Keresés

Részletes keresés

V.Gy. Creative Commons License 15 órája 0 0 468

Sziasztok!
  
Nem mondanám, hogy átvert, de szépen megvezetett. A véleményeteket szeretném kérni.
 
Egy bizonyos munkára kaptam árajánlatot a vállalkozótól, 280 ezer pénz, úgy írta, hogy kezdés: ápr. 10, befejezés: ápr. 13. Nekem ez így négynapos munkának tűnt, ezért elfogadtam a 280 ezret. Írtunk szerződést, minden szabályos. A szerződésen már ápr. 10-14, öt nap szerepel a munkavégzésre, pláne jó a 280.

 
Aztán megjelentek ketten, és 7 (hét) óra alatt letudták a munkát. És jött a 280 ezres számla. Nem kicsit érzem magam megvezetve.

 

Tudom, tudom, aláírtam a szerződést, megrendeltem a munkát.
 
Kérdésem az, ilyenkor lehet-e bármit tenni, hogy ne 40 ezres óradíjat fizessek? Természetesen a vállalkozó azt mondja, a munka kész (ami igaz), mit számít, mennyi idő alatt? De ha ezt tudom, hogy nem többnapi a munka, hanem egy napnyi sem, akkor eszem ágában sincs 280-ért megrendelni. Ott, azzal lettem megtévesztve.

 

Véleményetek?

Kiskakas79 Creative Commons License 2024.02.27 0 0 467

Üdv. Mi is. Tudunk beszélni?

Előzmény: csontos1 (388)
Kiskakas79 Creative Commons License 2024.02.27 0 0 466

Szia,

 

Tudsz még további infókat Sebestyén Árpád egyéni vállalkozóról?

Előzmény: nembalek (175)
Afrikaans8 Creative Commons License 2024.01.22 0 0 465
pazola-igazi Creative Commons License 2023.10.26 0 0 464

Nem tudom, mi az oka annak, hogy toroltek a hozzaszolasomat... szerintem ide egy olyan "beruhazo" ceget raktam be, amely felszamolas ala kerult.

A fejlesztesi igazgatoja pedig ugyanaz, aki az elsorendu vadlottja egy csalasi ugynek, amelyben elso fokon 6 evet kapott. Talan a birosagi cikket is betettem a birosag honlapjarol.

Ezt nem lehet ma leirni, inkabb fussanak bele meg tobben?

Mi folyik itt mar megint?

pazola-igazi Creative Commons License 2023.09.28 0 0 463

Róbert Koordinátor Creative Commons License 2023.09.27 0 0 462

Amikor adtam a pénzt akkor jó volt mármint kölcsönbe, de amikor kértem nem kaptam vissza ment a mismásolás, hogy nincs pénzem meg egyebek, nem mentem rendőrségre, mert évek telnek el plusz a bíróság és a jogi eljárás költségei a szélhámos meg röhög a markában igy megbíztam egy céget, akik visszaszerezték a pénzem törvényes keretek között.

Amennyiben érdekel itt az email címem: safesolutionforever@protonmail.com

Gabriella12345 Creative Commons License 2023.09.20 0 0 461

Baktai Róbert és Tasi Vivien - Tetőfedő kontár

Róbert először szakembernek adta ki magát, hogy kicserélje az ereszcsatornát. Semmi gond nem volt a megállapodásnál, aláírtunk mindent. Aztán amikor kijöttek és elkezdték a munkát, 'kiderült', hogy rosszul van lécezve a tető.. Én voltam a hü**, hogy elhittem, amit mond. Újra megállapodtunk, aztán majdnem egy hónapig dolgoztak, mivel háromszor csinálták újra a munkát, mivel rosszul rakták fel a léceket, aztán a cserepeket. A munkát átadták, mi fizettünk, összesen 3,5 millió forintot, átutalással, de a céges bankszámla valamiért nem működött, ezért a menyasszony, Tasi Vivien számlájára kellett fizetni.

Minden is rendben volt, az első esőzésig.. A tető beázott, mivel a tetőablakot nem emelték meg, a bádogozást sem csinálták meg a kéménynél, néhol hézagok vannak a cserepek között, a kúpcserepekből pedig kidobálták a szigetelést, mivel az nem kell.. Ez volt júliusban.. Azóta, a 'tisztességes szakember' javítja a hibákat. Először külföldön volt (bár egy másik megbízásra azonnal tudott volna jönni), aztán dugó volt, majd szült a felesége, családi gondok voltak vagy épp fel sem vette a telefont. Végre 3 hete az ismerősei megnézték a tetőt, fotókat is készítettek, elismerte a hibákat, de újabb 300 ezer forintot kért a szigetelésre, de persze azóta is jön.. A melósai máshol dolgoznak, majd két hét múlva jönnek, aztán majd jövő héten.. Betelt a pohár és persze a ház szépen ázik és amortizálódik..

