Keresés

Részletes keresés

Qayko Creative Commons License 2005.05.07 0 0 15
Itt egy info oldal:

http://tip.it/runescape/

Nagyon jó, de amikor sokan játszanak kicsit nehezen érhető el.
zz9pza Creative Commons License 2005.01.17 0 0 14

"lord zz9pza" is itt kalandozik mar egy ideje...nem rossz idotoltes, es semmi se kell hozza csak a browser...soval gondolkodom hogy esetleg member leszek....

nem lenne rossz itt tippek/trukkok/infok rovatot is tartani...rogton itt egy link:

http://mdragonscl.tripod.com

Talalhatsz sok leirast...pl nagyon jo howto van questekhez.

Előzmény: xxzoleexx (13)
xxzoleexx Creative Commons License 2005.01.17 0 0 13

http://www.miniclip.com/runescape_game.html

erre gondoltok? nem rossz ..

xzoleex neven vagyok

Rad Creative Commons License 2002.02.12 0 0 12
Udv!

Jatszik meg ezzel valaki?

Archenemy Creative Commons License 2001.04.16 0 0 11
Hát, jópofa, meg minden, de nem hiszem, hogy sokat elleszek vele, sajna az összes ilyen mudfélében azok a jók, akik orrba-szájba tápolnak :( Csak azért kérdeztem vissza, mert kötekedni akartam :) mert nekem nem igazán szimpi ez a "de suxx" hozzáállás... :) Kicsit szétszórtan írok, de rég nem aludtam :)
Előzmény: Steve(viper) (8)
Pacemaker Creative Commons License 2001.04.15 0 0 10
A herceges kiszabaditásos küldi végén elakadtam, LAdy keli testörének az istené sem kell a sör. beszéltem vele már jó párszor de nem kell neki. Ötlet???
sinant Creative Commons License 2001.04.14 0 0 9
HI!

Nekem nagyon teccik, de könyörgöm írja már meg valaki, hogy hol tudom megsütni azt a ?@&%# pitét!! (pie)

Steve(viper) Creative Commons License 2001.04.12 0 0 8
Archenemy neked tetszik vagy nem azért kérdeztél vissza?
Steve(viper) Creative Commons License 2001.04.12 0 0 7
Nézd meg másodjára is aztán ha akkor szar, akkor felejtsd el.De azé vedd már a fáradtságot és ird meg légyszives ,hogy mi nem tetszik benne.Ha meg teszed akkor kösz.
Archenemy Creative Commons License 2001.04.07 0 0 6
Merthogy?
Előzmény: KeFe (5)
KeFe Creative Commons License 2001.04.07 0 0 5
Megneztem. Elsore jo szar...
Steve(viper) Creative Commons License 2001.04.07 0 0 4
hajnal óta minden működik,és mostmár kétszer akkora területen mint eddig.
Steve(viper) Creative Commons License 2001.04.06 0 0 3
Jókor írtam az alábbi szöveget.Leállítottak a servert egy fél órára mert most nyitják meg az uj kontinest.Szóval várjuk az indítást.Onnan meg hawai.
Steve(viper) Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2
Szasztok.Nem tudom ,hogy miért ilyen kevesen ismerik Magyarországon ezt a jatit.Szerintem ide haza mindenki szeretne online játszani valamivel de túl sokba kerül.Ezzel szemben a RUNESACPE teljesen ingyenes és nagyon jó.Én nagyon régi gamer vagyok.Kiprobáltam majdnem mindent és most itt állapodtam meg.Nem kell everquest féle grafikára gondolni vagy unrealre.De egy nagyon felhasználló barát és könnyen kezelhető programra igen.Összesen egy db egér kell hozzá,és semmi több.A játék minden induláskor letöltődik ez kb 5 percet vesz igénybe(akkor nagyon lassú).Pár db jellemző a progirol,kedvcsinállónak.Grafika:3d izometrikus java alapu(meglepően jó).Küldetések.amiket ha teljesítesz nem csak ,hogy fejlődik a karaktered hanem esetleg bonusz cuccokat is kaphatsz.Ezek a küldetések elégé változatosak.Kiválaszthatod mi akarsz lenni.Lehetsz harcos,kovács,varázsló,kereskedő,rabló,szakács(igen jól olvasod),vagy egy egyszerű mindenes.Rengeteg féle tulajdonsága van a karakternek.Amit folyamatosan fejleszthetsz ha használod az adott tulajdonságot.Ami a legfontosabb,hogy folyamatosan újítanak a készítők.Én 3 hónapja folyamatosan minden nap játszom vele.Ha érdekel látogas el az alábbi oldalakra.Vagyunk egy páran Magyarok.Ja egyébként olyan 20000 regisztrált felhasználója van világszerte.www.runescape.com vagy a Magyar klánoldal: www.tiszanet.hu/halozat/H_main.htm.
Pacemaker Creative Commons License 2001.02.10 0 0 1
Hát igen otthonrol én sem játszok.
Most elvoltam vele 4 órát alapvetően nem rossz, azt hiszem pénzt ugy lehet legjobban keresni ha kovácsolgat az ember.
Előzmény: larcher (0)
larcher Creative Commons License 2001.02.06 0 0 0
megneztem,de sajna melohelyen regi neccapaval nem megy,otthon meg asszem nem erre fog elmenni a netidom
Előzmény: Pacemaker (-)
Pacemaker Creative Commons License 2001.02.04 0 0 topiknyitó
Legutóbbi Pc Guruban volt egy fél oldal erről az online játszható "rpg"-ről.

Itt van: http://www.jagex.com/runescape.html

Ez egy jawa alapu program, nem Everquest grafikával de valami hasonló, és teljesen ingyen lehet játszani, több százan kalandoznak már, az induló városban alig lehet mozdulni:)

Nézzétek meg, barangokhatnánk közösen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!