Keresés

Részletes keresés

Tomboló Hold Creative Commons License 2001.02.07 0 0 115
Ura(m) és parancsolója! Légy csak egy picinkét ooff!
Előzmény: Lieber Kati ura (114)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 114
Ne legyünk OFF-topikok!
Előzmény: PuPu (113)
PuPu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 113
Kifejtenéd?
:O)))
Előzmény: Lieber Kati ura (112)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 112
Gyalázatos, nem ismertem. Nem is tudtam. Akkor sem lehet mentség. Aljassággal aljasságot fedezni nem való.
Előzmény: Törölt nick (110)
kuritiba Creative Commons License 2001.02.07 0 0 111
Halvány érzésem, hogy a cikk irónikus, ugyanis teljesen világos, hogy az MSZP nem kér bocsánatot. Ezt nyilván Lovas is tudja. A baj az, hogy a Fidesz enélkül is beomlik.
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 109
Ne nálam reklamálj, nem én tettem be a linket! Hablatyolsz kisiklásról, inkorrektségről, pont te, na szép!

Kérdezhetném, - mi közöd volt hozzá, és honnan veszed a bátorságot, hogy belepofázz és kioktass bárdolatlanul?

Hát például az, írtam is már, ez a topik nem csak a tiéd és Dereké, ez egy többszereplős műfaj, ahol minden jelenlévőre tekinettel kell legyél, ez egyszerű, ezt még te is megértheted.

Egyébként Tinnye nagyon szép kis falu, egy piliscsabai barátnőmmel jártam oda sokat, általában bringával, de volt, hogy túrázni mentünk, ebben semmi sértő, inkánbb elismerés, na lehet is itt a vége, legyen neked huss, majd megkomolydsz egyszer.

Előzmény: PuPu (106)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 108
Ez lenne a vicces?!? Látod, ez az igazságtalanság, téged csak az zavar, ha nekem van egynél több nickem, ha az a haveri körben jelentjezik, arról nem veszel tudomást. Megjegyzed, ha hülyebarmozok, de egy szavad sincs a lemajmozáshoz, és a többi sértegetéshez. Végül is brancstag a brancstagnak nem szokta, ezért csak a miheztartás végett.
Előzmény: Törölt nick (107)
PuPu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 106
Jajj, te kuka!
Az offtopic rondaság az a Derekről készült karikatura, - ha visszaolvasol, akkor rájössz, hogyan került ide.
Hogy neked nincs egy csepp humorérzéked sem, az már tuti.
Itten nem bántott senki senkit, - lévén, hogy Derek küldte el nekem a rajzot, - ami egyébként nem munkásőr sapkában ábrázolja hősünket, hanem egy juharleveles jelvénnyel felszerelt horgász-satyóban...
Illetve mégis, - te estél nekem, mint tót ugyebár a felmenőjének, - pedig ez az egész aztán téged érintett legkevésbbé. Kérdezhetném, - mi közöd volt hozzá, és honnan veszed a bátorságot, hogy belepofázz és kioktass bárdolatlanul?
És az sem igaz, hogy csak úgy lehülyézek valakit, - bár azt nem vonom kétségbe, hogy ha nagyon udvariasan és barátságosan írok egyikteknek - másiktoknak, - hát némelyek hülyének érzik magukat, - többnyire joggal.
Az a tilalom pedig még áttételes formában is érvényes, hogy nem adjuk ki egymás adatait, - csak az engedélyével. Nem mintha dugdosnám magam, de ugyan, - hadd döntsem én el... Nem korrekt dolog az ilyesmi.
És még rettentő sokat kell dolgoznod, hogy lemosd magadról a rezsőség gyanúját...
Szvsz felejtsük el a kisiklásod...
:O))))
Előzmény: Lieber Kati ura (105)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 105
Kedves Pupu, nem szívesn mennék bele egy személyeskedő vitába, legyen annyi elég, nem egészen világos, amit írsz. Hidd el megbántam, hogy lebarmoztalak, mert ha úgy is van, azért nem stílusom a gyalázkodás, aztán csak kihoztál belőlem valamit, igaz, nem olyan komolyat. Remélem te is így gondolkodsz a majmozással kapcsolatban, már csak azért is, mert gyanítom, nálad nem fognak reklamálni a többiek, hogy hóóó netene, ez a stíl nem illik hozzád, neked persze folyamatosan lehet, de ezért nem irigyellek.

ha azt gondolod, hogy most búskomorságba esem, - sajnálattalértesítelek, hogy tévedsz

Miben? Így hívnak, nem így hívnak, so what, érdekel is engem.

