"lord zz9pza" is itt kalandozik mar egy ideje...nem rossz idotoltes, es semmi se kell hozza csak a browser...soval gondolkodom hogy esetleg member leszek....
nem lenne rossz itt tippek/trukkok/infok rovatot is tartani...rogton itt egy link:
Hát, jópofa, meg minden, de nem hiszem, hogy sokat elleszek vele, sajna az összes ilyen mudfélében azok a jók, akik orrba-szájba tápolnak :( Csak azért kérdeztem vissza, mert kötekedni akartam :) mert nekem nem igazán szimpi ez a "de suxx" hozzáállás... :) Kicsit szétszórtan írok, de rég nem aludtam :)
A herceges kiszabaditásos küldi végén elakadtam, LAdy keli testörének az istené sem kell a sör. beszéltem vele már jó párszor de nem kell neki. Ötlet???
Nézd meg másodjára is aztán ha akkor szar, akkor felejtsd el.De azé vedd már a fáradtságot és ird meg légyszives ,hogy mi nem tetszik benne.Ha meg teszed akkor kösz.
Szasztok.Nem tudom ,hogy miért ilyen kevesen ismerik Magyarországon ezt a jatit.Szerintem ide haza mindenki szeretne online játszani valamivel de túl sokba kerül.Ezzel szemben a RUNESACPE teljesen ingyenes és nagyon jó.Én nagyon régi gamer vagyok.Kiprobáltam majdnem mindent és most itt állapodtam meg.Nem kell everquest féle grafikára gondolni vagy unrealre.De egy nagyon felhasználló barát és könnyen kezelhető programra igen.Összesen egy db egér kell hozzá,és semmi több.A játék minden induláskor letöltődik ez kb 5 percet vesz igénybe(akkor nagyon lassú).Pár db jellemző a progirol,kedvcsinállónak.Grafika:3d izometrikus java alapu(meglepően jó).Küldetések.amiket ha teljesítesz nem csak ,hogy fejlődik a karaktered hanem esetleg bonusz cuccokat is kaphatsz.Ezek a küldetések elégé változatosak.Kiválaszthatod mi akarsz lenni.Lehetsz harcos,kovács,varázsló,kereskedő,rabló,szakács(igen jól olvasod),vagy egy egyszerű mindenes.Rengeteg féle tulajdonsága van a karakternek.Amit folyamatosan fejleszthetsz ha használod az adott tulajdonságot.Ami a legfontosabb,hogy folyamatosan újítanak a készítők.Én 3 hónapja folyamatosan minden nap játszom vele.Ha érdekel látogas el az alábbi oldalakra.Vagyunk egy páran Magyarok.Ja egyébként olyan 20000 regisztrált felhasználója van világszerte.www.runescape.com vagy a Magyar klánoldal: www.tiszanet.hu/halozat/H_main.htm.
Hát igen otthonrol én sem játszok.
Most elvoltam vele 4 órát alapvetően nem rossz, azt hiszem pénzt ugy lehet legjobban keresni ha kovácsolgat az ember.
Legutóbbi Pc Guruban volt egy fél oldal erről az online játszható "rpg"-ről.
Itt van: http://www.jagex.com/runescape.html
Ez egy jawa alapu program, nem Everquest grafikával de valami hasonló, és teljesen ingyen lehet játszani, több százan kalandoznak már, az induló városban alig lehet mozdulni:)