mb.
Tehát, ha valaki tudja, hogy ez miért van, netán tud valami trükköt, hogyan lehetne ezt a jelenséget kiküszöbölni, írjon bátran!

Köszi!
Ui:
Szeretném végre a Linuxot is feltenni a gépre, de ez csak karakterres módban megy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!