No de kedves Mustár, drága barátom! Nem történt semmi, természetesen, felejtsük el ezt a félreértést! Azt hiszem (a Gai-féle megrögzött szkeptikusokat leszámítva persze) immár valamennyien egyetlen forró ölelésben, testvéri egyetértésben összeforrott szívvel nyugodhatunk meg végre, hogy Göncz Árpád csakugyan kopasz. Kételkedik még benne valaki?
Yoo: megtisztelsz a bizalmaddal, de attól tartok, nem vagyok méltó.
Bocsáss meg, Abszolút Nulla!
Nem így értettem...
Nem azt akartam mondani, hogy nem is kopasz, hanem azt, hogy ami mindenkinek egyértelmű, és nem csak heccként feldobott dolog, olyanokat ne írjatok.
És bocsáss meg, tényleg nem erre gndoltam
Nézd... kedves Mustár, lehet, hogy te értelmes ember vagy amúgy a magad nemében, de szerintem ne foglalj állást olyan kérdésekben, amikhez nem konyítasz egyáltalán. Göncz Árpád igenis kopasz, lásd a mellékelt ábrát:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
+ az értelmező szótár definíciója szerint kopasz: "haj nélküli (ember)". Ez meg ugyebár az, egy fej, amin nincs haj (illetve kétoldalt van egy kevés, de ettől most tekintsünk el inkább).
Kérlek, én érvekkel állok elő, nem csak anyázok. Amit leírok, azt be is tudom bizonyítani, ellentétben Veled.
Azon kivul hogy a politikaba kellett volna, miert
olyan fontos ez enekd most?
A keresoben van eleg topik Goncz Arpadrol.
Akit mellesleg majdnem mindenki szeretett es tisztelt.A majdnem csak azert van mert ez Magyarorszag.