Turnét mi nem szervezünk (mint az 50 éves fennállását ünneplő OMEGA), de 15 (vagy ki tudja mennyi) év után egy egyszeri és megismételhetetlen 'koncert' erejéig ismét összeáll a nagy CoV csapat itt:
Nagy megtiszteltetés a számunkra is, hogy ezen a patinás partyn mi is megjelenhetünk, ám a szervezés nem olyan egyszerű, de mindenképpen jól állunk. A 'mag' szinte minden tagja (én - 1,0, Székely Laci - 0,75, Kiss Laci - CoVboy, Müller Misi - Getto maestro) már jelezte részvételi szándékát, Getto maestro pl. csak emiatt utazik haza Amszterdamból, Hollandiából, ahol jelenleg él, de másokról is tudunk, akik csak emiatt az esemény miatt utaznak 5-10 ezer kilométert, hogy itt lehessenek (pl. Csernoch János / Jean - Panamából).
Az Árok 2011 szervezőivel abban maradtunk, ha a mi oldalunkról 100 % a dolog, akkor indítjuk az ezzel kapcsolatos kampányt, de szeretnénk az egykori külsős újságírók teljes garmadáját is felvonultatni, és ez a még keményebb dió, sokan települtek le az elmúlt 10-15 évben külföldön, főleg a tengerentúlon.
Egy azonban biztos, én mindent megteszek, hogy a magot alkotó 4 ember ott legyen (ha nem is végig a teljes programon), még akkor is, ha a hátamon kell lecipelnem őket a helyszínre.
Viszünk le "kegytárgyakat" vannak még eredeti felbontatlan CoV-os pólóink, magazinjaink, évkönyveink, szívesen ajálunk fel ilyeneket tombolára, nyereménytárgynak stb. stb.
Itt, ezen a fórumon is, de hamarosan - a szervezőkkel egyeztetve - a megadott linken keresztül is további infókat adunk nektek arról, mikor lehet majd ott velünk biztosan találkozni.
Láttam most már én is a Final Fantasy filmet. Egy rakás trutyi a sztori. Enyhe Titan A.E. feelingje is volt. Meg mi ez az ufoszellem, meg mivel lövöldöztek ezek a szellemekre???? Tiszta gagyi.
neeeee! elkezdünk itt kellemesen cpzni, erre ebből is konzol vs pc lesz. mennyetek a supergamez "a pcs játékoknak leáldozott" topicba, tán tietek lehet a 20000. hozzászólás (cca 15000nél járhatnak most...) egy tanács: NE olvassátok el az összes hozzászólást... 8)
Na ja! Akkor ott tartunk, hogy ha évente kijön 1 új Ps akkor cirka 100 darab ezres.
Ugyan! Mutasson valaki 1 olyan magyar családot akinek ez gondot jelent!!
Ha még is van ilyen.... A kérdés csak az, hogy a régiekre is fejlesztenek, vagy csak az újjakra? Teszem azt 1 új játék kijön Ps-re Ps2-re is?? Mert ha nem akkor csak venni kell 1 újjab tipust. Vagy ne játszon a gyerek. Levél nehezéknek még így is jó.
Csendben kérdem: Miért vesz valaki Ps-t??
"Mennyi is ma 1 Ps2?? (Tényleg nem tudom) Mit használhatok fel cserére egy Ps-ből, ha kellene az új?? (azontúl, hogy eladom néhány 10 ezerért valami baleknak) "
90.000-110.000,-Ft attól függően, hogy hol veszed.
Felhasználhatod a kontrollert, a memória kártyát, a régi játékokat és az összes kábelt.
Persze csenben jegyzem meg, hogy nem a cserélhési lehetőségek miatt dönt az ember egy konzol mellett....:)
drotmalac:
Cov. minden előnye ellenére már a kezdetektől Pc ellenes volt. Emléxem anno (100 éve) valaki tanácsot kért Tőlle, hogy Pc-t, vagy Amigát vegyen. Cov. barátunk már akkor lebeszélte a Pc-ről és az Amigát ajánlotta. Elképzelem a srác arcát, amikor cirka 1 év múlva a hajára kenhette az Amigáját ahogy én is a C64-esemet, mert a Pc-k akkorát szakítottak a piacból, hogy mind a két gépnek lejárt az ideje.
