Kösz JazzMan a tippért, bár jelenleg gőzöm sincs még mi az a winsock, de azért biztos elboldogulok vele. Kb 10 perces hír szerint nem zárják be a Napstert, a bíró túlzónak találta az ítéletet. Persze azért még nincs vége.
Jelentem a Napster nem működik!!!!!!
Még szerencse, hogy le tudtam szedni mindent, ami érdekelt, még időben.
Mi ez a Gnutella? Egy kicsit több infót tudnátok róla?
Én az Imeshel próbálkoztam régebben, de akkor még elég kevés usere volt(kb 3 millió), és nem igazán voltak rajta jó cuccok. Viszont lehetett vele videókat, képeket, írásokat stb megosztani, és ha megszakadt, lehetett folytatni.
Na most akkor melyik a jobb?
Ja, egy érdekes hiba: Amikor futott a Napster, nem tudtam elindítani a tévékártyám progiját. Ezek szerint ez is megoldódni látszik........:-))))
Ugyanez volt a baja itt a suli géptermében az összes gépnek, és egyszercsak csiribá! mind működik normálisan, pedig már a reményt is feladtuk, hogy lesz Napsterünk. Én csak azt tudom mondani: patientia!
Ja, olvastam, a két topiknyitás között, elég baj az. De úgyis lesz utána valami más. Meg egyébként is, utálom hogy pár alkalmazásom ilyen eccerűen nem indul el. Nem tud valaki segíteni?
Az a helyzet, hogy a Napsteremet nem tudom elindítani, mert elindítom, kicsit gondolkodik, aztán kiírja a windóz, hogy
illegal operation, the program will be shut down. az oprendszerem a legmezeibb magyar win95 (P120 48 mega rammal
nem sokkal többet bírna el), de előző telepítésben angol win95 OS2 volt, és ott is ugyanaz a gond volt. Ráadásul az
ACDSee is ugyanilyen hibaüzenettel szarik be. Ami viszont csak ezen az új rendszeren figyelhető meg, az az, hogy a
Getright is az első letöltés elindulásakor ugyanígy beszarik, pedig régen ez nem volt. Amire gondolok az az, hogy
lehet, hogy csak valami opciót kellene kipipálnom, és menne az egész, vagy esetleg a service packek szorgos
töltögetése kecsegtetne sikerrel. Esetleg volt valakinek hasonló problémája, és sikerült megoldania? Vagy úgy
általában, miket kellene kipróbálnom? Nem vagyok egy netguru, de azért olyan helppel ne gyertek, hogy jól be van-e
dugva a monitorom, meg ilyenek.. :o)
Megpróbáltam rendes indexesként tematikusan az mp3 fórumba elhelyezni a topikot, de 5 óra alatt még lenullázni sem sikerült, uhogy inkább itt is megnyitom. A TSzerk, meg ha olvassa, nyugodtan kipucolhatja a másikból :). Már ha úri kedve úgy tartja. :)))