Keresés

Részletes keresés

galocza_ Creative Commons License 2024.07.31 -1 0 189

Drága Lajos!

Kölökkorom nem egy kedves percét tetszettek szerezni nekem - és köszönöm.

Kettévált család tagjaként Spectrumos, később C64-es (még később PC-s) lettem.

Kiadványaikat mindig igyekeztem mielőbb megszerezni (az Elszab-téri újságos néni volt a kedvencem).

De most egy csöppet a címről: CovBoy nagyon hamar átment egy pöcsbe.

Legyalázott olyan kölyköket, akik olyansmiket írtak, amit akkor - ha elég bátor lettem volna - én is írtam volna.

Sajnálom, h Hofit idézzem, nem tudom, h ő kivel kefélt, h ott maradt, de ki kellett volna rakni, s hamar....

Üdvözlettel és köszönettel a sok szép évért,

Többszörös SPV...stb tulajdonos,

galocza

aCoVosLajos Creative Commons License 2011.05.29 0 0 188

Hahó mindenkinek!!!

Turnét mi nem szervezünk (mint az 50 éves fennállását ünneplő OMEGA), de 15 (vagy ki tudja mennyi) év után egy egyszeri és megismételhetetlen 'koncert' erejéig ismét összeáll a nagy CoV csapat itt:

http://arok.intro.hu

(2011. július 29-31)

Nagy megtiszteltetés a számunkra is, hogy ezen a patinás partyn mi is megjelenhetünk, ám a szervezés nem olyan egyszerű, de mindenképpen jól állunk. A 'mag' szinte minden tagja (én - 1,0, Székely Laci - 0,75, Kiss Laci - CoVboy, Müller Misi - Getto maestro) már jelezte részvételi szándékát, Getto maestro pl. csak emiatt utazik haza Amszterdamból, Hollandiából, ahol jelenleg él, de másokról is tudunk, akik csak emiatt az esemény miatt utaznak 5-10 ezer kilométert, hogy itt lehessenek (pl. Csernoch János / Jean - Panamából).

Az Árok 2011 szervezőivel abban maradtunk, ha a mi oldalunkról 100 % a dolog, akkor indítjuk az ezzel kapcsolatos kampányt, de szeretnénk az egykori külsős újságírók teljes garmadáját is felvonultatni, és ez a még keményebb dió, sokan települtek le az elmúlt 10-15 évben külföldön, főleg a tengerentúlon.

Egy azonban biztos, én mindent megteszek, hogy a magot alkotó 4 ember ott legyen (ha nem is végig a teljes programon), még akkor is, ha a hátamon kell lecipelnem őket a helyszínre.

Viszünk le "kegytárgyakat" vannak még eredeti felbontatlan CoV-os pólóink, magazinjaink, évkönyveink, szívesen ajálunk fel ilyeneket tombolára, nyereménytárgynak stb. stb.

Itt, ezen a fórumon is, de hamarosan - a szervezőkkel egyeztetve - a megadott linken keresztül is további infókat adunk nektek arról, mikor lehet majd ott velünk biztosan találkozni.

Rucz Lajos (1,0 - ex CoV)

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.11.28 0 0 187
Láttam most már én is a Final Fantasy filmet. Egy rakás trutyi a sztori. Enyhe Titan A.E. feelingje is volt. Meg mi ez az ufoszellem, meg mivel lövöldöztek ezek a szellemekre???? Tiszta gagyi.
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.09.01 0 0 186
Van neki fórumja itt az Indexen... Egyébként meg holnaptól ECTS, ott is kint lesz, gondolom lejön majd a hírekben ;)))
Előzmény: im2lazytosetthis (185)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.01 0 0 185
Mi lesz az új projekt ? Vagy nem maradsz Vami-nál ?
Előzmény: Laa-Yosh (174)
Galocza Creative Commons License 2001.09.01 0 0 184
neeeee! elkezdünk itt kellemesen cpzni, erre ebből is konzol vs pc lesz. mennyetek a supergamez "a pcs játékoknak leáldozott" topicba, tán tietek lehet a 20000. hozzászólás (cca 15000nél járhatnak most...) egy tanács: NE olvassátok el az összes hozzászólást... 8)
Sir Lajhár Creative Commons License 2001.09.01 0 0 183
Na ja! Akkor ott tartunk, hogy ha évente kijön 1 új Ps akkor cirka 100 darab ezres.
Ugyan! Mutasson valaki 1 olyan magyar családot akinek ez gondot jelent!!
Ha még is van ilyen.... A kérdés csak az, hogy a régiekre is fejlesztenek, vagy csak az újjakra? Teszem azt 1 új játék kijön Ps-re Ps2-re is?? Mert ha nem akkor csak venni kell 1 újjab tipust. Vagy ne játszon a gyerek. Levél nehezéknek még így is jó.
Csendben kérdem: Miért vesz valaki Ps-t??
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.09.01 0 0 182
Inkább add el a kinaiaknak, azoknak ugy sem lehet szállítani. Vagy csinálj belőle rakétát:)
Előzmény: cue (181)
cue Creative Commons License 2001.08.31 0 0 181
"Mennyi is ma 1 Ps2?? (Tényleg nem tudom) Mit használhatok fel cserére egy Ps-ből, ha kellene az új?? (azontúl, hogy eladom néhány 10 ezerért valami baleknak) "