Legalább írásban elismerte, hogy ők okozták a károkat, úgyhogy a rendőrségi és egyéb fel / bejelentés megindult ellenük..

 

Elképesztő, hogy milyen gusztustalan emberek vannak ebben az országban.. Le kéne csukni az összeset!

Hedix Creative Commons License 2023.08.05 0 1 460

Ez a Viki és Zsolti, azonos a Frey Zsolt és felesége Viktória nevű csalókkal :), engem is jól átvertek már évekkel ezelőtt.
Szemét egy család.
Remélem előbb-utóbb valakinek lesz elég ideje, türelme beperelni és börtönbe juttatni őket.
Ha esetleg tanúskodni kell, szívesen megyek.

Előzmény: návtsi2 (457)
Kreativablak Creative Commons License 2023.06.12 -1 0 459

Sajnos csak most láttamoztuk ezt a hozzá szólását cégünkről.

Kérem küldje el email címünkre a nevét és címét mert szeretném beazonosítani önt a leírt sérelme miatt amit nem értek mivel egy panaszosunk sincs és nem is volt.

Ha nem küldi el kénytelen leszek feljelenteni önt hitel rontás miatt mert ez hitel rontás amit írt bár tudjuk hogy ez nem jelent semmit mivel se a nevét se a megnevezett sérelmi helyszínt nem nevezte meg de mint tudjuk mások ezt olvasva sajnos elhiszik de gondolom ez volt a célja ezzel.

Szóval kérem küldje le az információt a kreativablak@gmail.com.

Előre is köszönöm!

Kreatívablak

Fenyvesi Máté 

Előzmény: Obi889 (456)
falkmiksa Creative Commons License 2023.06.09 0 1 458

Fürdőszoba felújítást csinált nálunk Görgényi Béla Gábor cége 20220321-től 20220325-ig, 1,2 millió forintért.
Egy évre vállalt a kivitelező garanciát a kiépített zuhanyzó munkálatai után. Én 2013 januárban kapcsolatba léptem a kivitelezővel, hogy beázást észlelünk, a falakon vizsérülési nyomok láthatók. Görgényi kijött és elismerte a szivárgást. Újra fugázott néhány csempét és azt ígérte, ha a fal teljesen kiszárad 6-8 héten belül, kijön és helyrehozza a kárt. Szerinte   "csak" a fugázással lehet probléma, amit természetesen megold. Az eltelt 8 hét után kapcsolatba léptem a vállalkozóval, megbeszéltünk egy dátumot május 30-ra. Sajnos ígéretének nem tett eleget, letíltatta a telefonszámomat,sms-re nem válaszolt. Más telefonszámról próbáltam hívni, a válasz az volt, hogy az ő cége ezen a címen soha semmilyen munkát nem végzett. Szerződésem és számlám van Görgényitől. A biztosító nem fizet burkolási hibákért. Ebben az időszakban nem lehet vállalkozót találni és aki eljött megnézte a zuhanyzómat az is azt ajánlotta,hogy  a vállalkozónak Görgényi Gábornak kellene megjavítani, hiszen csak ő tudhatja mi lehetett elrontva. Mos itt állok kivitelező nélkül, 88 évesen, egy kárral ami közel 600 000 forintba fog kerülni. Mint utólag kiderült Görgényi egy "apró" hibát vétett, kihagyta a épített zuhanyzó vízszigetelését. Papundeklit használt szigetelőanyagnak. Szégyen, hogy az ilyen vállalkozok büntetlenül csapnak be embereket. Vigyázzon mindenki, ha ezzel a névvel találkozik - GÖRGÉNYI GÁBOR!!!!

 

 

 

návtsi2 Creative Commons License 2023.04.24 0 1 457

Egy kis info budapestieknek a "Vikiföldmunkák"-ról. ---Szigeti Zsolt (Bontó Zsolti) már az első napon kérte a teljes munkadíjat, amit mi egy semmit sem érő átvételi elismervényt tartalmazó papiros ellenében kifizettünk. Másnap hamar lelépett a területről, majd telefonon szólt, hogy alábecsülte a várható munka nagyságát, és csak akkor folytatja, ha egy újabb szép összeget pluszba még kifizetünk, - aztán nem láttuk többet, - de a pénzünket sem... Szigetiné Kovács Viktória, - mint úgynevezett ügyvezető, - telefonon elérhetetlen volt számunkra, - igaz akkor már a teljes lopott lé a zsebében volt. ---Jótanács : Messzire el kell kerülni ezeket.

