nemszoktam így beszélni egyépkint, csak alkalmadzkottam a heji viszonyokhoz
(na tessék, gyűjtöm itten a belerúgásokat a berúgás helyett... mellesleg sörözök, de az is jó)
Az elvtárs mennnyen alunni. Ezeket a burzsoá szóvirágokat meg ne terjessze itt a munkás-paraszt fórumon. Ön még egy átnevelő táborral megúszhatja. Tessék. Itt a beutaló.
Szerencséje van. Szocsi.
És most javaslom, igyon meg egy féldecit tisztességes munkás-paraszthoz méltón, aztán a blokkolás után alugggyon egggyet a könyvtár cserépkályhája mögött.
babycsacsi
na ha ez már annyira stiláris és android-szimuláns értelmezésekkel elhalmozott utóhang-szisztéma, szépen szilenciumtakaróval szignálom, hogy én is fogalmazásgyanús homo-erectus-lupidus-ként existálok, csak magam pici faágszívéből szakadóan elviselhetetlenül kismagány-burkolatnak tartom, amikor a deokreatúra mások számára unandersztendibilis kifejezésekkel próbál empatikus reakciókat kicsikarni az alter-egók testéből-lelkéből, mert szerintem az szerintem nagyon nehezen érthető, szerintem.
De ha a belerúgásnál elengedhetetlen, tsináljuk.
(a berúgáshoz ilyenre nintsen szűk-ség)
(http gyors stiláris szaglásmintákat vesz. Némi alkolt mutat ki a kéNcsöve, és zavartan desifirozza a hozzászólásokat. Majd amikor a végeredménnyel kifelé szalad az épületből, megbotlik egy kitett nicklábba.)
Szasz haver. Vagyishogy... Skatz. Mintha már találkoztunk volna.
(http rémülten kuporog. Nem találja a gépén lévő Halász-féle szótárban a Skatz szó jelentését, ezért kénytelen emlékezetből a magyar argóhoz fordulni. Enyhén reszketni kezd a lábfeje.)
Wazzeg, mit valentinnapozolitt apukám. Vegyél muskátlit az unokahugodnak aztán mennyél csicsikálni.
(http-n végigfut a hidegrázás, hogy hozzászólásával nem tudta überelni a Skatz szó lekezelő fölényességét.)
Csak azért kérdem, mert az én naptáram szerint ma Luron napja van.
Ez a naptár a héber, pravoszláv, katolikus, muszlim, hindi és dakota naptár átlagosának eredményéből levont összes földi naptár köbe, tetszőlegesen megszorozva az egyéb vallások és etnikumok harci jelmezének színfrekvenciájának véleménnyilvánítási szabadságával.
Egyúttal minden babi nevü olvasónknak is boldog árnyéknévnapot kívánunk.
Gondoltam rá. Nagy tételben árulok egybehús transzformer robotkutyákat az ázsiai piacon. Vietnam, Laosz, ilyesmiféle szegény országok. Bartelben tudok csak velük kereskedni. Nem tudsz segíteni? Egy az egyben cserélik Gai-luron faló penészgombákra. Tonnát tonnáért alapon.
Kérlek segíts! Nem vernek át? Tényleg azt adják, amit kínálnak?
Csakhogy kutyáim Gai-luron génnel kezeltek és néhány perc alat kiszorítják magukból a korcs husod okozta torzulásokat, majd önmagukat sokszorozva harcikutya sereggé növik ki magukat, hogy összetranszformálódjanak egy hatalmas transzformer-robot kutyává, és eltiporjanak. Neked annyi.
De a fejem feléd gurul, és gurul, csattogó protézisemet most járatom be, hogy szanaszét marjam a lábgombáidat. Az agyammal meg ne törődj. Mihelyst megeszik azok a debil kutyáid, azonnal feltámad bennük az ÉN-em, és rágyújtva egy-egy cigarettára szelíden morognak rád. NE dőlj be nekik! Adj levendula teát nekik mézzel - a láboddal rúgd feléjük -, mert különben az IQ-dal fognak legózni, és új Gai-luront építenek belőled, annyira, hogy még esélyed se lesz rá, hogy magadra ismerj.
BUNDI! DODÓ! Lábhoz!
Édes fiam! Ne kezdjél ki ezzel a szerencsétlen őrülttel, mert ha véletlenül nem alszik már a nyálát folyatva, akkor rohannunk kell az ujjnyi vastag injekcióstűkkel, dróthálós ágyába tuszkolva, hogy megmentsük a moderátorok marcangolásaitól.