Végül is a legjobb a párbeszéd közbeni megfutamodás. Írsz valamit aztán azzal a nickel lelépsz. Gondolom majd egy másikkal elolvasod... Ez olyan kretén hozzá állás. :P
S mivel nem vagyok hívő, így nem hiszek a pokolban meg a mennyben sem. :P
Gazember is vagyok, mert 1970ben születtem. ?
Nem szerettem az Oroszokat,az ideológiájukat, de legfőképp a szláv nyelveket/ nyelvüket. Kötelező volt azt tanulni, de csak annyira erőltettem meg magam amennyire kellett.
Nem voltam/ vagyok baloldali. Sőt! Anno sokan csak kényszerből az előbbre jutás miatt voltak akkor egypárt tagok.
Magyar Néphadseregbe vonultam, s Magyar honvédként szereltem.
Nem öltem embert, állatot. Többnyire betartom a törvényeket. (még akkor is, ha notórius gyorshajtó vagyok) :P 1988 óta ugyan az a munkahelyem.
Aha. Te vagy a KGB? :P Nem lett patália az orosz bukta miatt. Sőt második félévben a töri miatt sem. :P Többi évben no problem. Év végén már inkább lett volna. Ciki azért az év ismétlés. Az elbaltázott nyári szünet meg pláne. ;) Orosz nyelvet akkor sem meg most sem szeretem. Sőt. Történelem meg jobban érdekel, mint akkor. :D Volt pár osztály társam aki "elvérzett" így később érettségizett. Nem mentek szakmunkásba. Volt aki ment, de nem tudom hova. Volt olyan is aki 2 év Kafka gimi után lett az osztálytársam. S olyan is aki 2x járta az elsőt, 2x a másodikat. De velünk azért leérettségizett. 84-88ban már nem ették olyan forrón a kását. Az öregnek is meg volt még a feje. De már peresztrojkás kezek báboztak vele.... :P
"Egyébként a középiskolában első félvben megbuktam oroszból.
Elvből útáltam...
Magán tanár segítségével 1,51 es átlaggal átmentem év végén.
Szerencsére az építőtáborban az orosztanárnőm volt a felügyelőnk.
Aztán minden évben hasonló eredménnyel vettem az akadályokat;-)"
A valóság az kisfiam, hogy egyszer valóban megbuktál oroszból de akkor abból olyan cirkusz lett otthon is és az iskolában is hogy nyáron éjt-nappallá téve tanultál, hogy még egy ilyen szégyen ne történjen meg. Apádnak is sok kellemetlensége adódott ebből és négyszemközti beszélgetésen mosta meg a fejed, hogy ha nem akarod őt is tönkretenni akkor a továbbiakban benő a fejed lágya...tanultál az esetből és ötösre pótvizsgáztál aztán soha nem volt a továbbiakban veled probléma.
A jópofáskodásodhoz meg annyit(amit idéztem fentebb, hogy a rendszerváltás előtt komoly világ volt és kemény mert aki nem állt be a sorba(mint te is HA a pótvizsgán megbuktál volna)akkor eltanácsolnak szakmunkásképzőbe ami a meghurcolás következtében is szégyen és apádnak is oda lett volna a munkahelye.
Hát ÍGY poénkodj a rendszerváltás előtti évtizedekről...!
Az lehet,hogy végignézted és nem találtál. Annyira nem érdekelnek a közösségi oldalak,hogy én nem szerkesztem a profilomat,ahogy beregiztem,az úgy maradt. Pl lánykori vezetéknév,régi lakhely,fotók...... Feladtam a leckét? Ha tényleg annyira bizonyítani kell a "tutiságot" vagy kort,mert szépséget nem tudok,nem is akarok,akkor jelezd ezt egy emilkében. Habár, nem tudom akarsz-e rémálmokat magadnak?:DD
Lefagyott? Mondd neki,hogy "mukodj",hátha bejön az Uri Geller féle csodatevés!:)))Ilyen nehéz rejtvényt feladni nekem? Még jó,hogy a gugli velem van!:)))Na várjunk,a szent csak a keresztnevet kapta tőled,a szent jelzőt neeeem??:DD