Obi889 Creative Commons License 2023.04.18 0 2 456

Fenyvesi Mátéval és a Kreatívablak Kft-vel ne kössön szerződést SOHASEM, ha jót akar magának.

A vállalkozó hazudott már a legelején, a megrendelés előtt. Sajnos erre csak menet közben jöttünk rá. Nem szabad megbízni benne, rezzenéstelen arccal hazudik.

Pénzt kér a megrendelés befejezése előtt mindenféle indokkal. Szakembernek mondja magát, de egy szélhámos. Munkásainak nem biztosítja a megfelelő eszközöket és anyagokat. Szervezetlenség miatt többször is állt a folyamat, mert nem volt munkaeszköz, vagy épp el kellett menni beszerezni a hiányzó anyagokat.

Fenyvesi Máté a „szakember” első megközelítésre barátságos, azt mondja és csinálja, amit elvárnak tőle. A megrendelés elvégzése közben azonban kiderül, hogy mindez csak a látszat, és a maszkja mögött egy teljesen más ember lakozik.

Elhárítja magáról a felelősséget mondván, a hülye megrendelő hibázott. Bármit hajlandó bevetni az ügyfél ellen, legyen az manipuláció, erőszakos viselkedés, vagy megfélemlítés. Fellépése kiszámíthatatlan, ingadozó, egyszer barátságos, egyszer távolságtartó. Nem szorong, nem riad vissza a hazudozástól, csalástól, mások becsapásától sem.

Sajnos mi késve ismertük fel, hogy az álarc mögött egy pszichopata lakozik, ellenkező esetben visszautasítottuk volna szolgáltatását.

csaktett Creative Commons License 2023.01.09 0 0 455

nem kell a pénz vissza vagy vissza lett?

Előzmény: Csalódottvagyok (429)
csaktett Creative Commons License 2023.01.09 0 0 454

minden pénzt vissza kell szerezni , nem szabad hagyni

Előzmény: caius (419)
csaktett Creative Commons License 2023.01.09 0 0 453

Mindig van lefoglalható bármi csak olyan keresse meg aki ért hozzá

Előzmény: búsősz (427)
csaktett Creative Commons License 2023.01.09 0 0 452

Szia!

 

Rendőrségi feljelentés, olvastam itt egy hozzászólótól, hogy 2 év kb mire a zsaruk hozzányúlnak az ügyhöz, utána az ügyvéd akit ugyan csak fizetni kell, majd eltellik a sok idő minimum 5 év mire bíróságra megy, majd közben az aki átvert ki tudj ahány céget hoz létre és hány embert ver át megállapítja a bíróság hogy ok, megbünteti , majd jön a polgári per ez kb 10 év, addig a sok szélhámos meg röhög a markában.

Ügyvédek meg hülyére keresik magukat, de tenni nem sokat tudnak, lehúzzák az embert a sok marhasággal.

Előzmény: Smiti58 (449)
csaktett Creative Commons License 2023.01.09 0 0 451

szia

 

olvasom átvert a vállalkozó, sokkal?

Előzmény: Miimiin (444)
Smiti58 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 450

Mit szeretnél?

 

Előzmény: Miimiin (445)
Smiti58 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 449

Van ellene feljelentés a Pilisvörösvári yardon! Szándékos károkozás stb.

 

Előzmény: áldozat2 (446)
áldozat2 Creative Commons License 2022.12.27 0 0 446

Lakatos István Szihalom,

Vigyázat rá!!!, csak a pénzt kéri elóre és utána nem csinalja meg a munkáját, nem értenek semihez...

söt több kár mind haszon, csak az ígeretek, nem veszi a tel. írogat majd majd majd....

egy csaló!!!

 

Előzmény: Smiti58 (415)
Miimiin Creative Commons License 2022.12.24 0 0 445

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot várom a válaszod!!!!

Előzmény: Smiti58 (415)
Miimiin Creative Commons License 2022.12.24 0 0 444

Tudnál ebben segíteni kérlek mert ebben nem vagyok jártas :)

Előzmény: Törölt nick (442)
Áldozat_1 Creative Commons License 2022.12.22 0 0 443

Radics Lajos

Ács és tetőfedő munkát vállal. Először kedves, kompetens, segítőkész, együttműködő.

Még azelőtt, hogy egyetlen szöget beverne, nagy összegű előleget kér, nagyrészt az anyagra.

Az előlegből az anyagot nem veszi meg. A munkát elkezdi, pár napig normálisan dolgozik, majd a munkát félbehagyja, szó nélkül eltűnik, napokra, hetekre. Kifogyhatatlan kifogása van arra, hogy éppen miért nem dolgozik.