90.000-110.000,-Ft attól függően, hogy hol veszed.
Felhasználhatod a kontrollert, a memória kártyát, a régi játékokat és az összes kábelt.
Persze csenben jegyzem meg, hogy nem a cserélhési lehetőségek miatt dönt az ember egy konzol mellett....:)

Előzmény: Sir Lajhár (179)
drotmalac Creative Commons License 2001.08.31 0 0 180
:)

amugy a ps2-n lehet irott cd-kkel jaccani?

Előzmény: Sir Lajhár (179)
Sir Lajhár Creative Commons License 2001.08.31 0 0 179
Laa-Yosh:
Na jó! +győztél.

drotmalac:
Cov. minden előnye ellenére már a kezdetektől Pc ellenes volt. Emléxem anno (100 éve) valaki tanácsot kért Tőlle, hogy Pc-t, vagy Amigát vegyen. Cov. barátunk már akkor lebeszélte a Pc-ről és az Amigát ajánlotta. Elképzelem a srác arcát, amikor cirka 1 év múlva a hajára kenhette az Amigáját ahogy én is a C64-esemet, mert a Pc-k akkorát szakítottak a piacból, hogy mind a két gépnek lejárt az ideje.
Mellesleg ha én procit akarok cserélni 10-20 ezresből megúszom. Ha írott Cd-vel szeretnék játszani, nem kell ba*szogtatnom a gépet hozzá.
Mennyi is ma 1 Ps2?? (Tényleg nem tudom) Mit használhatok fel cserére egy Ps-ből, ha kellene az új?? (azontúl, hogy eladom néhány 10 ezerért valami baleknak)

Laa-Yosh Creative Commons License 2001.08.30 0 0 178
Mit gondolsz, mit csinálok itt bent estig? A Hancu meg szabin van - mit mondjak, ráfért ;)
(Amúgy most egyikünk se ketrecezik, hanem...)
Előzmény: Long_Gun (176)
J-MAN Creative Commons License 2001.08.30 0 0 177
Hagyjátok már békén szegény Pivo-t!(mostanában különlegesen elfoglalt-még egy nyamvadt Monkey Island 4,Tropico,Omikron leírásra sem futotta idejéből.Pedig segítség gyanánt még Queenie-t a cow-ot is rendelkezésére bocsájtottuk volna. A feldobott virtuális sörökről meg már nem is beszélek)

Menjetek át inkább a másik topicba, ott láthatjátok mi maradt nekünk a mesterből...itt megbicsaklott a hangom....
csak a nosztalgia....

meg pár 576 Kbyte....itt meg a szemem opálosodott be...
Nem is bírom folytatni..

Long_Gun Creative Commons License 2001.08.30 0 0 176
Pivonak foglalkozás közben elkövetett vétség büntetéseként nyomják a markába a cd-ket meg dvd-ket, tehát a Tesco-ban maximum csak sert vesz. Másnak meg az is jó ha TDK cd forog a bütykölt ps2-ében. Kollega azért gondolta az alketrec csúszást, mert a dolgozók MUNKAIDŐBEN!! itt tesznek vesznek az indexen, és akkor tényleg nem tudjuk megvenni a fa alá. :D
NYOMÁS VISSZA DOLGOZNI!!!