Csak nektek újdonság a nagy név, - nektek, akiket személyesen nem lehet megismerni.

Kicsi pupu, ha tudtad volna, jártam én már közdtetek egyszer, ha a véletlen hozta úgy, hogy te akkor éppen nem, netán nem jutott idő, akkor sajnálom, de ez így nem áll, ahogy írod. Páran ismerik is a nevem, ha kicsit érdeklődtél volna, de inkább vádaskodsz, remélem arról azért letettél, hogy rezső lennék.

Igaz, nem járok Csurka - szeánszokra, - ez lehet az oka...

Ilyenen én se voltam, de mi is lenne ez, mit takar a szeánsz, mit csinálnak ilyenkor? Tényleg, neked mindenki csurkista, akivel nem értesz egyet? De jó így látni a világot: pupu és a haverok, valamint a csurkisták, ilyen egyszerűen.

Mongyuk hogy nem tudtátok megállni, hogy közkinccsé ne tegyétek a nagy titkot, - ezen azért nem csodálkozom, -jellem kellene ahhoz, - az meg ugye felétek hiánycikk. Mindíg volt véleményem azokról, akik beszálltak egy játékba, és képtelenek voltak betartani a szabályait...

Te beszélsz játékszabályokról?!? Nem érvelsz, nem vitatkozol, csak egyfolytában minősítgeted a másikat, lehülyézed, beraksz egy offtopik randaságot, és akkor hivatkozol a játékszabályokra?!? Te?!?

És én is imádom hajkurászni a férjes asszonyokat...

Akkor csak akad valami közös, ajánlom a hűtőpult környékét, a hentesárunál, na meg a kasszasorban, az nagyon hálás terület, és akkor ott vannak még a nagyhasúak, a babakocsisok, parkokban, lehet ott is próbálkozni.

Előzmény: PuPu (104)
PuPu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 104
Mi van etikabajnokok, - van minek örülni?
Te, édes komám, egy kispályás majom vagy, - ha azt gondolod, hogy most búskomorságba esem, - sajnálattal értesítelek, hogy tévedsz. Csak nektek újdonság a nagy név, - nektek, akiket személyesen nem lehet megismerni. Igaz, nem járok Csurka - szeánszokra, - ez lehet az oka...
Mongyuk hogy nem tudtátok megállni, hogy közkinccsé ne tegyétek a nagy titkot, - ezen azért nem csodálkozom, - jellem kellene ahhoz, - az meg ugye felétek hiánycikk. Mindíg volt véleményem azokról, akik beszálltak egy játékba, és képtelenek voltak betartani a szabályait...
Mintha az előbb a moderátort hiányoltad volna, - nem?
Tinnye egyébként rajtam kívül még Kossuth Lajosról nevezetes, - nem az első eset, hogy egy helység két történelmi személyiséget összefűz...
És én is imádom hajkurászni a férjes asszonyokat...
:O)))))
Előzmény: Lieber Kati ura (103)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 103
Értelek. Tinnye egyébként egy nagyon helyes kis falu. A pupu ettől marad olyannak, amilyen.
Előzmény: americanus (102)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 101
Ez tréfa volt? Üres a honlap.
Előzmény: americanus (100)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 99
Sajnálom macskaköröm, ez a topikosdi több szereplős műfaj, itt a pupu nemcsak a Derek irányában felelős, érdekel is engem, összekacsintanak, megtehetném, idehívok egy mindenrekaphatót, aztán berakok minden randaságot, mert őt nem zavarja, na ez így nem megy. A másik dologra pedig a talis topikban van a megoldás.
Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.07 0 0 98
már miért lenne ebből baj?
tényleg nem értem

egyébként meg komolyan gondolom, hogy amennyiben az érintettet nem bántja, akkor nem kell helyette felháborodni

Előzmény: Lieber Kati ura (97)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 97
Kedves macskaköröm, aggódom, nem lesz ebből baj?

