Keresés

Részletes keresés

gyrmur Creative Commons License 2001.11.28 0 0 41
Sziasztok!
Van itt valaki?
Most vettem meg a D1 -et és most játszok vele először. Azt szerteném kérdezni, van-e annak valami hátránya, ha a Battle Net -en meghal a karakterem 1x-2x -er? Lesz-e ebből valami hátránya? Érdemes-e új karaktert indítani? Vagy inkább illik ilyenkor új karaktert indítani?
Üdv!
Lunatic Creative Commons License 2001.11.01 0 0 40
Multiban és duelekhez, azért nem árt.
:-)

Single-ben meg sokak kedvét nagyon hamar elvenné. Nem is beszélve az érzésről, amikor mindenféle szedett vetett göncökkel mész összeszedni a karaktered kincs számba menő fegyvereit és páncélját...

L.

Előzmény: Titán625 (39)
Titán625 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 39
Haaaat ez a topic alszik no mind1.

Ami egyik jatekban sem tetsz, hogy ujra lehet eleszteni a karaktereket!!! SZVSZ ertelmetlenne teszi a jatekot... az uj figura mar egy zombi?!!!! Vagy arra jart Oz es feltamasztott?! A D1-et ugy jatszottam, hogy
halal eseten kimeletlenul kitoroltem a karakteremet... Ajanlom mindenkinek, KIHIVAS!:)
Nem ismerem meg igazan a D2-ot de grafikailag KOZELEBE SEM ER ugyanakkor viszont par oras jatek utan amikor visszatertem a D1-hez veresre kapartam magam mire eljutottam a kovacstol a templomig...:)

D1 INFO:
Meg lehet duplazni a targyakat, (hatha valakinek uj) "csalas" nelkul. (a "csillagkapu"-ba erkezve veszem fel... vigyazat multiban igy el IS lehet vesziteni)

Strato Creative Commons License 2001.07.05 0 0 38
Van egy ún Raymond's Diablo Trainer, amivel meg lehet oldani a problémádat. Sajna nem tudom, honnan lehet letölteni, de valahol megvan nekem.
Írj egy mailt ide: dedius@freemail.hu és, ha megtalálom, elküldöm!
Laszlo-- Creative Commons License 2001.07.04 0 0 37
Ja meg jatszunk.
Hu nagyon utalom a blizzardot. Faszert nem lehetett megoldani ,hogy a single karaktert atlehessen menteni multiba. Az se izgat ,ha tok puceran megy at ,csak a kari meglegyen.
Van egy 40es varzslom single-ben es hat kurvara nincs kedvem elorol kezdeni.
Barmi prg jo lenne ,ami atkonvertalja ,megeditalja ,stb..
Lenyeg ,hogy a kari a tulajdonsagaival atmenjen. Az se izgat ,ha tenyleg semmi cucca nem lesz es tok pucer,majd gyujtok ujjat. 109-es patch van rajta.
Előzmény: Snomag (36)
Snomag Creative Commons License 2001.06.29 0 0 36
HElla!

Emberek, neten még nyomják a D1-et?
Régen igen sokáig nyomtam, egészen a D2ig, de hát akkor picit széthullott a magyar Dios társaság, pedig szerintem az első rész jobb..
tehát vannak még neten Diosok?

csiku Creative Commons License 2001.06.29 0 0 35
Átnevezheted, de elvileg nem működik. Próbáld meg editorral, talán bejön.
Előzmény: Laszlo-- (34)
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.29 0 0 34
Egy kerdes : van egy hellfire-es karakterem ,aminek ugye mas a kimentese mint a sima diose ,
vissza lehetne -e alakitani diossa ,marmint a legjobb az lenne ha multiplayeresse lehetne alakitani ? A lenyeg ,hogy a carakter jellemzok megmaradjanak ,penz ,inventori mar nem fontos.
Szar lenne 0-rol kezdeni uj karit.
Strato Creative Commons License 2001.05.11 0 0 33
Gharbad the weak-ről van szó?
Az csak egy gyenge:) Clan. Beszélsz vele párszor, megdob egy cuccal, majd még párszor, megtámad, levered, még egy cucc, csak hagyni kell időt a beszélgetések között.
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2001.05.07 0 0 32
Talán benneteket is érdekel a Diablo Hellfire magyaritása, ami letölthető innen:

