Keresés

Részletes keresés

Rebell123 Creative Commons License 2001.02.11 0 0 16
Akkor pár reakció a legújabb hozzászólásokhoz:
1. az oldal, amit létre lehetne hozni nem feltétlen fórum lenne. Hogy mi lenne, ezt hagyjuk szabadon.
2. Hogy honnan lenne látogatottsága? Hát ha mindenki tulajdonos (egyenlő mértékben az oldalban), akkor mindenkinek megéri a saját oldalát látogatnia másik oldalak helyett.
3. Hány ember kell, s mennyi pénzbe kerül? Hát Uriam, s Hölgyeim; senki nem mondta, hogy tízfillérből kell közös oldalt csinálni. Én csak annyit mondtam, hogyha mindenki beleadna 10 ezret, s jó sokan lennénk (ami ugye biztosíthaná a látogatottságot), akkor szép summa jöhet össze, amiből lehet profi designt csináltatni, profin el lehet készítettni az oldalt, lehet alkalmazottakat megfizteni...
4. Hogyan oldanánk meg a reklámot? :) Ezen ne törjétek a fejeteket, csak bízzátok rám... Olyan reklámja lesz az oldalnak minden médiában, mint amilyen még egyiknek sem volt!
5. Honnan veszem az 5-8 ft/klikket? Hát onnan, hogyha megnézed bármely nagyobb oldalnak a médiaajánlatát, ott mindenütt ilyen árakat találsz, meg amúgy mi is ilyen árban adtuk az oldalunkon.

Üdv

xclusiv Creative Commons License 2001.02.11 0 0 15
nehany gondolat haladok szepen sorban
0. honnan veszed ezt az 5-8 ft/katt-ot? fogalmam sincs hogy mennyien kattogtatnak, SZVSZ rohadt sok
1. egyetertek. en jol erzem itt magam INGYEN, ha valaki ezzel keres valjek egeszsegere
9. egy nagy teljesitmenyu szerver azert nem ugy mukodik, hogy veszek egy gagyi alaplapot, valami halokartyat, egy nagy vinyot (5400-est, mert az a legolcsobb), stb. az index pedig mo. 10 legnagyobb tartalomszolgaltatoja kozott van. aztan nem art ha a 4 csoro egyetemista nemcsak _tanult_ programozast hanem _profi_ a webprogramozas, webdesign, adatbaziskezeles, internetes biztonsagtechnika dolgaiban. ilyet pedig csorot nem nagyon talalsz vegzost a muegyetemen, mert ok mar nehany 100k nettoert meloznak valahol. ja, es nem art napi 24 oraban rencergizda, szinten profi, stb. lehet, hogy ezt te osszehozod 200k kezdo es havi 30-50k ktg-gel, de nem forintban...
11. igy van. hosszutavon trukkozni nem lehet, felfutashoz ido kell es ez - mivel kello toke a reklamra stb. nincs - nagyon kicsiben indulna. es meg a kello toke sem lenne garancia semmire, lasd globopolis. a csapbol is az o reklamjuk folyt, megis becsodoltek, ha jol tudom.
es az index nem csak egy forum, hanem egy ujsag is a megfelelo rovatokkal (franko, pilota, tech, stb.) es ez is penzbe kerul. ha ilyen egyszeru lenne mindenki betegre keresne magat sajat magan.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.11 0 0 14
jogos a felvetés, és ezért is szemétség, hogy a legaktívabbakat nem díjazzák a zindexen
micu Creative Commons License 2001.02.11 0 0 13
Azért nem árt ha az egyetemista haver ért egy picit a programozáshoz. Ellenkező esetben az első száz felhasználó után túlterhelődik a rendszer. Ekkor viszont aligha fog neket pár tízezerért összehozni egy fórumot. Ráadásul az sem árt ha az első cracker nem tudja felnyomni a cuccot. Meg esetleg némi design sem árt. De szvsz a legnagyobb mutatvány hogy odacsald a népet. Az index könnyű helyzetben van mert már jó pár éve létezik és megvan az a pár ezres törzsközönsége.
Előzmény: Törölt nick (9)
Rebell123 Creative Commons License 2001.02.10 0 0 12
A reklámozó nem feltétlen banner-klikkre fizet, hanem ha az oldalon lapozgatsz, minden lapozásodért.
Nem gondoltam semmilyen számláló befolyásolásra, tehát nem lenne "illegális" a trükk, amire gondoltam. De pl. ha sokan vagyunk ebben a cégben, s mindannyian a saját oldalunkat nézzük, ezzel a saját oldalunk nézettségét növeljük, s ezzel a saját bevételeinket, akkor ez mindenannyiunknak megérné, nem?
Rebell123 Creative Commons License 2001.02.10 0 0 10
S ha összehoznánk ennyi pénzt, amennyi kell (mondjuk mindenki bedobna 10 ezer forintot egy közös cégbe), s mindenki egyenlően részesedne belőle? S minden klikkelésért járó 5-8 forintból (mert reklámot, s látogatót ügyes trükkel szereznénk) mindenki egyenlő arányban részesedne???
dalia Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8
Rebell, spamnyol viasz! :)