Az idétlen moderátorok meg menjenek a fenébe. Nem is tudom ki raktak ki legutóbb offtopik topikrombolás vétke miatt, persze ez most csak egy izé, de elég randa, elég lenne, ha kivennék, nem veszik, mehetnek a fenébe.

ha Dereknek semmi kifogása nem volt ellene, akkor te mit háborogsz helyette?

Derek engem nem érdekel, a topikgazdát kérdeznéd inkább, és engem is zavarhat, ha van valahol érdekes társalgás, aztán jön valaki, folyamatosan hülyézve a másikat, aztán betesz egy hatalmas fotót/grafikát. Ha már képtelen rendesen hozzászólni, álljon odébb, de ne

A hülye baromról, örülnék és elégedett lennék, ha a tisztelt asztaltársak max ennyire mennének el a másik minősítgetésében, lenne itt béke, direktbe nem írok nemzeti minimumot, legyen inkább asztalminimum, helyette az egyik öntudatos és balindulatos díszmoderátor a legtrágárabb randsaágokkal gyalázza a másikat, és lesz belőle semmi, na szép.

Kati pedig nem hiszem, hogy megharagudna érte, max annyiban neheztel, hogy ma nem egyidőben nyugovóra, de mivel mostanában annyi meglepit kapott tőlem, és ez egy átmeneti állapot, csak mert feb végétől visszaállok a reggel háromnegyedes kelésritmusra, aztán minden a régi, egyébként mindenben mögöttem áll, és nem is jár rosszul ezzel.

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.07 0 0 96
ajjajj,
csúnya modik!
esetleg telefonálj azon an ingyen rendőrségi számon,
tudod, amin a névtelen bejelentéseket lehet tenni!

amúgy meg mit háborogsz?
ha Dereknek semmi kifogása nem volt ellene,
akkor te mit háborogsz helyette?

azt pedig elgondolni is rossz,
hogy mit kapsz majd a Katitól ezért a "hülye baromért"! :))))

Előzmény: Lieber Kati ura (95)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.07 0 0 95
Vagy két órája kértem a moderátorokat, hogy vegyék ki innen ezt az offtopik randaságot, amit haverod idetett, persze semmi. Már csodálkozni sincs kedvem.
Előzmény: macskajanos (94)
macskajanos Creative Commons License 2001.02.07 0 0 94
"Nem lenne meglepő, - amúgy is a lexebb házmester hagyományokat követed, - úgy tempóid, mint intelligenciád tekintetében, kedves Kati bácsi"

Te jobban tennéd ha hallgatnál, mivel a lexebb őrmester hagyományokat követed. :)) Na lyó ne legyünk igazságtalanok, az is lehet hogy politikai tiszt voltál a MN-ben. :))

Előzmény: PuPu (85)
dr. Életkopf Creative Commons License 2001.02.06 0 0 93
Pozsgayt javallta köztársasági elnöknek, mondván, hogy akkor az MDF-nek garantált az 1/3.
Előzmény: pindiy (92)
pindiy Creative Commons License 2001.02.06 0 0 92
Egy frászt Kati, meg a külön alkuk, tudod Kati, mer éppen Csurka volt az a fantáziában szegény aki nem tudta elképzelni a kormányzást az MSZMP-nélkül::))))))
Előzmény: Lieber Kati ura (71)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.06 0 0 91
Róluk nem tudok mit mondani, mert inkább azokat jegyzem meg, akik engem sértegettek.
Velük nem vitatkoztam, ez érthető, ugye, ezért tőlük nem kaptam gyalázatos szavakat.
Nem játszok semmi oldalon, még csak az kéne, ott lenne a bizonyítási kényszer,
hogy a másiknál is olyanabbnak lenni, ezt mutatni, licitben, ott lenne hasonlás magammal.
A három nickről, ha gyalázatos hangon írnak, lehet felháborodni, ha ez lenne a baj velük.
Ez csak egy dolog, és más szint a ki mit gondolnál. De ebben nagyon rosszul álltok.
Előzmény: Törölt nick (90)
dr. Életkopf Creative Commons License 2001.02.06 0 0 89
Szintén Konfucius: "Ne zagyválj, fiam!"
Előzmény: Lieber Kati ura (88)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.06 0 0 88
Sose biztos, csak lehet, de a végét kell nézni, a nyereséget, és akkor a lehet, biztos lesz.