Big Boss

drotmalac Creative Commons License 2001.08.30 0 0 175
pivo

A PC legalább kitölti az ember idejét, példának okáért: remek szombat délutáni elfoglaltság az elrepült billentyűk keresgélése. Meg az is milyen jó, hogy csak egy-két PS2-t kell évente rákölteni, hogy a legfrissebb játékokkal reptethessem a billentyűket!

a ps2-re meg félévenként hány pc árát kell rákölteni, hogy egyáltalán játszhass valamivel.a tesco-ban nem ingyé' aggyák a gammacédéket ha jól tudom :((

Előzmény: Pivo (108)
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.08.30 0 0 174
Onnan, hogy grafikusként dolgoztam a projekten kb. 1 hónappal ezelőttig.
Előzmény: Sir Lajhár (173)
Sir Lajhár Creative Commons License 2001.08.30 0 0 173
Honnan tudod? Honnan tudod??
Én is tudni akarom!
(Koltai megrendezi az Alon in the dark 4-et . Pogány judit lesz a főszereplő.)
Előzmény: Laa-Yosh (172)
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.08.28 0 0 172
Márpedig amit az Alcatrazról írt, az marhaság, és ezt egészen biztosan tudom...
Előzmény: Sir Lajhár (171)
Sir Lajhár Creative Commons License 2001.08.28 0 0 171
Nem terjeszt marhaságokat!
Mellesleg a Jancsó Miki filmre viszi a Quake hármat. Réz Andris lesz a főszereplő!
Előzmény: Laa-Yosh (170)
Laa-Yosh Creative Commons License 2001.08.27 0 0 170
Plíz ne terjesszél marhaságokat...
Előzmény: ALIEN(tm) (165)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.08.27 0 0 169
Inkább majd dvd-n kiveszem valamelyik tékából:P
Előzmény: Sir Lajhár (168)
Sir Lajhár Creative Commons License 2001.08.27 0 0 168
Hmmmm..
Akkor lehet én is megnézem??
Mondjuk majd videón.
Előzmény: GAMER (167)
Galocza Creative Commons License 2001.08.26 0 0 166
alric: MEGATHANX. sok kincset leltem ott...

alien: senki se szidta a mátrixot

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.08.25 0 0 165
Jaj de rég jártam itten, és erre lemaradok mindenről. Szal az Álkátraz-bról olyat hallottam, ha nem készül el karácsonyra, dobják a prodzsektet.
Amúgy meg mé kell szidni a Matrixot. Ilyen még nem volt filmen, az, hogy könyvben már akadt hasonló az mellékes.
Egy FF-el sem játszottam, remélam attol még érteni fogom a filmet:)
alric Creative Commons License 2001.08.24 0 0 164
angol konyvek itt
Előzmény: Galocza (161)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.08.21 0 0 163
Ah, most látom, hogy már ott is figyel a pocstafiókban, nagyszerű, thnx.
Előzmény: Liquid_FX (162)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.08.21 0 0 162
Nekem viszont jöhet, lusta vagyok kihlászni a net mocsarából... :-)
lsomosi@hotmail.com, szerintem 62k-t még a hotmail is elbír.
Előzmény: Drifter (160)
Galocza Creative Commons License 2001.08.21 0 0 161
ha nekem akarod küldeni, ne tedd, thx. amit a netről le tudtam vadászni gibson-ügyben az megvan... csak lusta voltam előkotorni a cdket az idézgetéshez.

ha van egyéb texted, megírhatnád viszont, hogy mik, és én is készíthetek egy listát. sajna a szöveges info (könyvek elsősorban) nem túl népszerűek a warez oldalakon (pedig auch illegális a terjeszésük)... ha van ilyen forrásod (és nem a gutenberg project), azt is szívesen fogadnám.

JA: IDORUM NINCS SE MAGYARUL SE ANGOLUL, HA NEKED IGEN PLZ KÜLDD!

Drifter Creative Commons License 2001.08.20 0 0 160
Esetleg átküldhetem, ha elbírja a férgejárta hotmail azt a 62k-s zipfile-t. (Persze tagadok mindent, mer' még itt rámküldi a Motion Picture Association az utcai szamurájait....)

(NNa.. nehogymár elsüllyedjen ez a jó kis (off)topic)

Előzmény: Liquid_FX (158)
Galocza Creative Commons License 2001.08.14 0 0 159
erre is 8), de lehagytad az elejét, vmi ilyesmi volt:
to love: nothing
to be loved: something
to love&to be loved everything...

a new rose hotellel az volt a baj, hogy az akció után nyújtották, mint a rétestésztát. megnézették elölről a filmet (szinte), egy-két addig nem látott jelenettel megspékelve. ÉN untam, bármily nehéz is elismerni, pedig addig elég szuggesztív volt a film... 8(((

az alien forgatókönyvet olvastam (bár régen) és úgy rémlik, nem volt olyan rossz.

addig is...
fogd a kezem sandii... 8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!