Ahhoz, hogy egy fórum jól működjön többek között kell ugye egy jó szoftver is, ahhoz meg ugye egy programozó, közvetlenül utána tárhely, nem is kevés, ha arra gondlunk, hogy több mint 1Millió hozzászólás van csak a Tasztalon, stb, stb, stb.
Tehát nincs ingyen.

És _annyira_ nem is egyszerű megcsinálni.
Főleg 4 évvel ezelött, mikor a Tasztal alakult.

Persze azért sok silert! :)))

d.

Előzmény: Rebell123 (4)
PETYUS Creative Commons License 2001.02.10 0 0 7
Nálam az a default, hogy a képletöltés le van tiltva a böngészőben. Fórumozni tökéletes.
kivi Creative Commons License 2001.02.09 0 0 6
Romboló kolléga jól beszél. :-) A tűzfal segítségével megnő a képernyő hasznos magassága, és bannerek nélkül még a letöltés is gyorsabb lesz.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.09 0 0 5
Vagy a kutya sem látogatná a fórumot, amit csinálsz v. pedig lekattanna a sok látogató miatt. A reklámokból meg nem igazán lehet megélni a neten... Az indexen az a jó, hogy sokan látogatják. Egy olyan fórum, ahol 10-15 látogató van... Hát az olyan kihalt és unalmas, hogy csak na. Ha meg nem tetszik a reklám, használj @guardot. Én is ezt teszem. :)
Előzmény: Rebell123 (4)
Rebell123 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 4
Amit én akartam hangsúlyozni, hogy tulajdonképpen ha összehozunk egy oldalt MI, s inkább odajárunk fórumot olvasni, meg egyebekért, s a mi oldalunkon villogó bannerek "nézésével fizetünk" az ingyenes szolgáltatásért, mennyivel jobb lenne. Azaz, ekkor nem, hogy fizetnénk az ingyenes szolgáltatásért, hanem még keresnénk is vele!
python Creative Commons License 2001.02.09 0 0 3
Teszem azt, ha egy Korridor.hu-ról van szó, akkor elvből nem kattintok, inkább kerülöm még csak a látogatást is. Ha csinálnak egy fórumot (az Indexesek), akkor nekik jobban megéri megjelenésenként fizetni, hiszen az Internetes reklámcsíkokra kevesen kattintanak, a szemetebbik fajta meg megtudja a címet (hátha rá van írva) és inkább bepötyögi.

Szerintem reklámozzanak csak, ha nem tennék, szerintem meg sem írták volna az egészet és te most nem olvasnád ezt az üzenetet. Vedd úgy, hogy ez a szolgáltatás azért ingyenes, mert a hirdetések nézegetésével fizetsz érte.

FYI: Szerintem ők is emberek, nekik is meg kell élniük valamiből, hiszen főmunkaidőben csinálják. (ha minden igaz)

Rebell123 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 2
S nem gondoltál arra, hogyha összehozol egy fórumot (vagy bármilyen népes oldalt), egy sajátot, amire ha tudsz népet csábítani, akkor magadat gazdagíthanád minden klikkeddel?
Előzmény: bendeli (1)
bendeli Creative Commons License 2001.02.09 0 0 1
Hát ha valaki abból pénzt csinál, hogy én itt klikkelgetek és ráadásul még jól is érzem magam, áldásom rá. De szerintem arról van szó, hogy a stáb elég sokat dolgozik, és nekem mindez tök ingyen van. (A telefonköltségekről nem ők tehetnek...) De csinálj egy jó fórumot te is (úgysincs belőlük elég), majd én milliomossá teszlek a klikkeléseimmel! :))
zsosz Creative Commons License 2001.02.09 0 0 0
0 ötlet :(
Előzmény: Rebell123 (-)
Rebell123 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 topiknyitó
Gondolt már rá valamelyikőtök, hogy minden klikketekkel 5-8 forinttal gazdagítjátok az Index.hu tulajdonosait?!?! De minek??? Miből áll egy jó fórumot összehozni, s magadat gazdagítani? Ciao

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!