Mellesleg ha én procit akarok cserélni 10-20 ezresből megúszom. Ha írott Cd-vel szeretnék játszani, nem kell ba*szogtatnom a gépet hozzá.
Mennyi is ma 1 Ps2?? (Tényleg nem tudom) Mit használhatok fel cserére egy Ps-ből, ha kellene az új?? (azontúl, hogy eladom néhány 10 ezerért valami baleknak)
Hagyjátok már békén szegény Pivo-t!(mostanában különlegesen elfoglalt-még egy nyamvadt Monkey Island 4,Tropico,Omikron leírásra sem futotta idejéből.Pedig segítség gyanánt még Queenie-t a cow-ot is rendelkezésére bocsájtottuk volna. A feldobott virtuális sörökről meg már nem is beszélek)
Menjetek át inkább a másik topicba, ott láthatjátok mi maradt nekünk a mesterből...itt megbicsaklott a hangom....
csak a nosztalgia....
meg pár 576 Kbyte....itt meg a szemem opálosodott be...
Nem is bírom folytatni..
Pivonak foglalkozás közben elkövetett vétség büntetéseként nyomják a markába a cd-ket meg dvd-ket, tehát a Tesco-ban maximum csak sert vesz. Másnak meg az is jó ha TDK cd forog a bütykölt ps2-ében. Kollega azért gondolta az alketrec csúszást, mert a dolgozók MUNKAIDŐBEN!! itt tesznek vesznek az indexen, és akkor tényleg nem tudjuk megvenni a fa alá. :D
NYOMÁS VISSZA DOLGOZNI!!!
A PC legalább kitölti az ember idejét, példának okáért: remek szombat délutáni elfoglaltság az elrepült billentyűk keresgélése. Meg az is milyen jó, hogy csak egy-két PS2-t kell évente rákölteni, hogy a legfrissebb játékokkal reptethessem a billentyűket!
a ps2-re meg félévenként hány pc árát kell rákölteni, hogy egyáltalán játszhass valamivel.a tesco-ban nem ingyé' aggyák a gammacédéket ha jól tudom :((
Jaj de rég jártam itten, és erre lemaradok mindenről. Szal az Álkátraz-bról olyat hallottam, ha nem készül el karácsonyra, dobják a prodzsektet.
Amúgy meg mé kell szidni a Matrixot. Ilyen még nem volt filmen, az, hogy könyvben már akadt hasonló az mellékes.
Egy FF-el sem játszottam, remélam attol még érteni fogom a filmet:)
ha nekem akarod küldeni, ne tedd, thx. amit a netről le tudtam vadászni gibson-ügyben az megvan... csak lusta voltam előkotorni a cdket az idézgetéshez.
ha van egyéb texted, megírhatnád viszont, hogy mik, és én is készíthetek egy listát. sajna a szöveges info (könyvek elsősorban) nem túl népszerűek a warez oldalakon (pedig auch illegális a terjeszésük)... ha van ilyen forrásod (és nem a gutenberg project), azt is szívesen fogadnám.
JA: IDORUM NINCS SE MAGYARUL SE ANGOLUL, HA NEKED IGEN PLZ KÜLDD!
Esetleg átküldhetem, ha elbírja a férgejárta hotmail azt a 62k-s zipfile-t. (Persze tagadok mindent, mer' még itt rámküldi a Motion Picture Association az utcai szamurájait....)
(NNa.. nehogymár elsüllyedjen ez a jó kis (off)topic)
erre is 8), de lehagytad az elejét, vmi ilyesmi volt:
to love: nothing
to be loved: something
to love&to be loved everything...
a new rose hotellel az volt a baj, hogy az akció után nyújtották, mint a rétestésztát. megnézették elölről a filmet (szinte), egy-két addig nem látott jelenettel megspékelve. ÉN untam, bármily nehéz is elismerni, pedig addig elég szuggesztív volt a film... 8(((
az alien forgatókönyvet olvastam (bár régen) és úgy rémlik, nem volt olyan rossz.