www.tar.hu/pesz

bayzee Creative Commons License 2001.05.05 0 0 31
az szerintem más, aza a kis kék fallen(?) amiről beszélsz, és a fogadó tábláját lehet neki elvinni, de jobban megéri a fogadósnak viszavinni.
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.05 0 0 30
Pontosan nem tudom ,azt mindig kerultem ,mert ha nem mesz oda hozza nem kapsz feladatot. Ha jol emlekszem egyebkent valamit vinni kell neki amit kesobb kell talalni valakinel akit megoltel.( De szep fogalmazas ) Olvasd el a feladatot ,biztos le van irva mit kell talalni ,ha nem tudod ,akkor a speci cuccokat eloszor oda vidd ,nehogy eladd veletlenul.
Előzmény: Legolas (28)
bayzee Creative Commons License 2001.05.05 0 0 29
irtsál ki mindenkit a környéken, és néha beszélj vele. Egy idő után rádtámad, akkor leütöd és kész.
Legolas Creative Commons License 2001.05.05 0 0 28
koszi Laszlo--

azóta lejutottam a katakombáig csak megöltek valami nagydarab vörös szörnyek.
még egy kérdés:azzal a minotaurusz szerü szörnyel a 4.szinten, aki mond valamit,mit kell csinálni? (csak most tanulok angolul)

Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.05 0 0 27
Akitol kaptad a feladatot ,ahhoz illik visszamenni ,mert kapsz vmi. cuccost. Egyebkent siman kell talalnod egy lejaratot. Vegig tudsz menni egeszen a pokolig ,a feladatokat csak azert kell megoldani ,.hogy a pokolban megnyiljon a piros portal es tovabb tudjal menni.
Előzmény: Legolas (26)
Legolas Creative Commons License 2001.05.05 0 0 26
Üdv mindenkinek

Pár napja megvettem a DI-et.Azóta csak ezzel játszom.:))
Csak sajnos nem tudom hogyan tovább.Megöltem a Butchert(?) meg a sárga viznél az íjász szörnyet.Megmondaná valaki hogy most mit kell csinálni?plz.

előre is köszi.

Strato Creative Commons License 2001.03.23 0 0 25
Akkor szerezd meg a teljes D1-et, mert az viszont király!
KeFe Creative Commons License 2001.03.23 0 0 24
D1-bol csak demot lattam, de a D2nel csak jobb lehet, mivel az egy fos...
Strato Creative Commons License 2001.03.23 0 0 23
De most leült!
Írni, írni, írni!
Strato Creative Commons License 2001.02.20 0 0 22
Mondtam, hogy erre be fog indulni a topic...
Cuc Creative Commons License 2001.02.20 0 0 21
Hali

Szerintem is jobb a D2. Sokkal tobb tanulmanyozni es kiprobalnivalo van benne. Az ember inkabb kezd benne uj karaktert, mint D1-ben, csak hogy egyre tokeletesebb kepessegekkel ruhazza fel. Viszont abban van valami, hogy a D1 hangulata jobban eltalalt, azt en is hianyoltam a 2. reszbol. Bar van nehany elem a regibol, dobperges, csecsemo siras stb. de megsem olyan nyomaszto, mint az egyesben. Valoszinuleg azt akartak, hogy kisebbek is jatszanak a jatekkal. Nekem act4 volt az a D2-ben ahol a hideg futkarozott a hatamon, csak sajna hamar elmult ez az erzes (ugy kell nekunk, minek kell 100x is lemenni minden palyara a betevo xp-t begyujtendo?)
Idonkent azert en is jatszom a D1-el (csak lehetne ott is szaladni, idegesito ahogy szinte egyhelyben topognak:).

Raphael Creative Commons License 2001.02.20 0 0 20
Tegnapi jatekban belebotlottam egy konyvbe es mikor elkezdett horogni hogy "ALL PRAISE TO DIABLO..." es bar vagy otvenszer hallottam mar, de felallt a szor a hatamon.. szoval ez a kulonbseg. A Diablo I sotet, nyomott hangulatu, a hatterzene tele van sikolyokkal meg fenyegeto dobszolokkal, A DiabloII meg klasszikus heroikus fantasy, a szornyek tobbsege is ilyen madarka meg csotany, meg nyavogo cica, talan egyedul az ActI vegen lehet elkapni azt a hangulatot.
Repa Creative Commons License 2001.02.20 0 0 19
Egy ellenvélemény: szerintem a D2 jobb. Nem a grafikája vagy a hangjai, hanem a skill-rendszer miatt. Ez sokkal sokrétűbbé és érdekesebbé tette a karakterfejlesztést, pedig éppen ez az, amiért én (és gondolom sokan mások) játszanak az ilyen játékokkal.
Azért néha a D1-et is előveszem...
Lunatic Creative Commons License 2001.02.20 0 0 18
Ja....az meg tényleg pofátlanság szvsz, hogy egy normálon diót lenyomó huszonikszedik szintű karakternek már minden cucca rare vagy ultra rare, ha nem is olyan tápos mint felsőbb szinteken.

És hogy meg tudom találni egy híres kalandozó felszerelésének pajzsát...úgy hogy éppen azt viselem....:-/

A kevesebb néha több.....
emlékeztek még? Royal Circlet, Thinking Cap, Dreamflange, vagy a Grandfather?