Előzmény: dr. Életkopf (87)
dr. Életkopf Creative Commons License 2001.02.06 0 0 87
Konfucius: "Nem biztos, hogy a fennköltnek van igaza."
Előzmény: Lieber Kati ura (86)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.06 0 0 86
Köszi, de a te bocsánatkérésedre nem tartok igényt. Én egyébként senkiére se.
Akiről itt a történet szól azok a szüleim és a nagyszüleim, az ő generációjuk, ez világos.

pvc:
A PP-ről írottakat fenntartom, hülyeséget csinált, és messze nem kapott annyit, és olyan szinten, trágárban, mint amit egynémely haverotok megenged magának. Nem használtam durva szavakat, nem is szoktam, de aki csak ilyen szinten tud beszállni egy vitába, az tartózkodjon a vitától.

Előzmény: PuPu (85)
PuPu Creative Commons License 2001.02.06 0 0 85
Nem lenne meglepő, - amúgy is a lexebb házmester hagyományokat követed, - úgy tempóid, mint intelligenciád tekintetében, kedves Kati bácsi.
Tudod komám, ha belegondolok, hogy egy olyan, mint amilyen te is vagy, elvárná, hogy én kérjek tőle bocsánatot...
No, - neeeeeeeeem...
Viccnek is iszonyú lenne...
:O)))))
Előzmény: Lieber Kati ura (83)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.06 0 0 83
Magyarázzuk úgy, hogy most valaki előre néz, engesztelést akar, békét, és érdeket néz. Az egészét.

Ha valaki ezt kétli, annak segítsünk, hogy észrevegye, az egész, vagyis az ő érdeke is a kiegyezés.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pupu, te egy igazi hülye barom vagy. Mi szükség volt erre? Mire jó ez?
Nem én nyitottam a topikot, de én is szívesen írnék egy levelet a modiknak,
hogy az offtopik pastet vágják ki innen a fenébe. Kizavarhatnának téged is,
mert határtalan hülyeségeddel rászolgáltál, persze nem fognak, ezt már ismerem.

Előzmény: Törölt nick (77)
dr. Életkopf Creative Commons License 2001.02.06 0 0 82
Isteni az okfejtés, tényleg. De Antallt írd legalább két l-el, ha már az űjulat kerget. Apróság talán, de az előtted nyíló horizontban talán fontos lehet.
Előzmény: Lieber Kati ura (76)
Derek Creative Commons License 2001.02.06 0 0 81
"A sapkáján a jelvény kicsit elnagyolt"

Az a kanadai juharlevel . Ez nyaron a horgaszsapkam, De ami igaz az igaz: voros:-)))
Aki meg voros csillagnak nezi az nezze:-)))
Jo kep mi?
A srac eloszor 3000-et kert, lealkudtam 2000-re, aztan amikor latta,hogy a nezoknel mekkora sikere van es mennyien akarnak utanam kepet,mert egesz nap nem volt forgalma ,megszamolta ingyen:-)
Előzmény: PuPu (78)
Derek Creative Commons License 2001.02.06 0 0 80
És az újságosbódéborogatást ígérő bolondbácsi kezére is rácsaptatok volna,
az orrbavágással fenyegető demszky szájára is rácsaptatok volna, az uszításra hazarendelt provokátor szalonnyilas
lendülő karjára is rácsaprtatok volna? "

Megnyugtatlak akkor nem is mertek volna arulni, mert azonnal feloszlattunk volna mindenfele nyilasoid tarsasagot ahogy ezt a 47-es bekeszerzodes eloirja MO szamara. A bakancsos fiuk meg az elso pofon elcsattanasa utan elmerenghettek volna valamelyik huvos bortonben,hogy talan inkabb jobb lett volna megnoveszteni a hajukat, viragot tenni bele, es Jefferson Airplane-t es Country Joe-t hallgatni a Gas blues helyett.

Előzmény: Lieber Kati ura (76)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!