Keresés

Részletes keresés

Yoo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 13
Szó sincs itt arról, méltó vagy vagy sem. Én vagyok lusta. Gondoltam, bizonyítasz, ha kell.:)))) Ha nem nem, nem olyan fontos.:)
Előzmény: Abszolút Nulla (12)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.02.04 0 0 12
No de kedves Mustár, drága barátom! Nem történt semmi, természetesen, felejtsük el ezt a félreértést! Azt hiszem (a Gai-féle megrögzött szkeptikusokat leszámítva persze) immár valamennyien egyetlen forró ölelésben, testvéri egyetértésben összeforrott szívvel nyugodhatunk meg végre, hogy Göncz Árpád csakugyan kopasz. Kételkedik még benne valaki?

Yoo: megtisztelsz a bizalmaddal, de attól tartok, nem vagyok méltó.

A0

Előzmény: Mustár (11)
Mustár Creative Commons License 2001.02.04 0 0 11
Bocsáss meg, Abszolút Nulla!
Nem így értettem...
Nem azt akartam mondani, hogy nem is kopasz, hanem azt, hogy ami mindenkinek egyértelmű, és nem csak heccként feldobott dolog, olyanokat ne írjatok.
És bocsáss meg, tényleg nem erre gndoltam
Yoo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 10
Az baj, hogy belsőre, mert nem ismerem. Szimpatikus, de nem tudom, hogy önző, önzetlen, zsarnok, melegszívű vagy sem. Csak tippelek, de ez szubjektív.

Viszont azt biztosan tudom, hogy a fogai szebbek, mint az utódjának. Ennek bizonyítását A0-ra hagyom.:))

És tényleg kopasz.:)

Gai-luron Creative Commons License 2001.02.04 0 0 9
Á. Én nem hiszem.
Előzmény: Abszolút Nulla (8)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.02.04 0 0 8
Nézd... kedves Mustár, lehet, hogy te értelmes ember vagy amúgy a magad nemében, de szerintem ne foglalj állást olyan kérdésekben, amikhez nem konyítasz egyáltalán. Göncz Árpád igenis kopasz, lásd a mellékelt ábrát:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

+ az értelmező szótár definíciója szerint kopasz: "haj nélküli (ember)". Ez meg ugyebár az, egy fej, amin nincs haj (illetve kétoldalt van egy kevés, de ettől most tekintsünk el inkább).
Kérlek, én érvekkel állok elő, nem csak anyázok. Amit leírok, azt be is tudom bizonyítani, ellentétben Veled.

Maradok tisztelettel: A0

Előzmény: Mustár (4)
Mustár Creative Commons License 2001.02.04 0 0 7
Dauphin2001: mert érdekesnek találom ezt a témát

Yoo: inkább belsőre

Yoo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 6
Külső vagy belső tulajdonságokra gondoltál?:)
Dauphin2001 Creative Commons License 2001.02.04 0 0 5
Azon kivul hogy a politikaba kellett volna, miert
olyan fontos ez enekd most?
A keresoben van eleg topik Goncz Arpadrol.
Akit mellesleg majdnem mindenki szeretett es tisztelt.A majdnem csak azert van mert ez Magyarorszag.
Előzmény: Mustár (4)
Mustár Creative Commons License 2001.02.04 0 0 4
Jó, tudom, hogy hülye vagyok, a politikába kellett volna

De ennek ellenére, tényleg érdekelne KOMOLYAN, és szeretném, ha a "kopasz"-nál nagyobb iq-t tükröző válaszok jönnének ide.

Gai-luron Creative Commons License 2001.02.04 0 0 3
Göncz Árpád nagyszerűen ejti a szavakat.
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.02.04 0 0 2
Göncz Árpád, minek szépítgessük a valót, kétségkívül kopasz. A felesége viszont nem az!
Előzmény: Mustár (-)
Your DEvil Creative Commons License 2001.02.04 0 0 1
Egyébként marhára nem érdekel, hogy hol van ez a topic, nincs jelentősége, de jobb nullázás nem jutott az eszembe:)))))
Your DEvil Creative Commons License 2001.02.04 0 0 0
Szerintem ez itt 0. Irány a politika!
Előzmény: Mustár (-)
Mustár Creative Commons License 2001.02.04 0 0 topiknyitó
Arra lennék kíváncsi, hogy ki hogy itéli meg GöncZ Árpád és felesége tulajdonságait

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!