Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.11 0 0 15
összeesküvés elmélet? :-)
Előzmény: bhandris (-)
bhandris Creative Commons License 2001.02.11 0 0 14
Egyébként a gyalogló chat, már működik. Ez várható volt, de nekem tegnap lett volna szükséges. És a _DNS_-hez hasonlók kedvéért,akik nem olvassák végig a nyitó szöveget, idézek:



"Ezzel a topiccal nem a saját személyes problémámra szeretnék megoldást találni. Hanem mindenkiére, mert szerintem nem csak nekem van ilyen (vagy más) jellegű problémám az internettel kapcsolatban. Lehet itt beszélni az internet és e-mail szolgáltatókról, a chatekről és mindenről ami az interneten van. De főleg azoknak problémáiról: a sebességi bajokról, a matáv számlákról(és tarifákról), az idegesítő szétkapcsolásokról, és minden másról.

Mindenki jobban érzi magát, ha kiírja magából a problémákat, mintha magában tartja és így esetleg megoldást is lehet találni ezekre. Esetleg valaki azt hiheti, hogy lamer vagyok. Lehet, hogy igaza van, de én mindent megpróbálam amit csak lehetett, és nem sikerült megoldást találni. Lehet, hogy a problémák holnapra megoldódnak, de a gyalogló chat most kellett volna, és az e-mailemmel kapcsolatban nagyon ideges vagyok."


Jobban belegondolva egy kicsit hülyeséget irtam idegességemben, de most is majdnem így gondolom.

bhandris Creative Commons License 2001.02.11 0 0 13
Már megpróbáltam hosszabb szünetekkel, sőt újrainditásokkal is, de ez mind kiderül a topiknyitási üzenetből és az is kiderül, hogy miért az internet problémáiról szól ez a topik. Sőt később le is írtam szép,nagy betűkkel, hogy ez a topik az internettel kapcsolatos problémákról szól.
Előzmény: _DNS_ (12)
_DNS_ Creative Commons License 2001.02.10 0 0 12
bhandris.
Azé irja ki a gyalogo chat hogy " erröl a hostról tul sok user van belépve" mert nyomod a frissité gombot mint állat, és befagy az IP-d.
De ha nem olyan eszeveszetten nyomkodnád, és várnál a frissitések közt egy kicsit akkor nem lenne ez.
Ja és ha a sok useres szöveget irja ki, akkor egy ujracsatlakozás segit.
Amugy nagyon idióta a topic cime.
Ez szerintem nem az internet problémája, hogy kifagy a gyaloglo a több ezer chat közül.
A leveleidet sajnálom. na bye
rayn Creative Commons License 2001.02.10 0 0 11
Az ilyenekben ne bízz! Szerintem csak a szolgáltatód mail szerverében bízz, de abba se 100%-osan!
Nem maradtak meg a levelek a böngésződ átmeneti tárolójában (cache)? Feltéve ha olvastad őket.
Előzmény: bhandris (10)
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 10
Szerintetek holnap menni fog a mailem? Mert úgynézki végleg törlődött.
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 9
Egyébként, ahogy írok a topikba egyre jobban oldódik az idegességem az előbbiek miatt. Ha ezt a topikot nem nyitom meg nem tudok elaludni, szerintem így sem. Nyitó hozzászólás, ha még nem olvastátok, 2. probléma (ez okot ad az idegességre)
rayn Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor a topikcímet megláttam. :)
Előzmény: TC2 (3)
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 7
Most veszem észre, hogy "Az internettel kapcsolatos problémák" cím kijött volna.
Szóval az új cím, ünnepélyesen: az internettel kapcsolatos problémák
rayn Creative Commons License 2001.02.10 0 0 6
Egyébbként meg "Ajándék lónak ne nézd a fogát.". :)))

Néha a bátyám ad egy-egy címet, hogy töltsek le onnét dolgokat. Persze bejön kapásból 3 új ablak, utána meg kattints ide, kattints oda, míg meg nem unom.

A keresők.
:)
Pár hónapja megismertem egy jó keresőt! Semmi reklám! Intelligens! Beírom egy alkatrész vagy egy program nevét, máris ott az első kettő találat között! Ez maga a(z érintetlen) motor.

Kitaláltam nemrég egy eszméletlen jó keresési eljárást, ami kiküsszöböli, hogy a hülye reklámok megjelenjenek + az idióta top nyavaja képek letöltése megszűnjön. Nincs már ide-oda konnektállás, kifagyás! HE-HE-HE!!!
Egyből bejön a könyvtárszerkezet, feltéve ha a szerveren engedélyezve van ilyesmi. Tegnap mp3-akra próbáltam ezt ki. Az eredmény iszonyatos menyiségű mp3! Természetesen ezek nagyrésze legális, ugyanakkor nagyszerű zene.
(Kinek kell a médiákban agyonra játtszott zene...)

bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 5
Az eredeti topikcím a következő lett volna: "Miért nem megy a gyalogló chat és a mail account rejtélye", de ez már végkép rém hosszú.
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 4
Igen, de ez az egyetlen topikcím, amibe be tudtam zsúfolni a topic témáját. "Az internettel kapcsolatos problémák" túl hosszú cím.
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 2
Az 1000 csevegős szöveg nálam is kijött, ez még nem is probléma, mert ált. 20 perc után (ezért próbálkoztam 19:20-tól) megoldódik, de a másik teljesen megoldhatatlan. Hosszas újrainditások, böngészőváltások és egyebek segítségével sem sikerült megoldanom.
rayn Creative Commons License 2001.02.10 0 0 1
Ma kivételesen megpróbáltam én is gyalogló csevegni. Egyszer sikerült belépni egy kicsit.
Utána nem.
Eszembe jutott, vajon nem -e önnépszerüsítő trükk?
"1000 csevegő van, próbáld újra". Megnyomod a RELOAD gombot és máris növeled a látgatottságát. :)))

bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 0
Esélyt sem kapnak nálam a 0 sok.
bhandris Creative Commons License 2001.02.10 0 0 topiknyitó
Szomorú hír
"Túl sok user van belépve a hostról. Próbálkozz később."

Írja a sokatmondó üzenet a gyalogló chaten avagy a chat.gyaloglo.hu -n.
Ezzel az információval nem sokra megyek annyi biztos. És a chat hivatalos FAQ-jában sincs semmi a dologról. Csupán annyi, hogy ez mostánaban nagyon népszerű hibaüzenet ezen a chaten és már dolgoznak a probléma megoldásán. Ma Február 10. 19:20 óta probálok belépni a chatbe szinte minden tizedik másodpercben, de már próbáltam hosszabb szünettel is és mindig ugyanez a hibaüzenet vár. Nem akarom ócsmárolni a gyalogló chatet, mert nagyon jó chat. De ez már egy kicsit sok. 20:00-ra beszéltem meg találkozót a chaten x-el és y-al. Most nem kivánom elmondani még a netes nickjét sem azoknak akikről beszélek, mert ez nem a témához kapcsolódik.
Szinte kiakadtam ezen, de megőrizve hidegvéremet, úgy döntöttem inkább megnézem a mailemet.
Megnéztem a mailemet és még egy meglepetés ért. Eltűnt az accountom az eudoramail-en azaz a www.eudoramail.com -n. Mi lehet ez? Talán egy hacker belépett és kitörölte, mert, hogy nem én az biztos. Ott volt az összes fontos e-mailem, meg minden e-mail amit megtartottam. És ezeket a leveleket nem véletlenül tartottam meg, fontosak voltak számomra. És mindez 3-4 éves levelezésem gyümölcse a másodperc töredéke alatt eltűnt. Talán a szerver egy része meghibásodott? Vagy a probléma csak ideglenes és holnap újra ott lesz a mailem mindennel együtt? Vagy csak a jelszavamat írtam el?
Nem az nem lehet, tizenötször megpróbáltam, és rákattintottam az "I forgot my password" linkre. Megadtam a megfelelő adatokat és a szívemet nagy csapás érte:

Category
Lost Password.

Error Description
Your password cannot be retrieved.

Suggestion/Reason(s)
The User ID you entered doesn't exist in Eudora Web-Mail database
Type it again and make sure that you are not adding blank spaces

Ezt eddig is sejtettem, de most már megbizonyosodtam róla, az account nem létezik. Még utolsó szalmaszálként megpróbáltam az "I forgot my username" menüpontot is, amely a WhoWhere keresőre irányított. Ott megpróbáltam a nevemet beírni kb.8 féle módon egyik sem talált e-mail címet, pedig az eudoramail miatt automatikusan rajta voltam a keresőn. Ez csak azt jeletheti, hogy ott sem létezek már.
Ez leginkább arra emlékeztet amikor egy filmben, egy embert kitörölnek az összes adatbázisból, elveszik az összes igazolványát és így a személy semmivé lesz. Nem tudja bizonyítani magáról, hogy legális állampolgár. Szerencsére ilyen szinten nem tettek semmivé, mert a másik e-mail címem és a többi accountom megmaradt, de ez volt mind közül a legrégebbi és a legfontosabb. Ezt tudja az összes ismerősöm és még folytathatnám.

Ezzel a topiccal nem a saját személyes problémámra szeretnék megoldást találni. Hanem mindenkiére, mert szerintem nem csak nekem van ilyen (vagy más) jellegű problémám az internettel kapcsolatban. Lehet itt beszélni az internet és e-mail szolgáltatókról, a chatekről és mindenről ami az interneten van. De főleg azoknak problémáiról: a sebességi bajokról, a matáv számlákról(és tarifákról), az idegesítő szétkapcsolásokról, és minden másról.

Mindenki jobban érzi magát, ha kiírja magából a problémákat, mintha magában tartja és így esetleg megoldást is lehet találni ezekre. Esetleg valaki azt hiheti, hogy lamer vagyok. Lehet, hogy igaza van, de én mindent megpróbálam amit csak lehetett, és nem sikerült megoldást találni. Lehet, hogy a problémák holnapra megoldódnak, de a gyalogló chat most kellett volna, és az e-mailemmel kapcsolatban nagyon ideges vagyok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!