A munkával nem halad, ha véletlenül éppen dolgozik, akkor is teljesen kiszámíthatatlanul, esetlegesen, maximum heti 1-2 napot, naponta 3-4 órát, aztán ismét eltűnik. Ígérni azt nagyon tud, de semmilyen határidőt, semmilyen ígéretet  nem tart be. Semmilyen mást munkafolyamatot nem lehet hozzá időzíteni, ütemezni.

Amikor már mindent elbontott, mindenbe belefogott és minden befejezetlenül áll, ott állsz teljesen kiszolgáltatottan, akkor indul a klasszikus zsarolás: elfogyott a pénze, nem tud tovább dolgozni. Fizetsz, vagy nem dolgozik tovább.

Innen már ismerős a történet, nem folytatom, már sokan leírták. Akár fizetsz, akár nem, dolgozni nem fog, a pénzedtől elköszönhetsz.

A kezdeti együttműködő, kedves ember már csak a múlt.

Nem érdekli, hogy közben beázik a házad, hogy ázik a faanyag, az anyagok az udvaron szanaszét…a kár a tiéd

Természetesen számla egyetlen forintról sincs.

Hiába van szerződésed, semmit nem érsz vele.

Egyet tehetsz: kerüld el.

lakásfelújításgyorsan Creative Commons License 2022.12.16 0 0 441

Egy építőipari problémáról szeretnék kérdezni. Egy kedves ismerősöm kért meg rá, hogy próbáljak érdeklődni valamilyen irányba. Olyan dologról lenne szó, hogy egy lakásfelújítás árajánlat és ezzel kapcsolatos szerződésről lenne szó. A megbízó az árajánlat kérésekor Áfás árajánlatot kért. Ezek után amikor megnézte szóban azt mondta, hogy mégsem kér számlát, ebből kifolyólag a szerződés úgy lett meg írva mint a megbízott magánszemély. Most ez idáig odáig fajult a kapcsolat, hogy a megbízott felmondta a szerződést, 35 nappal a ködbér lejárata elött amire perrel fenyeget a megbízó. Sőt kárigényt is kérne. A megbízott az építőipari vállalkozó, és nem tudja azt, hogy merre lépjen, egy ilyen jellegű fenyegetés ellen. Ha volna ötlet, vagy tipp azt megköszönném. 

Jroux1 Creative Commons License 2022.12.15 0 0 439

Kár, hogy korábban nem olvastam ezt a topicot. Ugyanis az jött le nekem, hogy a jogállam segítségét kérni ilyen ügyekben teljesen felesleges. Vagy tévedtem?

 

Jroux1 Creative Commons License 2022.12.15 0 0 438

Mi pont ugyanígy jártunk. Ráadásul jó referenciákkal ajánlották a generálkivitelezőt több forrásból is. Csak közben bedölt egy munkája és így menekült.

Előzmény: caius (421)
Guszti33 Creative Commons License 2022.10.25 0 0 437

talán ideillik, ajánlom figyelmetekbe felszámolás/csőd témában: https://kolejanisz.hu/mi-a-jobb-a-csod-vagy-a-felszamolasi-eljaras-es-miert

Smiti58 Creative Commons License 2022.10.24 0 0 436

Az Én megbízómat is átverte.

Miskolci illetőségű fiatalember fel lett jelentve az érdi rendőr kapitányságon.

Több károsultja van.

Üdv

 

Előzmény: Pite123 (434)
Pfc2016 Creative Commons License 2022.10.19 -1 0 435

Kazánszerelő, akivel NE!
Árajánlatot kértem Dóka Attila dunaújvárosi gázszerelőtől, mert a mostani kazánomat korszerűsíteni szerettem volna. Az úr át is küldte az ajánlatot, amit elfogadtam. Az aláírt vállalkozói szerződésben nem volt nevesítve, de eszembe sem jutott,hogy más kazánt fog hozni, mint az ajánlatban szereplő. Átvételi elismervényt írtunk alá kifizetett anyagköltségről is. A munka kezdése során leszerelte az addig működő kazánomat a fali kivezető csővel együtt és a megkérdezésünk nélkül elszállította ( ellopta ) Másnap megjelent egy teljesen más fajta kazánnal, amiről azóta sem kaptam semmiféle számlát. Ezt nem fogadtam el és kértem vissza az enyémet. Nekem kellett elmennem érte Dunaújvárosba, és mint utólag kiderült egy " kiherélt", azaz működésképtelen kazánt kaptam vissza fűtéscső nélkül. A "szaki a munka során kétszer fúrta meg a vízvezetékemet, amit úgy "javított meg"hogy azóta is szivárog. A csempéket leverte. Most nincs fűtésem ,elvitt közel 500.000Ft-omat, lerombolta a fürdőszobámat.Az első képen az eredeti csövek és a fölötte levő kazán helye. a másodikon két új cső van beszerelve az "űrbe" A többin a rombolás látszik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!