És a híres KSOH?

L.

Előzmény: Bihus (16)
Lunatic Creative Commons License 2001.02.20 0 0 17
Van ám néha most is élet a Bneten....
ha van kedvetek lenézhetünk egy kis bunyóra.....
bár 1,08-as patch óta elég veszélyes a játék..:-)

Lekúsztam kicsit gyakorlatozni nighton meg hellen, és ugyan hamar felvettem a régi ritmust, de azért néha igencsak futottam, állítom intelligensek azok a rohadt szörnyek ott lenn..:-)

A zene meg tényleg fantasztikus, fenn a városban öt percig csak azt hallgattam,
de lejjebb is érdemes hallgatni azokat az elfojtott sikolyokat, hörgéseket....bombajó...:-)

L.

Előzmény: greg5 (15)
Bihus Creative Commons License 2001.02.20 0 0 16
Szerintem is jobb volt a D1. Engem a zenéje fogott meg igazán, főleg a városban. A D2-ben visszatérve Tristramba nagyon fura volt, mindig előtörtek az emlékek, Griswold, Wirt, stb. És mindig arra gondoltam, hogy kéne a D1-gyel is játszani, pedig tudtam, hogy már unnám. Igazából nem tudom megfogalmazni, mitől volt jobb, és mitől rosszabb a D2, csak valahogy jobb volt a "feelingje". Ott minden jó tárgy igazi érték volt, nem úgy, mint a 2-ben, ahol ezer sárga tárgyat találtam már. A menüje is szebb volt, a pörgő pentagrammát azóta sem sikerült überelni. Meg persze a lovagok és a csajszik :). És nekem már a Hellfire is csak rontott a feelingen, bejött a Warp, szinte legyőzhetetlenné téve a mágusomat, a szörnyek nagyot ütöttek, de gyorsan haltak, stb. Bár az Apocalipse könyvnek örültem...

Szóval jó(jobb) kis játék volt. I sense a soul in search of answers... (Ezt a Starcraftba is betették)

greg5 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 15
Na majd kifejtem neked valamelyik nap ha lesz időm :))) Na irány a battle.net ;)
Előzmény: Strato (14)
Strato Creative Commons License 2001.02.19 0 0 14
Sejtettem, hogy sokan vannak ezen a véleményen!
A Diablo I. hangulata verhetetlen.
Azért kiváncsi lennék, hogy egy DII mániás mivel védekezne...
Raphael Creative Commons License 2001.02.19 0 0 13
Ujra elovettem egy kicsit a nagy oreget, es azt kell mondjam Gorathnak teljesen igaza van. Kilometerrel veri a II-t hangulatban, sot azt kell mondjam hogy zeneben es grafikaban is. Bar az igaz hogy idonkent meg nyomogom az Alt-ot :)
Gorath Creative Commons License 2001.02.18 0 0 12
Szerintem a Diablo 1 meg mindig jobb, mint a 2. Hiaba negy ev munkaja es tapasztalata, nem tudtak jobbat kihozni, sot, szerintem csak rontottak rajta. En jeleneleg is Diablo 1-el nyomatom neten, es meg mindig fanatasztikus elmeny. A karakterek sokkal jobban el lettek talalva, mint a 2-ben, a szornyek csodalatosak, gondoljatok csak a lovagokra, milyen orom latni oket, meg hallani, amikor meghalnak. A 2-ben nincs ilyen, ott csak az idegesito bogarak vannak, akikert raadasul nem is kapsz exp-t! A 2 grafikaja szerintem eleg gagyi, a hangok messze elmaradnak az 1-etol, hangulataban pedig eg es fold. A 2 egy teljesen mas jatek. A 2 neten lassu is, meg kulonben is erogep kell hozza. Az 1 valoban stilusalkoto, mint pl. a Doom es a Warcraft. A 2-ben a nehezebb fokozaton az exp vesztes is borzaszto. Meg az a lada: amikor mondtak, hogy lesz, mindenki orult, aztan kaptunk egy kis mutyurt. Teny, hogy vannak elonyei a 2-nek az 1-hez kepest (futas, ALT, felszereles hatasara a karakter kulso nezzetenek valtozasa), de az 1 ezek nelkul is sokkal elvezhetobb, pedig 5 eves jatek. A Hellfire jora sikerult, csak hianyzik belole a netes jatek lehetosege. Eleg lett volna az 1-et egy kicsit grafikaliag feltuningolni, nehany apro dolgot megvaltoztatni, es 1-2 ev alatt meglett volna egy a mostaninal sokkal jobb Diablo 2. En a keszitok helyeben nagyon nem lennek buszke ra. Ezt joforman mar csak a nevvel lehetett eladni, ez garancia volt a sikerre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!