>De miert szegyelted??
Azert, mert a valos Y2K problemat lealacsonyitotta a Windows datumanak helyessegere. Kit zavar, ha a Windows rossz datumot mutat 2000. jan 1-en? Date parancs, oszt' ma jo is. Utana nem romlik el. Az igazi problema a 2 karakteres evszamokat kezelo uzletviteli proggikkal volt.
>eger helyett...
Ezt nem ertem, miert kell ehhez nagy arc. (Egyebkent en mindent billentyurol csinalok, amit lehet, es erdemes. Nincsenek shortcut hegyek a desktopon, egyszeruen shortcutkey-el indul minden.)
Amugy a Corvetten sokat segithetne egy ilyen varazstrutyi, nem? Csak nem lenne eleg a 2literes palack, hanem valami demizson kene... :)
De miert szegyelted??
En csinaltam ilyet es mukodik..igaz hogy folyamatosan szidtam a vindozt, meg az egeret, hogy mi a francert most doglott be...de ket harom oras kavaras utan, mar egesz turhetoen ment a dolog, csak "egy-ket" funkcio volt amit nem tudtam elerni...ugye nem erre terveztek a legtobb felhasznaloi progit!!
Udv.:B.korVette
Ui.: "eger helyett..." Azert ezt kimondani mar arc kell!!:-)))))
>mi volt az Y2K megoldasa
Mi is? Ja, hogy eger helyett hasznaljuk a tabulartor billentyut! (En, -mint Y2K-val foglalkozo informatikus- szegyeltem magam.)
Nekem is a Y2K "professzor" (Atlantisi gyógyító-röhögnöm kell) jutott eszembe.
Tudomásul kell venni, hogy a Napló egy hírműsor és nem egy szakmai fórum.
Ilyen es ehhez hasonlo probalkozas mar volt par es lesz is. Ha nem a TV2-n lett volna, meg szurkolnek is a bacsinak, miota viszont a TV2-n lattam a Y2k megoldasat, azota minden ilyen figyelemfelkeltesi probalkozason csak rohogok.
Ezzel semmi bajom csak összesen ennyit volt hajlandó elárulni a dologból és ezt is olyan gyengén adta elő ebből arra következtettem, hogy nem kóser valami a dologban.
"az egyik komponens a másik komponens 8 szorosa"
Ezzel mi a baj? Azt jelenti, hogy 0.8% mondjuk foszfor, 0.1% pedig pl. ken. Ez miert nem stimmel neked?
Szerintem ha mukodik is, egy modern motoron elhanyagolhato a javulas. De az biztos, hogy en nem teszek ilyen vackot a kocsimba.
Szerintem nem egy oreg tragaccsal kellene probalkozni. Egy uj auto eseten kellene mukodnie a trutyinak, hiszen egy oreg, elhanyagolt auto fogyasztasat nem nehez csokkenteni. Szoval, egy atlagos 1.6-os 16V-s motorral ha megismetlik a kiserletet, es akkor is sikerul, akkor majd odafigyelek.
Ha jól értettem, valamilyen gázt adagol a szerkentyű a szívócsőbe a levegő mellé. A mérések szerint a károsanyag kibocsátás jelentősen csökken.Igen, a mért károsanyagok, de ugye a bevitt gáz összetételét nem ismerjük, emiatt az égéstermékben megjelenő eddig nem mért összetevők is lesznek, amik esetleg sokkal "mérgezőbbek". Erről nem beszéltek ... Szerintem ez is csak egy háromnapos csoda, amiről talán nem is fogunk többet hallani.
Ordas, meg én is kifejtettük erröl a véleményünket a Japánt vagy németetben, érdemes megnézni, de az biztos, hogy annál az autónál egy sima motorállítás legalább ennyit, ha nem többet kell, hogy eredményezzen. Ráadásul amiket a felveztöben elmondtak, hogy bizonyos fordulatokon meg-meg torpan az autó, stb., mind arra utal, hogy pontosan ilyen jellegü beavatkozás lett volna szükséges. Mellesleg én a 10,9 és a 8,8 l/100 Km között nem látom a 30% körüli megtakarítást