Keresés

Részletes keresés

XtbKezdö Creative Commons License 2011.08.09 0 0 16

Az előbb nem említettem, de itt érhető el: http://www.facebook.com/prana.klub :)

XtbKezdö Creative Commons License 2011.08.09 0 0 15

Sziasztok!

 

Egy jó nyereményjáték van a Facebook-on a Bambusz Prána Klub hirdeti egy ingyenes Prána Gyógyítási tanfolyamot lehet nyerni! Esetleg megérné rőla tájékozódni! Nekem Ők nagyon szimpatikusak.

 

Erusss1 Creative Commons License 2008.02.19 0 0 14
Sziasztok,én azt kérdezném,hogy nem tudtok-e valakit,aki debrecenben ezzel foglalkozik?előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!
noszkov Creative Commons License 2007.02.16 0 0 13
Kedves Sense!
Nyilvan teljesen értelmetlen egy évekkel ezelőtti beszélgetéshez hozzászolnom, de ha már véletlenül idekeveredtem mégis megteszem. Én is voltam a padláson (különösebb "előképzettségek" nélkül), kíváncsiságból, és nagyon sokat jelentő tapasztalatokkal gazdagodtam. Hálás vagyok a mesteremnek. Annak ellenére hogy kb negyvened magammal voltam ott, személy szerint, speciálisan nekem segített, többször is. (Első esetben úgy jött oda hozzám, hogy még csak nem is szóltam neki, csak épp arra gondoltam, hogy fogok tőle kérni/kérdezni valamit.) A kézenfogós meditáció számomra kimondottan megrázó és felemelő volt. Attól hogy Neked egy ilyen fajta tanítás nem adott semmit, más ember másképp lehet vele.
Noszkov
Előzmény: Sense (7)
rahell Creative Commons License 2005.09.28 0 0 12

"nem tartom jónak, ha egy energetikai/filozófiai/stb oktatás esetén a mester nem tud személyesen foglalkozni a tanítvánnyal, hanem csak felszínesen elmeséli, hoyg tul.képpen mit is tanít"

 

Ez később, a további szinteknél kialakul...

 

Az viszont tényleg gáz, ha 40-en voltatok. Ott tényleg nem tudom, hogy érdemben működhet-e. Mi 11-en voltunk, és nagyon szuper volt. A beavatás, meg nem kizárólag beavatás, hanem leginkább ráhangolás. Gyakorlatilag a gyógyító energia frekvenciájának fogadására hangolnak, hogy képes legyél "fogni az adást". Ezt célszerű az elején, az elméleti ismeretek után megtenni, mert addig ugye nincs mit gyakorolni.

Előzmény: Sense (7)
kozerika Creative Commons License 2004.09.28 0 0 11

 

Szóval, ezúttal lassabban, és kijavítva az elkövetett hibákat:

SOS

Nagyon , de nagyon keresek olyan embert, aki megtapasztalta a mindennapi megszokott étel helyett a prána-evést, és erről szívesen beszélne nyitottan...

Köszi

kozerika Creative Commons License 2004.09.28 0 0 10

SOS

Nagyon , de nagyon keresek olyan embert, aki megtapasztalta a mindennapi megszokott étel helyetta prána-evést, és erről szívesen beszélni nyitottan...

Köszi

Sense Creative Commons License 2004.01.28 0 0 9
Köszönöm és viszont Neked is!

Sense

Előzmény: ezisen (8)
ezisen Creative Commons License 2004.01.28 0 0 8
Szia!

Van abban valami amit leírtál, kicsit tartok én is ettől a nagyüzemi módszertől akiknél én végeztem az élső tanfolyamot ez nem volt érezhető, pedig igazán laikusként csöppentem a dologba bele.
-hát mindenkinek a maga útja-
Sok sikert neked a magadén!

Előzmény: Sense (7)
Sense Creative Commons License 2004.01.28 0 0 7
Szia!

Igazából az volt a gondom, hogy bedobtak egy csomó olyan dolgot, amit egy kezdő biztos nem ért meg, de jól hangzik, harmadik szem, a prána csatornák különféle vonatkozásai, mindez 20 percben. Valahogy tömegtermelés érzésem lett, miért a mennyiség a fontos?

Én a saját utamat járom alapvetően, egy ismerős ajánlotta, hogy nézzem meg a pránát mert milyen jó... én nem is a mesterek, vagy a gyakorlott pránások tudásában kételkedem, hanem nem értettem, hogy a kezdés után egy-két órával miért kell közös meditációt tartani (ráadásul egymás kezét fogva), engem pl. rettentően zavart, hogy vagy 30-40 ember van a közvetlen közelemben, jó részük soha nem foglalkozott ilyennel.

A másik, ami zavart, a "beavatás", mindez futószallagon, párosával, 10 percenként.
Ha valaki még semmilyen szinten sincs, nem érti/érzi igazából azt amit csinál, annak miért kell ilyen "beavatást" adni, minden beavatás valamilyen kötődést hoz létre, ez rendben is van, csak nem akkor, amikor még az illető igazából nem tudja felmérni, hogy mi is ez.

Ha akarod még boncolgathatom a témát, de rég volt és azt hiszem elég egyértelmüen utaltam arra, ami nem tetszett (még egyszer: nem tartom jónak, ha egy energetikai/filozófiai/stb oktatás esetén a mester nem tud személyesen foglalkozni a tanítvánnyal, hanem csak felszínesen elmeséli, hoyg tul.képpen mit is tanít(?))

Sense

Előzmény: ezisen (2)
Lujza71 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 6
hát igen igy is lehet mondani :)) a nagyobbik :p
Előzmény: galagony (5)
galagony Creative Commons License 2004.01.27 0 0 5
Lujza, akkor ezek szerint te az E... lánya vagy?
ezisen Creative Commons License 2004.01.27 0 0 4
Nekem nem kell bizonygatnod, én 2,5 éve művelem, bár azt gondolom, hogy nagyon sok múlik a Mesteren is sajnálom, hogy sense-nek ilyen rossz tapasztalatai voltak.
Egyébként hol van ez a Prána-padlás, őket nem ismerem?
Előzmény: Lujza71 (3)
Lujza71 Creative Commons License 2004.01.26 0 1 3
sziasztok

kicsit érintett vagyok az ügyben ,mármint nem a prána oldaláról mert most bevallom arról semmit nem tudok ,viszont a prána-padlás szülői házam emeletén található tehát ha konkrét kérdések merülnek fel szívessen megkérdezem a szüleimet .

Nagyom meglepödtem hogy ide is eljutottak.

A szekta jelzőt kicsit erősnek érzem ,hidd el több emberen segitettek ök mint bárki a környezetemben ,és sajnos a saját családjukra se jut idejük mert mindig más baja után rohangásznak.

Lujza

Előzmény: ezisen (2)
ezisen Creative Commons License 2004.01.26 0 0 2
Elárulod hol voltál Kinél?
Nekem az a tapasztalatom, hogy akik hozzánk jönnek kezdők senki nem megy el ilyen rossz szájízzel.
Üdv ezisen
Előzmény: Sense (1)
Sense Creative Commons License 2003.02.12 0 0 1
Felhozom...
Voltam, döbbenetes csalódás, sz@r minőség, gyenge szektás stílusú színvonal. :(
Előzmény: mancskutya (-)
szilvácska Creative Commons License 2001.02.09 0 0 0
Padláson már voltam. A másik szót meg nem értem :(
Előzmény: mancskutya (-)
mancskutya Creative Commons License 2001.02.09 0 0 topiknyitó
Volt már ott valaki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!